Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Belediye Eski Başkanımız: Sami AYDIN (2004-2009) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=10877)

merakum 10.04.2009 15:17

Cevap: ESKİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAMİ AYDIN

[B]Sami Aydın Kaybetmeyi kesinlikle haketmiyordu. Herkesin bilipte söyleyemediği birşey varki oda Doğan Ürgüp yaşadığımız acı olayın bir sonucu olarak rüyasında göremeyeceği bir oyu aldı. Doğan ürgüpün elle tutulur bir projesi varmı ya bilen varsa bana söylesin???

2004 te seçimden önce sami aydın aksuyu yapacağını söylediğinde bazıları mundar ırmakta kayık yüzdürecekmiş diye dalga geçtiler ama sonuç ortada. Sami aydın vaad ettiği projeleri yapmıştır ve yeni projeleri bir büyükşehire yakışır düzeyde projelerdi ancak kaderin cilvesi işte. Eğer 2013 te aday olursa oyumu veririm. BBP den koysa bile veririm çünkü belediyeciliğin içinden gelmiş işi bilen birisi.

Neyse sonuçta halk büyük bir etkiylede olsa birini seçti inşallah güzel hizmetler sunar.[/B]

GÜLDAMLASI 29.06.2009 23:53

inşallah s.a sami aydın gibi başkanı çok arıyacagız (^^)
sami aydının yapmış oldugu tüm çalışmaları için sonsuz teşekkürler
inşallah bu başkanda çalışır hayırlısı hakkımızdan ALLAH'u teala daha iyisini bilir.

65serdal58 30.06.2009 01:58

sami başkan;
sivas sizi arıyacak emin olun...

alix_özdemir 30.06.2009 10:13

Sami başkan sadece Sivas'ın değil, Türkiye'nin iyi bir kaç Belediye Başkanı'ndan biriydi. Onu çok ama çok arayacağız. Zamanla herkes görecek...

Cley 30.06.2009 12:33

[B]Son 5 yıl içinde Sivası hiç görmemiş birine Sivasın resimlerini gösterseniz İnanmaz Sivas olduğuna. İmrenen değil imrenilen Sivas için çalışıyordu Sami Aydın ama ikinci dönem nasip değilmiş.Yaptıklarını Sivas halkı unutmaz inşallah.[/B]

eyuphulagu 07.07.2009 23:41

Yiğidi öldür ama hakkını yeme..İlk göreve başladığı yıllarda açıkcası yaptığı hizmetleri ve projeleri pek gözümüz tutmamıştı..Hatta SİVAS'I Venedik yapacağız dediğnde bu adam bizimle dalga mı geçiyor diye düşünmüştük.Sonraki yıllarda yatırımlar bittikçe Sivas'ın çehresi değiştikçe;Sivas'ın bir çok mahallesine parklar yapıldıkça ,AKSU,Paşa Bahçe ,Kent Meydanı ortaya çıktıkça dışarıda yaşayanlar olarak hepimiz çok şaşırmıştık..Yazları Sivas'a devamlı gitmeyip tatilini batıda;deniz kenarında geçiren Sivaslılar bile Sivas'taki bu gelişmeler karşısında en azından birkaç gün de olsa Sivas'a gidip anlatılan projeleri görmek istiyorlardı.Bütün bunların mimarı kim acaba?Sami AYDIN'ın da mutlaka hataları olmuştur.Ne de olsa o da ettten kemikten yartılmış bir insan..Ama bir gerçek var ki o da Sami AYDIN döneminde Sivas'ta yaşanan ve gözümüzü okşayan;göğsümüzü kapartan PROJE RÜZGARLARIDIR..Yeni başkanımız Doğan ÜRGÜP'ün işi gerçekten çok zor;Çünkü her yaptığı şey mutlaka Sami Bey'in yaptıklarıyla kıyaslanacaktır..

65serdal58 09.07.2009 01:44

emeklerine teşekkür ederiz sami başkan

goramaz 18.07.2009 22:35

içimden başlığı güncellemek geldi...

