Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36322)

murat tugrul 27.08.2010 21:12

Cevap: Jet-Pa Sivas'a yatırım için çermiği inceledi

Fadıl akgündüz imzadan vazgeçmedik diyor

'İMZA' OTOMOBİLİ 3 YILA YOLLARDA

Yapımı yılan hikâyesine dönen 'İmza' marka otomobiliyle ilgili basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akgündüz, "İmza projesi şu anda bitmiş bir proje. Proje zaten üretim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi. O projeyi tekrar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde 'İmza' otomobilinin üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz. Zaten bu projenin hazırlık safhası tamamlandı. Sadece üretim ile ilgili bir hazırlık var. Türkiye'deki fabrika inşaatı yürürken, belki ilk etapta üretimi Avrupa'da başlatabiliriz." diye konuştu.

Otomobilin nasıl olacağı ile ilgili soruya ise Akgündüz, "Otomobil benzinli ve dizel iki farklı cinste olacak. Hatta hibrid teknolojili motor bile yapabiliriz. Önemli olan pazarın marka değeri. Bizim böyle bir sıkıntımız yok. Halen 400 milyon Türk dünyası bizim İmza otomobilini çıkarmamızı merakla bekliyor." diye konuştu.

"Fabrika kurulması halinde tesis nerede kurulacak?" sorusuna ise Akgündüz, "Bizim eski programımız değişmedi. Siirt, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da fabrikaları kuracağız. İmza projesi toplam 264 bin kişinin istihdamını kapsıyor. Allah'ın izniyle yüreğimizdeki güçten hiçbir şey kaybetmedik. Şu anda bize isnat edilen suçların söz konusu olmadığı ortada. Bu ülke bizden hizmet bekliyor." dedi.

"260 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ"

"Başbakanın emirleri doğrultusunda sadece 8 binleri değil, 80 binleri, 800 binleri iş sahibi yapmak için yola çıktıklarını" anlatan Akgündüz, "Bundan sonra umarım beni daha çok kürsülerde görme imkânı olur. O kadar çok tozlu raflarda projemiz var ki, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kurulacak İmza otomobil fabrikasının çalışmalarını da son hızla bitiririz. Sayın Başbakanımıza da müjde! 260 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak proje de yolda geliyor." ifadelerini kullandı.

burak5866 27.08.2010 21:38

[QUOTE=1264;575602]Anlasilan Dogan Ürgüp birdaha secilemeyecegini anladi,gitmeden ne götürürsem kardir diyor ve yanina götürme işinin en becerikli olanini aliyor:)
Muhsin Yazicioglu´nun cenazesi üzerine kazanmis bir baskan,Muhsin Yazicioglu´nun kemiklerini sizlatmaya devam ediyor:([/QUOTE]

bence doğan ürgüp şu imar revizyonundaki projelerini gerçekeleştirsin birde önceden söylediği kale evleri kentsel dönüşümler ve şehire bir meydan daha kazandıracağız demişti birde otopark projeleri sivas lisesi filan gibi yerlere hal ve otogarı yapsın zaten aksu ve paşabahçeyede devam ediliyor.kaldırım derseniz fazlasıyla yapmış durumda.ee sami aydını o zamn farkla geçmiş olur ama yaparsa.şimdilik yarısını yaparsa bence yie sami aydından başarılı olur ve seçilmemesi için hiç bir sebepte olmaz.ama en az yarısını yapsın.
götürme işi derkende seni kınıyorum eminim ki doğan ürgüp bu dediğini en son yapacak belediye başkanıdır.belki başkanlığına laf edebilrisin başarız diye ama kişiliğe bence çok iyi bir insan.bence yazıcıoğlunun yüreğini sen sızlatıyorsun iftira atarak.

