![]() |
Cevap: Sivaslilar.net 2010 | Yılın En'leri
[LIST=1][*][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Aktif Forum Bölümü : Haberler Kategorisi
[/COLOR][/B][/FONT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Aktif Yoneticisi : Salim58 [/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En YardımSever Yoneticisi : RüStü ElmaS [/COLOR][/B][/FONT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En İyi Yorumcu Üyesi : burak5866 [/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Aktif Üyesi : Salim58 [/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Çok Takip Ettiğiniz Üyesi : VICTORY [/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Yardımsever Üyesi : SivasLady[/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Ciddi Üyesi : altuntas58 [/COLOR][/B][/FONT][*][LEFT][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Özlenen Üyesi : SweetGirl [/COLOR][/B][/FONT][/LEFT][*][FONT=Century Gothic][B][COLOR=black]Yılın En Çok Rastladığınız Üye : ArifÇoşkun [/COLOR][/B][/FONT][/LIST] |
Beni yardımsever üye olarak gösterenlere sonsuz teşekkür ediyorum sizikırmakistemem ama bence bu yılın yardımseveri 58SERDAL65 VE VİKTORY onlar varken benim ismimin geçmesinden utanırım ,
tekrarözürdiliyorum ve sizleri çok seviyorum |
1. Yılın En Aktif Forum Bölümü :Sitemizin ozanlari
2. Yılın En Aktif Yoneticisi :Salim58 3. Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi :Cley 4. Yılın En YardımSever Yoneticisi :Arif Coşkun 5. Yılın En İyi Yorumcu Üyesi :La edri 6. Yılın En Aktif Üyesi :Kardelencicegi 7. Yılın En Çok Takip Ettiğiniz Üyesi :Sandalli 8. Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi :- 9. Yılın En Yardımsever Üyesi Serdal58 10. Yılın En Ciddi Üyesi :Osman Ece 11. Yılın En Özlenen Üyesi :Sandalli 12. Yılın En Çok Rastladığınız Üye : Dogan bulut 13. Yılın En Unutulmayacak Üyesi :Gonlum58 14. Yılın En Eğlenceli Üyesi :Aysima58 15. Yılın En İyi Türkçe Kullanan. Üyesi :Sivaburs |
[COLOR="Magenta"]1.[/COLOR] [B]Yılın En Aktif Forum Bölümü :[/B] [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]Anasayfa Haberleri.[/FONT][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"] 2. [/FONT][/COLOR][B]Yılın En Aktif Yoneticisi :[/B] [COLOR="DarkSlateGray"][FONT="Arial Black"]Arif Coşkun.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]3. [/FONT][/COLOR][B]Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi :[/B] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]GuNaY.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"] 4.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En YardımSever Yoneticisi : [/B] [COLOR="DarkGreen"][FONT="Arial Black"]altuntas58.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]5.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En İyi Yorumcu Üyesi :[/B] [COLOR="DarkSlateBlue"][FONT="Arial Black"]BOUN.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]6.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Aktif Üyesi :[/B] [COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]burak5866 [/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"] 7.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Çok Takip Ettiğiniz Üyesi :[/B] [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Abircan.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]8.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi.:)[/B] :- [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]9.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Yardımsever Üyesi :[/B] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]suzii. [/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]10.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Ciddi Üyesi [/B]: [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]Osman ECE.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]11.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Özlenen Üyesi[/B] : [COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"]barikat58. [/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]12.