H_Turan 17.11.2009 22:34

Güzel Hizmetler Yaptı Her nekadar Bazı mahhallerini unutsada sivasın yinede Sivasın Çehresini değiştirdi Bunların büyük Sebebi Akp den olması idi İlerde Seçilirmi bilmem ama güzel hizmetler yaptı Seçilmediği için çoğu yarıda Kaldı.

H_Turan 14.12.2009 22:31

İyi Hizmetleri dokundu Sivasa Yenilikler yaptı Çehresini değiştirdi Bunda Akp den olması mimar olması ekibinini iyi olması belediyeden anlaması etkendi fakat Yanlış yönleride vardı fakat doğruları bence onu kapatırdı biraz halkla soğuktu ama çalışıyordu Kısacası Seçilemedi ve bazı şeyler yarım kaldı Özlüyoruz Kendisini Yaptıkları hizmetlerden dolayı.

doğan bulut 14.12.2009 23:14

yiğidi öldür hakkını yeme yaptığı güzellikler olmuştur bundan dolayı kendisine teşekkürler emeğine sağlık

LaEdri 17.12.2009 21:35

Bugün değerli büyüğümüz,hemşehrimiz Yavuz Bülent Bakiler'in Sami Aydın'a yazdığı mektubu okuma fırsatı buldum.Uzuncaydı ama son paragrafını aktarayım hatırladığım kadarıyla.

"Öncelikle belirteyim ki ben Sami Aydın'ın partisinden değilim.Ama Sivas'ta otursaydım,değil 1 oyum,kanunen 1 milyon oyum olsa hepsini,huzur ve güevnle,Sivas'ın bugünü ve yarını için Sami Aydın'a veririm"..

Dogu 17.12.2009 21:46

Sivas Faydası Çok Oldu Hizmetleride Yenilikleri ile Sivasın Çehresini değiştirdi Ama Svias Duygusal Davrandı Ve kaybetti

LaEdri 17.01.2010 23:28

Cevap: Belediye Eski Başkanımız: Sami AYDIN (2004-2009)

Yavuz Bülent bakiler'in seçimler ardı yazdığı köşe yazısı.geç oldu ama konuya uygun!

[B]SAMİ AYDIN[/B]

