![]() |
Cevap: Hayat Senden çok şey mi istedim
insanoğlu işte kardeş.yerinde duramaz.hep bişeyler yapmak ister.aramak boynumun borcu...
|
bencede arasin carsida nerde bulacak kardesimiz yarini insallah bulursunuz yarinizi aramaya devam edin evde durmayin sakin allah yardimciniz olsun.
|
bence hayırlısına şükret öyle aramaya koyul neler görüyoruz.
|
amazon kardeş sende haklısın.ama gönülde dur demiyor.insanı arayış içine sokuyor...
|
kizlardan uzak dur gardas, basini belaya sokma:)
|
neyse bekirxy kardeşim bizim bu konuda düşüncelerimiz farklı sana kolay gelsin. :D
|
bu aylar mübarek aylar bol bol dua et carsidan gelme ne demisler arayan belasinida mevlasinida bulur sözün gelisi insallah siz leylanizi bulursunuz
|
arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak söylüyorsunuz.doğruda söylüyorsunuz.ama ne yapacağımı bilmiyorum.sevgili konusunda hiç tecrübem yok.
|
[QUOTE=bekirxy;600326]arkadaşlar tecrübelerinize dayanarak söylüyorsunuz.doğruda söylüyorsunuz.ama ne yapacağımı bilmiyorum.sevgili konusunda hiç tecrübem yok.[/QUOTE]
napacan sevgiliyi, benimde yok ama mutluyum yinede:) |
ah bekirxy ah seni benden iyi anlayan olmaz.ama sana bişey söylüyüm mü en iyisi bunları düşünme biliyorum söylemesi koalydır ama yapması çok zordur.ama dediğimi yap emin ol sonra doğru karar verdiğini anlayacaksın.sen sadece hayırlısını iste nasibinde varsa gelir.bende senin gibi hiç tecrübeli dğeilim bu konuda ama emin ol üzümeye değmez.bende çok ağladım ama boşa.en iyi başka şeyler düşün bunları düşünmemeye çalış.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:17. |