BOUN 27.08.2010 21:43

Bakıyorum memleketim insanı yine atıp tutuyor, Doğan Bey'i eleştirecekseniz icraatleriyle, işiyle ve edebinizle eleştirin, tıpkı iki yıldır bizim yaptığımız gibi! :)
Yok götürmekmiş, cebe indirmekmiş, yeyip sömürmekmiş, terbiyesizlik yapmayın, temiz insanlara iftira atmayın! Şahsen iki yıldır bu sitede Doğan Bey'e eksik bulduğum icraatlerinden ve beceriksizliklerinden dolayı çok ağır eleştiriler yazdım ama Allah'a şükür hiçbir zaman bel altından vurmadım. Allah'a hesabını veremeyeceğiniz sözler söylemeyin!

Sivas70 27.08.2010 22:04

Selam,
Arkadaslar bu arkadas Almanya´dan binlerce gurbetcimizin paralarini aldi ve vermedi.
Eger bu yatirimlarinda samimiyse önce azda olsa o gurbetcilerimizin paralarini geri vermeye baslar.
Ne olur aman buna cermik falan vermeyin bütün Sivas´i alirda geri almak icin pesinden kosariz.
Ayrica bu jet Fadil degilmiydi siirt´den istifa edipte basbakana yerini birakan. demek ki bosuna degilmis............

Lütfen Sivasli uyanik ol.

murat tugrul 27.08.2010 22:15

Bu konuyu tarafsız ve mantıklı düşünmek lazım.
Benim bildigim kadarıyla jetpa batmış bir şirketti fadıl akündüz başına geçtiginde ortalık magduriyetten geçilmiyordu ben o zamanı iyi hatırlıyorum.
Bu adam jetpanın başına geçtiginde herkesin arabalarını verdi birde televizyon hediye etti.
Şirketi toparladı imza olayı gündeme geldi araba üreten şirketler özellikle koç devlet bu adamı hemen durdurmalı diye açıklama yaptı. o zamanlar sabancının koçun açıklamaları ültümatom özelligi taşıyordu. ondan sonra yeşıl sermaye olayı gündeme geldi ve bu şirketlerin iş yapması engellendi ve batırıldı .dolayısıyla ortaklarına paralarını ödeyemedi.
Kimse işin bu kısmını irdelemiyor

LaEdri 27.08.2010 22:22

[QUOTE=1264;575602]Anlasilan Dogan Ürgüp birdaha secilemeyecegini anladi,gitmeden ne götürürsem kardir diyor ve yanina götürme isinin en becerikli olanini aliyor:)
Muhsin Yazicioglu´nun cenazesi üzerine kazanmis bir baskan,Muhsin Yazicioglu´nun kemiklerini sizlatmaya devam ediyor:([/QUOTE]

Doğan Bey'e oy vermedim,belediye başkanlığını da beğenmem ancak kişiliğine kimse bir şey diyemez,hakkı yok!Mübarek Ramazan gününde herkesin ne olduğunu zaten bildiği bir insanı saçma sapan,asılsız laflarala karalamaya çalışmak yakışıksızdır.

Gurbetteki vatandaşlara da soruyorum ,bilmediğim için soruyorum.Fadıl Akgündüz'e paraalrı kendiniz mi verdiniz zorla mı alındı,vaadi neydi?

Arif Coşkun 27.08.2010 22:30

Hırsızın hiçmi suçu yok yaaa :D

burak5866 27.08.2010 22:36

var :).ama sivasa yatırım yaparsa benim için sorun yok.herhalde çermiğide çalacak hali yok.adam 5 yıldızlı otel yapacak daha ne isiyoruz.sivasta 5 yıldızlı otel varmı yok?işte oalcak hırsız deidğiniz adam sayesinde.

LaEdri 27.08.2010 22:41

[url]http://www.caprice.com.tr/top.php?ln=tr[/url]

FAdıl Akgündüz'ün sahip olduğu otel.Bize hayal gibi geliyor..

ŞAHBEY 27.08.2010 22:53

hıı jet fıdıla pek güvenilmez bilesiniz yaş yere basmaz...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:50.