![]() |
--->: SARKISLA-Gümüştepe
istanbuldaki gümüştepeli köylülerimiz i büyükşehir belediye maçına bursadan geliyoruz eğer sizlerde gelirseniz sevinirim orada görüşür hasret gideririz ben yüksel pınar helima nın oğlu ayrıca sivas 5058 e mesaj atıp destek olmayı unutmayalım
|
Hey Gümüştepeliler nerdesiniz uyuyormusunuz
|
istanbulda okadar gümüştepeli var hiçmi bi taneniz gelmediniz maça yaw birde övünürüz sivaslılığımızla
|
YAPALTIN-Gümüştepe
MERHABA BEN GÜMÜSTEPE KÖYÜNDEN YANI YAPALTINDAN MUHARREM GÜLER. Ikizler desem daha iyi taniyan olur heralde :-) Evliyim almanyada yasiyorum. Burdan tüm yapaltinlilara selam olsun.
Insallah bu sitede cok köylümü görürüm ve tanisiriz. |
ORHAN ABI beni tanidinmi????
:-) beni unutmak mümkünmüüü |
Selamun aleyküm bende Yapaltın lıyım siteyi tesadüfen buldum burda daha çok köylülerimizle buluşmayı temenni ediyorum .Herkese saygı ve selamlarımla
|
YApaltin
merhaba arkadaslar tum gumustepelilere selam olsun insallah burda cok kisiyle tanisiriz orhan abi seni taniyorum bizi her gordugunde takilirdin saka yapardin. yegenin mustafa abide ayni senin gibi sakaci koyun gencler odasinda herkese takilr milleti guldururdu ama simdi evlendi fazla disari cikamiyor :)orhan abi yazarsan sevinirim
|
azime merhaba ben muharrem insallah iyisinizdir bu siteyi ben de yeni buldum iyi olmus .okuyon mu yoksa koydemisin baban gilde iyidir insallah kadir abi cok iyiydi ozguru gorursen cok cok selam soyle
|
Merhaba Muharrem hamdolsun iyiyiz sizler nasılsınız Murat eşleriniz herkese çok slm söyle .Ben okumuyorum çalışıyorum Kayseri de kalıyoruz babam Özgür herkes çok iyi özgürle en son bayramda görüşmüştüm tekrar görürsem slmını iletirim,bu siteyi bulmamız iyi oldu tanıdık tanımadık bütün köylülerimizin kaynaşması ama galiba henüz kimse fark etmemiş bence hepimiz çevremizdeki köylülerimize söyleyip daha fazla üye yapıp herkesle burda buluşabiliriz çünkü hepimiz bir yerlere dağıldık ama burda toplanabiliriz saygı ve selamlarımla byy
|
bende yapaltınlıyım ama bikaç kere gittim.oyüzden kimseyi tanımıyorum.balbademi seni görmüş gibiyim ama bilmiyorum yinede
|
Ben yapaltından Kadir Demirhan nın kızıyım suskun_prenses adlı arkadaş kendini daha açık tanıtırsan nerden tanıştıgımızı bulabiliriz
|
ben köyden kimseyi tanımıyorum.neyse
|
[QUOTE=balbademi_58;232012]Ben yapaltından Kadir Demirhan nın kızıyım suskun_prenses adlı arkadaş kendini daha açık tanıtırsan nerden tanıştıgımızı bulabiliriz[/QUOTE]
Maşallah kimleri görüyorum. Sizleri görmekten mutlu oldum. Cici kız herkese Orhan ÇOLAK'tan selam söyle baban, amcaların soran herkese. Sen nerede kalıyorsun kusura bakmayın köyden ayrılalı çok oldu onun için durumunuzu bilemiyorum. yine görümek dileğiyle Yeğenim. |
--->: YApaltin
[QUOTE=Gümüstepeli-58;231548]merhaba arkadaslar tum gumustepelilere selam olsun insallah burda cok kisiyle tanisiriz orhan abi seni taniyorum bizi her gordugunde takilirdin saka yapardin. yegenin mustafa abide ayni senin gibi sakaci koyun gencler odasinda herkese takilr milleti guldururdu ama simdi evlendi fazla disari cikamiyor :)orhan abi yazarsan sevinirim[/QUOTE]
Muharremciğim ALLAH razı olsun ağbini unutmamışsın. Sizleri burlarda bari olsun görmek inanın beni mutlu ediyor. Nasıl gidiyor hayat oralarda ben memleketin tadını bulamıyorum soran herkese selamlar tanıdıklarınıza bu adresi verin en azından sanal alemde buluşalım. Selamlar, sevgiler Hoşçakalın. |
Slm Ohan abi bende burda sizlerle buluşmaktan çok mutlu oldum kaç yıldır birbirimizi görmüyoz ama sanalda olsa insanların birbirleriyle irtibata geçmesi çok güzel.Biz ailece Kayseri de kalıyoz babamda arasırı gidip gelir iş dolayısıyla orda şuan yanımızda slmını söyledim babamında sizlere çok slmı var.Saygı ve selamlarımla tekrar görüşmek dileğiyle.
|
orahan abi seni unutmak mumkunmu abi cok degismisin ya biyik felan birakmisin.abi bende almanyada kaliyorum evlendik buraya geldim 3 yildir burdayim ben de koyu cok ozledim.herkez gozumde tutuyor.ama ne yaparsin iste kismet buradaymis herkese cok selam soyle abi kendine cok iyi bak.