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Çok Rastladığınız Üye [/B]: [COLOR="Green"][FONT="Arial Black"]Aysima58.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]13.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Unutulmayacak Üyesi[/B] : [COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Madımak58.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]14.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En Eğlenceli Üyesi [/B]:[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]sivaslı fd. [/FONT][/COLOR] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]15.[/FONT][/COLOR] [B]Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi[/B] : [COLOR="DarkSlateGray"][FONT="Arial Black"]besyo_cu.[/FONT][/COLOR] |
[B]Yılın En Aktif Forum Bölümü : Haberler[/B]
[B]Yılın En Aktif Yoneticisi : Rüstü Elmas[/B] [B]Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi :Hepsi[/B] [B]Yılın En YardımSever Yoneticisi : Salim58[/B] [B]Yılın En İyi Yorumcu Üyesi: Duman_58[/B] [B]Yılın En Aktif Üyesi : Aysima58[/B] [B]Yılın En Çok Takip Ettiğiniz Üyesi : Salim58[/B] [B]Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi :...[/B] [B]Yılın En Yardımsever Üyesi : Goramaz[/B] [B]Yılın En Özlenen Üyesi :Hazan[/B] [B]Yılın En Çok Rastladığınız Üye : Arif Coşkun[/B] [B]Yılın En Unutulmayacak Üyesi : ...[/B] [B]Yılın En Eğlenceli Üyesi : Altuntaş58[/B] [B]Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi : Boun[/B] |
[B]Bu arada son zamanlarda en az ziyaret eden üyeside ben oluyorum sanırım :D[/B]
|
Yılın En Aktif Forum Bölümü : [B]Sitemizin ozanları[/B]
Yılın En Aktif Yoneticisi : [B]Arif Coşkun[/B] Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi : [B]Salim58[/B] Yılın En YardımSever Yoneticisi : [B]Salim58[/B] Yılın En İyi Yorumcu Üyesi : [B]Aysima58[/B] Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi : [B]58_SEMİH_58 [/B] :) Yılın En Ciddi Üyesi : [B]OSMAN ECE[/B] Yılın En Çok Rastladığınız Üye : [B]Goramaz[/B] Yılın En Eğlenceli Üyesi : [B]Salim58 [/B] Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi : [B]LaEdri[/B] :) Uzun süredir girmediğim için ancak bu kadar :) En az aktif olan da benim herhalde :D |
[B]1. Yılın En Aktif Forum Bölümü :[/B] [COLOR="Black"]Sitemizin Ozanları[/COLOR]
[B] 2.Yılın En Aktif Yoneticisi : [/B] [B]3. Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi :[/B][COLOR="Sienna"]Arif Coşkun[/COLOR] [B]4. Yılın En YardımSever Yoneticisi :[/B] [COLOR="DarkOliveGreen"]Salim58 [/COLOR] [B]5.Yılın En İyi Yorumcu Üyesi :[/B] [COLOR="DarkGreen"]Boun[/COLOR] [B]6.Yılın En Aktif Üyesi :[/B] [COLOR="DarkSlateBlue"]burak5866[/COLOR] [B]7.Yılın En Çok Takip Ettiğiniz Üyesi :-[/B][COLOR="Indigo"]Kıbrıslı[/COLOR] [B]8.Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi : [/B][COLOR="DarkSlateGray"]Kasım Öktem :)[/COLOR] [B] 9.Yılın En Yardımsever Üyesi :[/B][COLOR="DarkRed"]Salim58[/COLOR] [B]10.Yılın En Ciddi Üyesi :[/B] [COLOR="DarkOrange"]kronik[/COLOR] [B] 11.Yılın En Özlenen Üyesi : [/B][COLOR="Olive"]Barikat58[/COLOR] [B] 12. Yılın En Çok Rastladığınız Üye :[/B][COLOR="Green"]Cley-Kasım Öktem[/COLOR] [B] 13.Yılın En Unutulmayacak Üyesi :[/B][COLOR="Teal"]Barikat58[/COLOR] [B] 14.Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi :[/B][COLOR="Blue"]Leadri-Besyo_cu[/COLOR] |
Benim için
Yılın En Aktif Forum Bölümü : [B]Haber ve yorumları[/B] Yılın En Aktif Yoneticisi : [B]Arif Coşkun[/B] Yılın En En Çok Çekindiğiniz Yoneticisi : Yılın En YardımSever Yoneticisi : [B]Abdullah DUMAN[/B] Yılın En İyi Yorumcu Üyesi : [B]Aysima58[/B] Yılın En Pmci(Özel Mesaj sistemi kullanan) Üyesi [B]:[/B] Yılın En Ciddi Üyesi :[B] kardelençiçeği[/B] Yılın En Çok Rastladığınız Üye : [B]Cley[/B] Yılın En Eğlenceli Üyesi :[B] Bilal Köse[/B] Yılın En İyi Türkçe Kullanan Üyesi : [B]LaEdri[/B] |
teşekkür ederim arkadaşlar yani beni yazan arkadaşlara diyom.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:17. |