![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Kurban olayım [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ım taşına toprağına,
Doyamadım inan Kepenek suyuna, İnsan gibi insan o güzelim halkına, Hasretim [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ım senin havana! Dağdaki çobanına,çarşıdaki esnafa, NİYDİYONKİ GARDAŞ LA lafına, O güzelim nur yüzlü simalara, Hasretim [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ım o güzelim havana! Amacımız burda [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lıyı buluşturmak, Hemşehrilerimizle tanışmak,kaynaşmak, Resimlerlede olsa [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]la buluşmak, Hiç olmassa gurbet ellerde [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı böyle yaşamak. Hakikaten [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımız bir başka...[/B] |
-->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=akrep52;209231]cesaret gidermi ele içinde yoksa ne yapim böle armağanı dostun yeter bir selamı[/QUOTE]
[B]Evet güzel bir cümle olmuş.Devam edersen güzelliği bütünlersin![/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
eleştirmek için bilmeli
bilmek için eleştrilmeli anca öle öğrenirsin hayatın acı gerçeyini |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209233][B]Kurban olayım [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ım taşına toprağına,
Doyamadım inan Kepenek suyuna, İnsan gibi insan o güzelim halkına, Hasretim [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ım senin havana! Dağdaki çobanına,çarşıdaki esnafa, NİYDİYONKİ GARDAŞ LA lafına, O güzelim nur yüzlü simalara, Hasretim [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ım o güzelim havana! Amacımız burda [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lıyı buluşturmak, Hemşehrilerimizle tanışmak,kaynaşmak, Resimlerlede olsa [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]la buluşmak, Hiç olmassa gurbet ellerde [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ı böyle yaşamak. Hakikaten [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımız bir başka...[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu sözlerine cani gönülden katiliyorum Sivasimi özlemisim hasretiyle agliyorum Gönlüne eline SAGlik olsun Devamini bekleriz haberin olsun [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=akrep52;209235]eleştirmek için bilmeli
bilmek için eleştrilmeli anca öle öğrenirsin hayatın acı gerçeyini[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Acilari istemem SIKINTIYA hic gelemem Ögreneceklerimi ögrenmisim Gerisinide ögrenemem :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=akrep52;209235]eleştirmek için bilmeli
bilmek için eleştrilmeli anca öle öğrenirsin hayatın acı gerçeyini[/QUOTE] [B]Aramıza hoşgeldin Akrep52, Yazdığın mısralar hem güzel hem eğitici, Hayatın bu acı gerçeğini, Doğru söylüyorsun bilmek için eleştirmeli! [/B] |
istemedin acı olsun
bırak benim içime dolsun çektikce acıyı o zaman anlarım hayatın tadını |
hoşbulduk serdar can
cevap yazarım istedin an seviyeli ve dürüst olursan kurban olur sana bu can |
[QUOTE=akrep52;209240]hoşbulduk serdar can
cevap yazarım istedin an seviyeli ve dürüst olursan kurban olur sana bu can[/QUOTE] [B]İnsan hemşehrisine nasıl kırıcı olur, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı deyince bende akan sular durur, Baştacısın tekrar hoşgeldin aramıza, Isındın bakıyorumda AŞIK atışmasına. [/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209236][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Bu sözlerine cani gönülden katiliyorum
Sivasimi özlemisim hasretiyle agliyorum Gönlüne eline SAGlik olsun Devamini bekleriz haberin olsun [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ağlamak getirseydi güzel ilimi Gözyaşına boğardım bu gurbet elini, Temennilerin için teşekkür ederim, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ım için değil şiir kitap bile yazarım. [/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Size laf yetistirmek zormus anladim
Son mesaji ben yazarim sandim Hadin siz devam edin bakalim Ben gidimde yatayim :D :D :D Bu saatde yatmak olurmu derseniz Güzellik uykusuna ihtiyacim var bilmezsiniz Simdi siz doldurun forumu Aksama ben yaparim yorumu :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
kırıcı olmayı iş sananlar
senin gibilerle tanışsınlar sözlerle yola gelmeyi serdar kardeşimden öğrensinler aşıklık insanın içindedir sokma aşık olunmaz yeri geldi zaman kırar insan tanımaz hemşeri |
[QUOTE=Sweetgirl;209244][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Size laf yetistirmek zormus anladim