Sivas’ta belediye başkanlığı seçimini BBP kazandı. Yeni başkanımız: Doğan Ürgüp. Eski belediye başkanımız ise AK Parti’li Sami Aydın idi. Doğan Ürgüp de, Sami Aydın da benim çok değerli dostlarım ve hemşehrilerim. Sami Aydın’ı, yaptığı güzel hizmetlerle, Sivas’a mührünü vuran başarılı bir idareci olarak biliyor ve alkışlıyorum. Doğan Ürgüp’ü ise, dünkü hizmetler zincirine, daha yenilerini, daha güzellerini ekleyecektir umuduyla kucaklıyorum.
Sivas, benim göz açıp gördüğüm, gönül verip sevdiğim bir Sultan şehir. Kalemi elime Sivas’ta aldım. Şairliğimi Sivas’a borçluyum. Yüreğim, güzelim Sivas türküleriyle, Sivas halaylarıyla nakışlı. Ben, Sivas’ta bile Sivas’a hasret duyanlardan ve o hasretle yaşayanlardan biriyim. O bakımdan ben, Sivas’a, Sivas meselelerine hiçbir zaman parti açısından bakmadım. Hangi partiden olurlarla olsunlar, Sivas’a hizmet edenler, Sivas’ın güzelliklerini artıranlar, beni kendilerine bağladılar, efendilerim oldular. Mesela Sami Aydın’la ayrı ayrı siyasi partilere mensubuz. Ama ben O’nun, Sivas’a yaptığı büyük hizmetleri gördükten sonra, belki kırk yerde söyledim; kameraların önünde konuştum işte burada da yazıyorum. Dedim ki: Aklımın erdiği günden bugüne kadar, Sivas’taki belediye hizmetlerini çok iyi biliyorum. Yakınlarım, dostlarım, hatta mahalle arkadaşlarım arasından belediye başkanlığı koltuğuna oturanlar oldu. Ben de 7-8 yıl kadar, belediye meclis üyesi olarak çalıştım. Görüyorum ki, Sivas Belediye Başkanları içinde şehre en çok hizmet edenlerin başında Sami Aydın bulunuyor. Yeni belediye seçimlerinde Sivas’ta oy kullanma hakkına sahip olsaydım, faraza bir milyon oy atma imkânıyla yetkili kılınsaydım, ayrı partilerden olmamıza rağmen o bir milyon oyumu da Sami Aydın için sandığa atardım.
Cenap Şahabettin diyor ki: “Siyaset âleminde insaf, bir hırsızın elindeki fenerdir. Ne tarafı dilerse orayı aydınlatır!”
Bu, maalesef doğru bir tesbit. Ama bizim mukaddes kitabımız Kur’an hep âdil olmamızı, adaletten ayrılmamazı emrediyor. Siyasi sebeplerle yapılan hizmetleri küçümsemek veya görmezden gelmek, zamanla başımıza büyük belalar açtı.
Sami Aydın, Sivas’ta seçimi kaybetti. Ama ben O’nun Sivas’a yaptığı büyük hizmetleri teker teker saymaya kalkışsam daha böyle bir kaç sütuna ihtiyacım olur.
Sami Aydın, Sivas’ın yüzünü değiştirmeye başlayan belediye başkanlarımızdan biri olarak bilinecektir. Dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla, efendiliğiyle anılacaktır. Ve inşaallah, bütün gönlümle niyazda bulunuyorum benim aziz dostum Doğan Ürgüp de, Sami Aydın’ı gerilerde bırakacak yeni ve büyük hizmetlerle bizim sultan şehrimizi, padişah şehirlerimizin seviyesine yükseltecektir.
Siyasette adalet ve vefa dikkat alınmazsa, kimsede vatana-millete hizmet arzusu kalmaz. Ben, memleketimin eski belediye başkanı Sami Aydın’ı derin minnettarlıkla, takdirle, muhabbetle alkışlayarak uğurluyorum. Yeni belediye başkanımız Doğan Ürgüp‘ü de tebrikle, sevgiyle ve binbir ümitle kucaklıyorum. Sen de böyle davran ey Sultan şehir!

Cley 17.01.2010 23:33

[B]Bir teşekkür Ötüken'e
Bir teşekkür Sami Aydın'a
Bir teşekkür Y.Bülent Bakiler'e[/B]

ayten58 17.01.2010 23:37

evet sami beye çok teşekkürler verdiği hizmetlerden dolayı sanırım bu gidişle sayın sami beyin yaptıkları hizmetle kalacak sivas durum onu gösteriyor

-aynur58 18.01.2010 01:41

Ben Yavuz Bülent Bakiler gibi değerli bir hemşerimizi ve şairi eleştirecek yeterliliğe sahip değilim ama şunu da belirteyim.

Sami Aydın'ı öven ve alkışlarla uğurlayan reklam yapılan ve muhtemelen ısmarlama olarak yazdırılan bu metinlerde,

Enaz Sami Aydın kadar Sivas'a emeği geçen,
Enaz Y.Bülent Bakiler kadar Sivas aşığı olan,

Rahmetli Merhum MUHSİN YAZICIOĞLU' na bir parağraf yazmak

değerli bir şair için zulmü gelmiştir.
yoksa benim dikkatimdenmi kaçmıştır.

not. Tüm metni okuduğum gibi içinde arama da yapmama rağmen rastlamadım....
ayrıca şairin Muhsin başkan isimli kitap yayınladığı bilgisinede sahibim...

benim eleştirim eger mektubun tamamı buysa, metinde neden tek satır dahi yok.

LaEdri 18.01.2010 16:42

Öncelikle bu bir mektup değil,köşe yazısıdır.Seçimlerden bir müddet sonra Türkiye gazetesinde yazılmıştır.Şair her köşe yazısında,her satırında Merhum Muhsin yazıcıoğlundan bahsetmek zorunda değil.kaldı ki şairimiz merhumu çok seven birisidir.Onun vefat haberiyle bir kanala telefonla bağlanmış ve gözyaşları içinde merhumu anlatmıştı.

