![]() |
Cevap: Dükkanlar Teslim Edildi!
Eğer bana yazdıysan bu projeyi senden 10 kat daha ii biliyorum sordukların hep aynı şeyler bi sen iyisin o zaman o dükkanlarını verenler bu işi bilmiyor öle mi belediye onlara dükkanlarının değerini verdi sana mı vermedi yoksa sen daha fazlasını mı istiyosun sana cvp versek de sen kafandaki sabit düşünceleri aynen yine yazarsın.
|
[QUOTE=aloneee;620678]Eğer bana yazdıysan bu projeyi senden 10 kat daha ii biliyorum sordukların hep aynı şeyler bi sen iyisin o zaman o dükkanlarını verenler bu işi bilmiyor öle mi belediye onlara dükkanlarının değerini verdi sana mı vermedi yoksa sen daha fazlasını mı istiyosun sana cvp versek de sen kafandaki sabit düşünceleri aynen yine yazarsın.[/QUOTE]
Madem çok iyi biliyorsun sorayım? OPET projeden neden çıakrıldı,başlangıçta orası da kamulaştırılacaktı? |
[QUOTE]1-Peki.İhale yapıldı ve yüklenici firma 5 yıla bitirecek denildi.Bu 5 yılda ben neyle geçinecem,zararım ne olacak? Belli değil..
2-5 yıl denilmişti ama proje mahkemeye gitti,teknik sorun çıktı oldu 10 yıl..Benim zararım ne olacak,ben nasıl yaşayacam?[/QUOTE] Bunların sözleşmede olması gerek. Yoksa bir söz üzerine olacak şeyler değil. Hem yüklenici firma zararı tazmin etmekle yükümlüdür diye biliyorum. Bence sözleşmeyi bekleyip ondan sonra konuşmalıyız. |
[QUOTE=LaEdri;620680]Madem çok iyi biliyorsun sorayım?
OPET projeden neden çıakrıldı,başlangıçta orası da kamulaştırılacaktı?[/QUOTE] Kendi dükkanın bitti Opet'i mi öğrencen:? |
[QUOTE=mete209;620681]Bunların sözleşmede olması gerek. Yoksa bir söz üzerine olacak şeyler değil. Hem yüklenici firma zararı tazmin etmekle yükümlüdür diye biliyorum. Bence sözleşmeyi bekleyip ondan sonra konuşmalıyız.[/QUOTE]
Nihayet birisi anladı.. Böyle bir sözleşme falan yok,teminat yok.Ben ona dükkanımı verecem o da 2 gün sonra gelip yıkacak.Benim dairemi ne zaman verecek,proje çok üzün sürerse ben neyle yaşayacam,ne yiyecem ne giyecem belli değil. |
[QUOTE=aloneee;620686]Kendi dükkanın bitti Opet'i mi öğrencen:?[/QUOTE]
Çok iyi biliyormuşsun projeyi.Anlat ki aydınlansın millet.. |
[QUOTE=LaEdri;620691]Çok iyi biliyormuşsun projeyi.Anlat ki aydınlansın millet..[/QUOTE]
Hey Allahımm yaa bunları kimse bilmiyor diyor ihale yapıldı mı ki bilinsin önce yıkımlar olur ihale yapılır orda her şey belli olur 24-36 ay arası demedi başkan, sen takmışsın sana biz 100 şey de sölesek sen aynı şeyleri yazıp yazıp durursun. |
[QUOTE=aloneee;620694]Hey Allahımm yaa bunları kimse bilmiyor diyor ihale yapıldı mı ki bilinsin önce yıkımlar olur ihale yapılır orda her şey belli olur 24-36 ay arası demedi başkan, sen takmışsın sana biz 100 şey de sölesek sen aynı şeyleri yazıp yazıp durursun.[/QUOTE]
Kafanız bu kadar basıyor işte.. Aramızdaki en bariz fark ne biliyor musun? Şu projenin noktası virgülü ile aynısını Sami Aydın getirseydi,ben yine malımı vermeyecek,hakkımın,malımın peşkeş çekileceğini düşünecektim. Ama siz şu projenin aynısını Sami Aydın getirseydi,hırsız Sami diyecektiniz..Ama kendi adamınız yaparsa,sivasın incisi,prestiji oluyor.. Bu,aramızdaki çok büyük bir fark.. |
[QUOTE=LaEdri;620696]Kafanız bu kadar basıyor işte..
Aramızdaki en bariz fark ne biliyor musun? Şu projenin noktası virgülü ile aynısını Sami Aydın getirseydi,ben yine malımı vermeyecek,hakkımın,malımın peşkeş çekileceğini düşünecektim. Ama siz şu projenin aynısını Sami Aydın getirseydi,hırsız Sami diyecektiniz..Ama kendi adamınız yaparsa,sivasın incisi,prestiji oluyor.. Bu,aramızdaki çok büyük bir fark..[/QUOTE] Yazdığına sadece güldüm aramızdaki farkmış sana herhangi bi siyasi partiyle alakam yok demiştim ama sen sabit düşündüğün için bu projeyi destekleyenlere hemen kendi adamınız diyosun hayırlısı artık bu hafta her şey kesinleşir zaten. |
Üye olur olmaz direk bu konuya dalarsan,doğrudan bu peojeyi savunursan ya ordan menfaati olan birisindir ya da partici.Bu kadar basit!
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:51. |