![]() |
Cevap: Opera ve baleden ses Sivas aşığından hareket yok
bencede bir an önce açılması lazım. Sivasın gerçekten ciddi bir prestij kaynağı olur. Ekelin yeride güzel olur ama yapılsında bir yer nere olursa olsun. Bir de goramaz kardeş. Orda görev yapacak kişiler devlet memuru statüsünde olduğundan emin ol gelmek isteyen çok kişi olur. Şehrin müzik altyapısınada çok faydası olur.
|
[QUOTE=BOUN;589039]Niye Sivas'ta testereyle insan mı kesiyorlar? Atın şu saçma kompleksleri kafanızdan! Sivas'ta yaşayanlar nasıl yaşıyor? Veya Sivas'ta yaşayanların yaşam standardı mı çok düşük? Memleketim insanı ahırda mı yaşıyor yoksa?[/QUOTE]
Sizin Sivas'ı sevdiğiniz kadar ben de seviyorum. Her zaman söylerim Sivasımın insanı gibi yok. Ama Sivas ta işyapılmıyorinsanlar barınmıyor işte. Bu gerçeği mi inkar ediyorsunuz. Kaç Sivaslı gelip Sivasta parasını değerlendiriyor.Sivaslı bile Sivasa sahip çıkmazken opera sanatçısı mı Sivasta kalacak. Ha şöyle olabilirdüzenli uçak seferleri ile giderler o ayrı. Daha üniversite öğrencilerini memnun edemedik dünyanın büyük şehirlerinigörmüş sanatçılarmı memnun olacak. Bir Sivaslı olarak bunları söylemek istemem amabu da bir gerçek. |
[QUOTE=goramaz;589041]Sizin Sivas'ı sevdiğiniz kadar ben de seviyorum. Her zaman söylerim Sivasımın insanı gibi yok. Ama Sivas ta işyapılmıyorinsanlar barınmıyor işte. Bu gerçeği mi inkar ediyorsunuz. Kaç Sivaslı gelip Sivasta parasını değerlendiriyor.Sivaslı bile Sivasa sahip çıkmazken opera sanatçısı mı Sivasta kalacak. Ha şöyle olabilirdüzenli uçak seferleri ile giderler o ayrı. Daha üniversite öğrencilerini memnun edemedik dünyanın büyük şehirlerinigörmüş sanatçılarmı memnun olacak. Bir Sivaslı olarak bunları söylemek istemem amabu da bir gerçek.[/QUOTE]
Peki siz böyle düşünüp, böyle inanmaya devam edin. Arkadaş, biz bu yolda türküler tuttururken, Sana uğurlar olsun... Ayrılıyor yolumuz! (Faruk Nafiz Çamlıbel) |
[QUOTE=BOUN;589042]Peki siz böyle düşünüp, böyle inanmaya devam edin.
Arkadaş, biz bu yolda türküler tuttururken, Sana uğurlar olsun... Ayrılıyor yolumuz! (Faruk Nafiz Çamlıbel)[/QUOTE] Ben de sizin gibi inanmaya çalışıyorum Allahım Peygamberim ailem ve sivas sevgimin üstünde birsevgi yoktur benim için. ama birkonferans yapılır Sivaslı gitmez, tiyatro olur gitmez, aşıklar gecesi olur Sivaslı gitmez, kendi takımının avrupa liginde maçı olur Sivaslı gitmez. İnşallah yanılan benimdir |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:53. |