Şairin Sami Aydın'a yazdığüı mektup da vardır.Onu nette bulabilsem hemen buraya da aktaracağım.Ama zaten Sami Aydın'a yazdığı mektup da merhumdan bahsetme zorunluluğu da yok,suç da değildir.!

-aynur58 18.01.2010 17:23

Zorunlulukta değildir, suçta değildir bahsetmemesi,
ama benim gözümde bir eksiklik ve ısmarlama yazı oldugunun kanıtıdır bahsetmemesi.

kanala telefonla baglanma konusuna gelince telefonu düşüren herkes baglandı o gün....

memet24 18.01.2010 17:33

yaklaşık 17 senedir sivasta ikamet ediyorum nere baksam bir degişiklik varsa onun altında sami aydının imzası var kazandıgı senede oy vermemiştim........sivas 10 yıl geri gitti düşünüyorum inşallah yanılan ben olurum bu belediye daha iyi işler yapar.............

LaEdri 18.01.2010 22:05

[QUOTE=-aynur58;514456]Zorunlulukta değildir, suçta değildir bahsetmemesi,
ama benim gözümde bir eksiklik ve ısmarlama yazı oldugunun kanıtıdır bahsetmemesi.

kanala telefonla baglanma konusuna gelince telefonu düşüren herkes baglandı o gün....[/QUOTE]

Evet yavuz Bülnet Bakiler iki yüzlü birisidir,yalacıktan ağladı onu analtırken,zaten hep para babalarının adamıdır.Hep ısmarlama yazılar yazar!:)

Meraküm 18.01.2010 22:19

Görselliğe ve parka önem veren bir başkandı ama alt yapıyı ve üst yapıyı bitirmeden yanlış yapdı oya dönüktü ama kaza nedeniyle seçilemedi normelde belediye işi uzun vadelidir ve salt oy için değildir bir belediye başkanı Karşıyakayada aynı hizmeti götürmelidir o zaman iyi bir başkan olur

-aynur58 19.01.2010 13:04

[QUOTE=Meraküm;514497]Görselliğe ve parka önem veren bir başkandı ama alt yapıyı ve üst yapıyı bitirmeden yanlış yapdı oya dönüktü ama kaza nedeniyle seçilemedi normelde belediye işi uzun vadelidir ve salt oy için değildir bir belediye başkanı Karşıyakayada aynı hizmeti götürmelidir o zaman iyi bir başkan olur[/QUOTE]

Ben böyle bişey demedim demem de,
konuyu saptırıp, çıgırından çıkarmayın....

Meraküm 19.01.2010 19:28

[QUOTE=-aynur58;514583]Ben böyle bişey demedim demem de,
konuyu saptırıp, çıgırından çıkarmayın....[/QUOTE]

Sazen Ben dedim Kendi Düşüncelerimi yazdım

-aynur58 20.01.2010 09:24

Ben size dememiştim hemşerim alıntı sanırım yanlış oldu, yada birileri bizimle kendi aklınca dalga geçmeye çalışıyor........

ben sizden özür dilerim.

[QUOTE=Ötüken;514493]Evet yavuz Bülnet Bakiler iki yüzlü birisidir,yalacıktan ağladı onu analtırken,zaten hep para babalarının adamıdır.Hep ısmarlama yazılar yazar!:)[/QUOTE]

Ben böyle bişey demedim demem de,
konuyu saptırıp, çıgırından çıkarmayın....

LaEdri 20.01.2010 10:47

[QUOTE=-aynur58;514377]B
Sami Aydın'ı öven ve alkışlarla uğurlayan reklam yapılan ve muhtemelen [B]ısmarlama[/B] olarak yazdırılan bu metinlerde,

[/QUOTE]

Ismarlama yazısı ne demek.Birisi sana para verir,böyle böyle yaz der, sen öyle düşünmesen bile para hatrına öyle yazarsın.Yani bir nevi ikiyüzlülük ..Siz de Bülent Bakiler22'in yazsı için ısmarlama diyorsunuz,sonra da ben öyle demedim diyorsunuz!

