Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Siteyi canlandırmak (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37478)

Kamera 01.02.2011 08:35

Cevap: Siteyi canlandırmak

Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)

NECMEDDİN ÖZBEK 01.02.2011 09:30

[QUOTE=Kamera;593290]Neden yorum yapasın ki, sen yaz onlar kafalarına göre silsinler diyemi.:):)[/QUOTE]

yüreğine sağlık sevgili arkadaşım ne güzel belirtmişsin bir çoğumuzun düşüncelerine tercüman olmuşsun ama ne yazıkki neden böyle olduğunu araştırıp soranda yok soranlarında bir önlem almaya niyeti yok yinede sana binlerce teşekkürler

H_Turan 01.02.2011 09:46

Ben Siteyi Canlandırmak İçin Uğraşıyorum Sizin tartıştığınız konulara Bakın Mesaj silinmesi hoş bir durum değil ama Her sitenini kuralları vardır buna göre yöneticiler silerler Doğrudur yanlıştır tartışırız zaten yöneticilerinde kasıtlı yaptıklarına inanmıyorum.

Ayrıca dün kendi gayretimle yaklaşık 100 kişiye mesaj çektim facebookta onlardan cevap yazanlar oldu üye olacaklar bu sayede yeniüyelerde kazanacağız bugünde devam edeceğim mesaj atmaya.

Sitede küsüp gidenlerde rasladım Üyeyi küstürmemek lazım bu konudada yöneticilerin daha dikkatli olması lazım Adeletli olması lazım hiç bir partiyi tutmaları lazım bunlar tabiki tavsiye Siteyi canlardırmak için.

LaEdri 01.02.2011 10:58

[QUOTE=haythuyt;593282][B]VALLA Bİ ZAMANLAR BU SİTE TADINDAN YENMIYODU .. HERKEZ BIRBİRİNİ TANIYODU VE BULUŞMALAR DÜZENLENİP HALISAHA MAÇLARI YAPILIYORDU . AMA ŞIMDI ÇOĞU SÜREKLİ AKTİF OLAN, KİMİ ÜYEMİZ BANLANDI KİMİ ÜYELERİMİZDE SİTEYİ PROTESTO EDİP GİRMİYO. SİTE YÖNETİMİ Bİ AN ÖNCE FAALİYETE GEÇSİN YOKSA GİT GİDE SİTE ÜYE SAYISI MİNİMUMA DÜŞECEK..[/B][/QUOTE]

Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler..

H_Turan 01.02.2011 10:59

O zaman Buluşmalar düzenlemek Sitenini ne kadar aktif olduğunu gösterir ama şimdi pasif bir site konumunda.

Küsenler gider anladımda Yeni gelende olmuyor bunu düzeltmek lazım her sitede küsen olacak herkezi memnun etmek zor önemli olan gidenini yerine yeni gelen olmasıdır.

NECMEDDİN ÖZBEK 01.02.2011 11:12

sayın h.turan bir küsme sözü tutturmuşsun gidiyor ne küsmesi gönül umduğuna küser kimsenin kimseden bir şey beklediği umduğu yok kardeşim herkesin talebi demokrat bir yönetim emeğe saygı siyasal düşüncelere hoş görü bir başkaları gibi düşünmeyenlere tahammül göstermesi ve sivas için yararlı işler yapmasıve görevinin ve sorumluluğunun bliincinde olması

H_Turan 01.02.2011 11:15

NECMEDDİN ÖZBEK Küsenler var sözüm onlara Sizler için değil .

Her Sitenini kuralları olur ve bu kuralları her kişi sevmeyebilir bu doğal Öenmli olan Yeni üyelerin gelmesi Sitede aktif olmasıdır Yoksa Bir sitede herkezi memnun edemezsin bu her site için geçerli

NECMEDDİN ÖZBEK 01.02.2011 11:20

ben sitenin hiç bir kuralına aykırı hareket ettiğimi sanmıyorum kimseye hakaret asla etmem edenede hoş görü göstermem çünkü bu benim ne aile terbiyeme nede siyasal terbiyeme yakışır bu konu ile ilgili başka yorumda yapmıyacağım selamlar

NECMEDDİN ÖZBEK 01.02.2011 11:26

[QUOTE=LaEdri;593299]Sivaslılar .net üyeleri maalesef buluşmalarda,organizelerde hep pasif kaldı.Hep gönülsüz oldu üyeler..[/QUOTE]

bakın doğru bir yorum gördüğüm zaman hemen nasıl teşekkür ediyorum bu sitede en çok tartıştığım biri bile olsa yorumunuza tüm içtenliğimle katılıp altınada imzamı atıyorum sayın LAedri

H_Turan 01.02.2011 11:33

Görüşleri önemli değil yeterki Site canlansın Sitenini üyeleri artsın.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:10.