![]() |
Cevap: Turkuaz Projesi yargıya takıldı
BEN DE MERAKLA BEKLİYORDUM SİVAS'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK BU PROJE NE ZAMAN ENGELLENECEK DİYE! BİZİM SİYASETÇİMİZ BÖYLE OLUR SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİNİ DİNLEMEZ 3-5 TANE MENFAATÇİNİN SESİNİ DİNLER. BAKTI Kİ KENDİSİ BİR ŞEY YAPAMIYOR, AKIL HOCALIĞI YAPARAK ŞEHRİN MENFAATİNİ DÜŞÜNMEDEN 3-5 MENFAATÇİYE YARGIYA GİTMELERİNİ SÖYLEYERK CESARET VERİR VE YOL GÖSTERİR.
|
[QUOTE=gulaynaz;621408]BEN DE MERAKLA BEKLİYORDUM SİVAS'IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK BU PROJE NE ZAMAN ENGELLENECEK DİYE! BİZİM SİYASETÇİMİZ BÖYLE OLUR SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİNİ DİNLEMEZ 3-5 TANE MENFAATÇİNİN SESİNİ DİNLER. BAKTI Kİ KENDİSİ BİR ŞEY YAPAMIYOR, AKIL HOCALIĞI YAPARAK ŞEHRİN MENFAATİNİ DÜŞÜNMEDEN 3-5 MENFAATÇİYE YARGIYA GİTMELERİNİ SÖYLEYERK CESARET VERİR VE YOL GÖSTERİR.[/QUOTE]
Mahkemeye giden hak sahibi sayısını araştırın,paylaşın..Niye gitmişler öğrenin..Birileri akıl hocalığı yaptı diye mi gitiler soruşturun..Boş konuşmayın! |
[QUOTE=Cley;621406]Fazla bir bilgim yok o konuda. Ama hükümet el atarsa bu işe olmaz diye bişey olmaz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar.[/QUOTE]
Bilgin niye yok ki.. Belediyenin sitesinde bu işle ilgili A'dan Z'ye tüm bilgileri varmış..:) |
projenin tutmaması icin dua edenler rahatlamıstır artık ztn sivasa kazığı sivaslı cakıyor kimse kimsenin kalkınmasını istemiyor memlekette ee tutuculuk olmamasının milliyetcilik olmamasının cezası
|
[QUOTE=LaEdri;621410]Bilgin niye yok ki..
Belediyenin sitesinde bu işle ilgili A'dan Z'ye tüm bilgileri varmış..:)[/QUOTE] istedigin oldu biyerlerine kinalarini yaktinmi senin gibiler yuzunden bu sehir zaten adam olmaz !!.. |
Bu üyenin banlanamsı gerekmiyor mu?
|
[QUOTE=LaEdri;621415]Bu üyenin banlanamsı gerekmiyor mu?[/QUOTE]
uyeleri burda cildirt sonrada baglanmasi gerekmiyormu de, senin gibilerinin her yerde isi rast gider, yuzsuz insan... |
Çok güzel cevapalr var da senin gibilere,istesem de senin seviyene inemem..
|
[QUOTE=LaEdri;621417]Çok güzel cevapalr var da senin gibilere,istesem de senin seviyene inemem..[/QUOTE]
sen cok tehlikeli bir adamsin sana bu soylenir |
Ama benim kendi üslubum var..Edepsiz değilim ben
Anlat bakayım hadi bu proje hakında ne biliyorsun? Belediye neyi yapmayı istedi? Esnaflar neyi beğenmedi? Mahkemeye niye gittiler? Belediye kime ne kadar para önerdi? Bilgini konuştur,seviyesizliğini değil.. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:05. |