Meraküm 20.01.2010 18:06

Sami Aydın Babamın Oğlu değil Doğrularınıda Söylerim Yanlışlarınıda İyi çalışmıştır ama Belediyecilik Kaldırım yapmakla Yol Genişletmekle olmaz Alt yapıyı tamamladıktan sonra Üst yapıya geçilir ayrıca trilyonlar gömülen bir parkda var Sivasın Sanki başka sorunu yokmuş gibi sadece kend meydanını beğendim sami aydının O havuzu değiştirmesi iyidi her ne kadar ağaçları kessede meydan gözüktü o ayrı bir durum fakat Karşıyakayı unutuşu ordaki alt yapıya önem vermeyişi ve diğer kenar mahalleri unutuiu sevmediğim özelliğidir bu durumda Bazılarının Abarttığı gibi dört dörtlük değil hatta en belediye başkanı değil Sivasa göre iyi başkan genel belediyeye göre vasat

-aynur58 20.01.2010 18:48

[QUOTE=Ötüken;514777]Ismarlama yazısı ne demek.Birisi sana para verir,böyle böyle yaz der, sen öyle düşünmesen bile para hatrına öyle yazarsın.Yani bir nevi ikiyüzlülük ..Siz de Bülent Bakiler22'in yazsı için ısmarlama diyorsunuz,sonra da ben öyle demedim diyorsunuz![/QUOTE]

Anlayış farkımızla birlikte ben parayla bu işlerin olmayacağı kanaatindeyim...

LaEdri 20.01.2010 22:12

Elinizde kesin bir kanıt varsa eğer bu yazının ısmarlama yazı olduğuna dair,sunun,biz de bilelim!Yoksa Y.B.Bakiler gibi büyük bir ismi böyle bir durumla suçlayamazsınız!

Meraküm 20.01.2010 22:16

[QUOTE=Ötüken;514914]Elinizde kesin bir kanıt varsa eğer bu yazının ısmarlama yazı olduğuna dair,sunun,biz de bilelim!Yoksa Y.B.Bakiler gibi büyük bir ismi böyle bir durumla suçlayamazsınız![/QUOTE]

Konumuz Y.bakiler değil Ötüken Her kez işini yapsın Yazarsa Yazarlığını bilsin

-aynur58 20.01.2010 22:45

[QUOTE=Ötüken;514914]Elinizde kesin bir kanıt varsa eğer bu yazının ısmarlama yazı olduğuna dair,sunun,biz de bilelim!Yoksa Y.B.Bakiler gibi büyük bir ismi böyle bir durumla suçlayamazsınız![/QUOTE]

Bu konuda yazdığım ilk yorumu dikkatinizi vererek okumanızı rica edecegim.

ve artık bu konuda ki, son yorumum..

muhalefet bir sesi susturmanın sevincini yaşayabilirsiniz...

Cley 13.07.2010 18:09

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21892&token=49882][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21892&token=49882[/img][/url]

[B]İmrenen değil İmrenilen bir Sivas için...Özledik...[/B]

İsmail Özçelik 04.02.2011 19:15

Geçen sitemizde konuştuktan sonra başkanın seçilse yapacağı projeleri yüklemem gerektiğini düşündüm. Şu an için pek bir anlam ifade etmeyebilir ancak mesela ortak proje olan Aksu'nun 3. Etabının normalde nasıl olacağını görme gibi konularda da bize avantaj sağlayacaktır düşüncesi ile [B]bazı[/B] projelerinin resimlerini yüklüyorum.

[B]Aksu Projesi[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3619[/IMG]

[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3618[/IMG]

[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3617[/IMG]

[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3620[/IMG]

[B]Yeni Otogar[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3628[/IMG]

[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3627[/IMG]

[B]Yeni Belediye Binası[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3626[/IMG]

[B]Hobi Bahçesi[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3622[/IMG]

[B]Kuzey Çevre Yolu[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3623[/IMG]

[B]Güney Bulvarı[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3621[/IMG]

[B]Katlı Otopark[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3624[/IMG]

[B]Tünel[/B]
[IMG]http://sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=572&pictureid=3625[/IMG]

Resimler başka bir siteden alıntı, uygun görülmezse silinebilir ancak ben bizim sitemizde de olması gerektiğini düşünüyorum.

