![]() |
Cevap: KPSS Ek Yerleştirme Sonuçları
[QUOTE=Salim58;604752][B][I]Hayırlı olsun kardeşim.
Konya yakındı Niğde uzakmış, Bana 88 km daha uzaklaşmışsın.:)[/I][/B][/QUOTE] Angaraya uzahlaştım emme Suvasıma yahlaştım emmi :) |
[QUOTE=_DuMaN_58;604758]Angaraya uzahlaştım emme Suvasıma yahlaştım emmi :)[/QUOTE]
[B][I]Evet yaklaşık olarak 175 km yaklaşmışsın,Sık sık Sivasa gider gelirsin artık.:)[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;604765][B][I]Evet yaklaşık olarak 175 km yaklaşmışsın,Sık sık Sivasa gider gelirsin artık.:)[/I][/B][/QUOTE]
İnşallah :) Devlet memuru da olduk, altımıza bir araba alırık gezerik inş :) |
[QUOTE=_DuMaN_58;604722][B][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=29579&token=36487[/IMG][/B]
[B]Ben geçen gün yapılan KPSS/8 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı... atamasında Niğde Devlet Hastanesine atandım :) Branşım, Radyoloji Tek. Bundan sonra Niğdeden bağlanacağım siteye.[/B] [B]Atanamayan arkadaşların darısı başlarına. [/B] [/QUOTE] Tebrikler Murat'cığım, hayırlı uğurlu olsun yeni işinde başarılar dilerim. |
[QUOTE=_DuMaN_58;604778]İnşallah :) Devlet memuru da olduk, altımıza bir araba alırık gezerik inş :)[/QUOTE]
Hayırlı olsun Murat inşlalah devlet hastanelerinde ki asık suratlı personellerden olmazsın |
[B]Teşekkür ederim. İnş bayramdan sonra başlarım.[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:03. |