|
ha bu arada yigidolar yine maci almis teprikler helal olsun hepinize
|
[QUOTE=balbademi_58;232012]Ben yapaltından Kadir Demirhan nın kızıyım suskun_prenses adlı arkadaş kendini daha açık tanıtırsan nerden tanıştıgımızı bulabiliriz[/QUOTE]
baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır |
oooooooooooo ben siteye girmiyeli ne kadar kişi olmuş orhancığım nasılsın gardaşım ben bir aydır gece çalışıyom onun için bayadır giremedim iyisindir inşalla tüm yapaltınlılara selam
|
[QUOTE=yapaltınlı58;239427]oooooooooooo ben siteye girmiyeli ne kadar kişi olmuş orhancığım nasılsın gardaşım ben bir aydır gece çalışıyom onun için bayadır giremedim iyisindir inşalla tüm yapaltınlılara selam[/QUOTE]
Evet Mehmet kardeş Maşallah gençler gelmeye başladı. Beni sormuşsun Allah razı olsun iyiyim. Sende iyisindir İNŞALLAH. Bu arada bizim köyün siteside açılmış Bilgilerinize [COLOR="Red"]gümüştepedk[/COLOR] Selamlar, Sevgiler... |
[QUOTE=bulutum;239160]baban ne işle meşgul şarkışladamı çalışıyor bendende slkm soyle sen bılmessın ama baban bılır[/QUOTE]
Selamün aleyküm abi babamında size selamı var soyisminizi tanıdık amaisminizi söylermisiniz.babam Şarkışla pancar bölge müdürlüğünde mevsimlik olarak çalışıyor babam şuan Kayseri de bizim yanımızda saygı ve selamlarımla ALLAH aemanet olun |
merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile |
-->: SARKISLA-Gümüştepe
arkadaşlar acil olmadığı müddetçe diğer konulara biraz ara verelim gece gündüz okuyalım fatiha larımızı az kaldı 18 mart ŞEHİTLERİMİZ BİZDEN DUA BEKLİYORLAR
BİRAZ GAYRET LÜTFEN!!! |
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;244146]merhaba gümüştepeli köylülerim burası bayağı hareketlenmiş hepinize selamlar kendi köyümüzün sitesine girmeyide ihmal etmeyelim
mesela orhan abi balbademi kardeşim üye olmuşlar bile[/QUOTE] sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:) |
-->: SARKISLA-Gümüştepe
:@______________________.............................
|
[QUOTE=bulutum;244160]sıte adresı nedır ozelden yazarmısın benım bıldıgım adres ıse kusura bakma ama pek bısey yok bende uye oldum ama toplam uye sayısı yanlıs hatırlamıyo ısem benımle bırlıkte 3 ıdı yanılıyomuyum:)[/QUOTE]
doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde |
Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim
|
[QUOTE=balbademi_58;245854]Tüm müslümanların mevlit kandilini kutlar yüce ALLAH tan hayırlara vesile olmasını temenni ederim[/QUOTE
Allah razı olsun. Bir mukabil... |
Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar
|
[QUOTE=balbademi_58;252534]Selamün aleyküm bütün köylülerime ve hemşerilerime nerdesiniz ya neden hiç kimse girmiyor ne buraya nede köyün sitesine neyse kendinize iyi bakın herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
sorma aynı sıkıntı var malesef sanırım aradıkları seylerı bulamıyo lar farklı arayıs ıcerısınde olanlar ıcın ıdeal deıl sıte |
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;245428]doğru erdem kardeşim adres senin üye olduğun ama şuan üye sayısı 20 lerde uzun zamandır köyümüzün sitesi tamirdeydi zamanla hareketlenir heralde[/QUOTE]
ıns olur bende elımden gelen destegı sızn sıte ıcınde vere bılırım gorusuruz |
selam arkadaslar
herkes nasil insallah siteye bir kac kisi daha uye olmus insallah daha cogalir bende bayadir giremiyordum islerden dalayi zamanim oldukca girmeye calisiyorum herkese cok selam |
[I]Bekir baba'yı tanıyan var mıdır?[/I]
|
Neden kimse yazmıyor ya :( .........
|
Anlaşılan gümüştepeliler uğramaz olmuşlar...
|
Hala yok ... hala yok... nerdesiniz ?
|
[QUOTE=Sivaslı*;294183]Neden kimse yazmıyor ya :( .........[/QUOTE]
ğümüştepelilere sayğı selamlar senin için sitenize ğeldim devamlı sana yazacam inşallah sende benim beypınarlılar siteme ğelirsin istambul üsküdardan sayğılar |
Eski ismi Yapaltin'dır..........
|
ben bayadır girmiyom diye bakıyomda herkes boşlamış burayı ne oldu nerelerdesiniz yaw
sahi bu sene izinim çok ii geçti yıllardır görmediğim arkadaşları gördüm ama nedense bütün dışarıdakilerin hepsi gelmiyor köye korkarım unutacaklar köyümüzü şunu unutmayalımki dalından kopan yaprağın akibetini rüzgar tayin eder |
[QUOTE=Sivaslı*;294062][I]Bekir baba'yı tanıyan var mıdır?[/I][/QUOTE]
sivaslı kardeş bekir babayı tabiki tanıyoruz tanımazmıyız onu sen kimlerdensin isim nedir bağışla bakalım |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:24. |