LaEdri 04.02.2011 19:41

Neleri kaçırdığımızı görünce insan daha da üzülüyor..Kimi daha göreve gelmeden yol haritasını çizmiştir,kimisi de geldikten 2 yıl sonra bile bir yol haritasına sahip değildir..Bu tercihi Sivas yaptı..

H_Turan 04.02.2011 22:47

Ben Şahsen pişmanım Oyumu vermediğim için Vicdan azabı duyorum vicdanım rahat değil nedeni çalışan başkana oy vermediğim için.

burak5866 06.02.2011 19:57

aynı şeyleri tam ben paykaşacaktım tamda yukarıda baktım ismail zaten paylaşmış bende onun unuttuklarını yazıyım isterseniz.

*İMAR PLANININ YENİLENMESİ
*METROBÜS
*TOPLU KONUT PROJELERİ
*KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ
*KIZILIRMAK PROJESİ
*BÖLGE PARKLARI
*KALE VE ÇEVRESİ KENTSEL DÜZÜNLEME PROJESİ
*KENT MÜZESİ PROJESİ
*TURİZM FESTİVAL PROJESİ
*HANIMLAR VE GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİ
*YENİ TOPTAN SEBZE HALİ PROJESİ

resimlerini paylaşmak isterdim ama elimdeki belediyenin 4 eylül dergisindne yazdım isterseniz broşürden resimlerini çekip eklebilirim ama biraz kalitesiz olabilir.
EVET SİVAS BUNLARI KAYBETTİ MAALESEF.inşallah hayırlısı olur SİVAS için.

talhasönmez 10.05.2012 21:58

Başkan yeni dönemde aday olacak mı acaba? Bilgisi olan var mı?

Merkez_Alperen 11.05.2012 09:15

[QUOTE=burak5866;594019]aynı şeyleri tam ben paykaşacaktım tamda yukarıda baktım ismail zaten paylaşmış bende onun unuttuklarını yazıyım isterseniz.

*İMAR PLANININ YENİLENMESİ
*METROBÜS
*TOPLU KONUT PROJELERİ
*KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ
*KIZILIRMAK PROJESİ
*BÖLGE PARKLARI
*KALE VE ÇEVRESİ KENTSEL DÜZÜNLEME PROJESİ
*KENT MÜZESİ PROJESİ
*TURİZM FESTİVAL PROJESİ
*HANIMLAR VE GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİ
*YENİ TOPTAN SEBZE HALİ PROJESİ

resimlerini paylaşmak isterdim ama elimdeki belediyenin 4 eylül dergisindne yazdım isterseniz broşürden resimlerini çekip eklebilirim ama biraz kalitesiz olabilir.
EVET SİVAS BUNLARI KAYBETTİ MAALESEF.inşallah hayırlısı olur SİVAS için.[/QUOTE]

YUKARDA SAYDIĞIN PROJELERİN METROBÜS HARİÇ HEPSİ DOĞAN ÜRGÜP'E AİTTİR.METROBÜS'TE ŞU AN SENİN UYDURDUĞUN BİR PROJEDİR !

*İMAR PLANININ YENİLENMESİ : Yeni imar planı çıkarıldı
*METROBÜS : HAYAL ÜRÜNÜ
*TOPLU KONUT PROJELERİ: ÖZBELSAN A.Ş GEREKEN ADIMLARI ATTI
*KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ: ESKİ SANAYİDEN BAŞLANIYOR
*KIZILIRMAK PROJESİ: BAŞLANDI
*BÖLGE PARKLARI: YAPILDI
*KALE VE ÇEVRESİ KENTSEL DÜZÜNLEME PROJESİ: MAHKEME KARARLARI BEKLENİYOR
*KENT MÜZESİ PROJESİ
*TURİZM FESTİVAL PROJESİ
*HANIMLAR VE GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİ: ŞU AN KİMSESİZLER YURDU OLARAK KULLANILAN ALANDA ÖRTÜLÜPINAR MAHALLESİNE YAPILACAK
*YENİ TOPTAN SEBZE HALİ PROJESİ 2013'TE YAPILACAK

OLDUMU KOÇUM ?
BİLİP BİLMEDEN SİYASETE ATLAMA,ARAŞTIRIP ETMEDEN KİMSENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETME.
HADİ YOL AL ŞİMDİ

İsmail Özçelik 11.05.2012 13:43

[QUOTE=Merkez_Alperen;615453]YUKARDA SAYDIĞIN PROJELERİN METROBÜS HARİÇ HEPSİ DOĞAN ÜRGÜP'E AİTTİR.METROBÜS'TE ŞU AN SENİN UYDURDUĞUN BİR PROJEDİR !

*İMAR PLANININ YENİLENMESİ : Yeni imar planı çıkarıldı
*METROBÜS : HAYAL ÜRÜNÜ
*TOPLU KONUT PROJELERİ: ÖZBELSAN A.Ş GEREKEN ADIMLARI ATTI
*KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ: ESKİ SANAYİDEN BAŞLANIYOR
*KIZILIRMAK PROJESİ: BAŞLANDI
*BÖLGE PARKLARI: YAPILDI
*KALE VE ÇEVRESİ KENTSEL DÜZÜNLEME PROJESİ: MAHKEME KARARLARI BEKLENİYOR
*KENT MÜZESİ PROJESİ
*TURİZM FESTİVAL PROJESİ
*HANIMLAR VE GENÇLİK KÜLTÜR MERKEZİ PROJELERİ: ŞU AN KİMSESİZLER YURDU OLARAK KULLANILAN ALANDA ÖRTÜLÜPINAR MAHALLESİNE YAPILACAK
*YENİ TOPTAN SEBZE HALİ PROJESİ 2013'TE YAPILACAK

OLDUMU KOÇUM ?
BİLİP BİLMEDEN SİYASETE ATLAMA,ARAŞTIRIP ETMEDEN KİMSENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETME.
HADİ YOL AL ŞİMDİ[/QUOTE]

Galiba ya Sivaslı değilsiniz, ya Sivas'ta yaşamıyorsunuz, ya baksanız da göremiyor okusanız da anlamıyorsunuz ya da insanları saf sanıyorsunuz. O projeler Sami Aydın tarafından gündeme gelmiş, seçim kitapçıklarında dahi olan ve ilk onun tarafından vaat edilen projelerdir. Doğan Ürgüp bunları hayata geçirmeye çalışıyor ise de fikirler kendisine ait değildir ancak bu Doğan Ürgüp'ün yaptığı istikrar adına önemlidir.
Sizin ise tüm projeleri ona mal etmeniz ve üslupsuz bir şekilde yazmanız hoş değil. Sonuçta kul hakkı denen mevzuyu biliyorsunuzdur inşaAllah.

LaEdri 11.05.2012 18:09

[QUOTE=İsmail Özçelik;615455]Galiba ya Sivaslı değilsiniz, ya Sivas'ta yaşamıyorsunuz, ya baksanız da göremiyor okusanız da anlamıyorsunuz ya da insanları saf sanıyorsunuz. O projeler Sami Aydın tarafından gündeme gelmiş, seçim kitapçıklarında dahi olan ve ilk onun tarafından vaat edilen projelerdir. Doğan Ürgüp bunları hayata geçirmeye çalışıyor ise de fikirler kendisine ait değildir ancak bu Doğan Ürgüp'ün yaptığı istikrar adına önemlidir.
Sizin ise tüm projeleri ona mal etmeniz ve üslupsuz bir şekilde yazmanız hoş değil. Sonuçta kul hakkı denen mevzuyu biliyorsunuzdur inşaAllah.[/QUOTE]

2009 seçimlerinden önce eve hem Doğan ürgüp hem Sami Aydın cephesinden broşürler gelmişti..Doğan Ürgüp'ün broşüründe birbirinden lezzetli Sivas yemekler tanıtılıyordu,Sami Aydın'ın broşüründe ise birbirinden güzel 25 proje..:)Anladın mı İsmail koçum.:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:08.