Son mesaji ben yazarim sandim Hadin siz devam edin bakalim Ben gidimde yatayim :D :D :D Bu saatde yatmak olurmu derseniz Güzellik uykusuna ihtiyacim var bilmezsiniz Simdi siz doldurun forumu Aksama ben yaparim yorumu :D :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Yazdığımız şurda iki satır yazı, Bu aşıklığın değil bile [COLOR="Blue"]A[/COLOR] sı, Hemen şimdiden pes edersen, Bulamazsın sonra bu fırsatları. Geceden çıktım daha uyumadım, [url]www.sivaslilar.net[/url] te atışmalara daldım, Asıl uyumak benim hakkım, Güzellik için değil bu benim ihtiyacım. [/B] |
[QUOTE=akrep52;209245]kırıcı olmayı iş sananlar
senin gibilerle tanışsınlar sözlerle yola gelmeyi serdar kardeşimden öğrensinler aşıklık insanın içindedir sokma aşık olunmaz yeri geldi zaman kırar insan tanımaz hemşeri[/QUOTE] [B]Teveccü edip beni yücelttiniz, Bir mukabil sözünü inan hakettiniz, Güzel yüreklerden özlü sözler akarmış, İşte bunun ispatını siz burda yaptınız. Gurbet ellerde [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lıyı bulmak, Nimettir inan onunla [COLOR="red"]SİVAS [/COLOR]sohbeti yapmak, Ben burda hiçbir hemşerimin kıramam kalbini, Çerden çöpten olsunda [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lı olsun o bana kafi... . [/B] |
ben geldim diye bu kaçışmalar niye
uyku imiş bulamadınız mı başka bahane sivaslısın güzellik vardır zaten genlerinde acıkmıştım bari bende gideyim yemeğe :) |
--->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209246][B]Yazdığımız şurda iki satır yazı,
Bu aşıklığın değil bile [COLOR="Blue"]A[/COLOR] sı, Hemen şimdiden pes edersen, Bulamazsın sonra bu fırsatları. Geceden çıktım daha uyumadım, [url]www.sivaslilar.net[/url] te atışmalara daldım, Asıl uyumak benim hakkım, Güzellik için değil bu benim ihtiyacım. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hemende kizarsiniz Anlamamki neden böyle yaparsiniz Ben size uyumayinmi dedim Sadece uykum geldigini belirtdim Son mesajini foruma at Sonra sütünü ic ve yat Uykunu almadan gelme Yeter artik cevap verme :D :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=jakobieen;209248]ben geldim diye bu kaçışmalar niye
uyku imiş bulamadınız mı başka bahane sivaslısın güzellik vardır zaten genlerinde acıkmıştım bari bende gideyim yemeğe :)[/QUOTE] [B]Yazmaktan artık beynim döndü, Namelerim uykusuzlukla örtüldü, İnanın bahane değil,hakikati söylüyorum, Vereceğim bir cevap daha var sonra gidiyorum![/B] |
[QUOTE=jakobieen;209248]ben geldim diye bu kaçışmalar niye
uyku imiş bulamadınız mı başka bahane sivaslısın güzellik vardır zaten genlerinde acıkmıştım bari bende gideyim yemeğe :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yemegi söylersin Bizi davet etmezsin Biraz ayipmi edersin? [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209249][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hemende kizarsiniz
Anlamamki neden böyle yaparsiniz Ben size uyumayinmi dedim Sadece uykum geldigini belirtdim Son mesajini foruma at Sonra sütünü ic ve yat Uykunu almadan gelme Yeter artik cevap verme :D :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Kızman asla alıngan değilim, İster uyurum ister gezerim, Sen şimdi git güzellik uykusuna yat, Akşama namelerini beklerim. :D :D Evet haklısın son mesajımı atıyorum, Sütü sevmem içmeden yatıyorum, Uykumu alınca geleceğim, İşte o zaman ne cevaplar vereceğim.[/B] |
[QUOTE=Serd@r;209251][B]Yazmaktan artık beynim döndü,
Namelerim uykusuzlukla örtüldü, İnanın bahane değil,hakikati söylüyorum, Vereceğim bir cevap daha var sonra gidiyorum![/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Senin cevabin bitmez Uykun hic gitmez Artik su sözleri bitirsende Okumaya koyulsak bizde [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209255][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Senin cevabin bitmez
Uykun hic gitmez Artik su sözleri bitirsende Okumaya koyulsak bizde [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Tamam bu sefer kesin gidiyorum, Ben gitmesen gözlerim gidiyor, Artık harbi harbi uykum geldi, Eywallah şimdilik Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i gitti. [/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209254][B]Kızman asla alıngan değilim,
İster uyurum ister gezerim, Sen şimdi git güzellik uykusuna yat, Akşama namelerini beklerim. :D :D Evet haklısın son mesajımı atıyorum, Sütü sevmem içmeden yatıyorum, Uykumu alınca geleceğim, İşte o zaman ne cevaplar vereceğim.[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hadi iyi uykular sana Gider ayak bidaha yazma Uykunda sakin sayiklamayasin Sweet'e cevap verecem diye uyanmayasin Bana satasma korkulu rüyan olurum Bu kadar yeter artik, ben yoruldum.... :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209257][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Hadi iyi uykular sana
Gider ayak bidaha yazma Uykunda sakin sayiklamayasin Sweet'e cevap verecem diye uyanmayasin Bana satasma korkulu rüyan olurum Bu kadar yeter artik, ben yoruldum.... :D :D[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Yoruldum deyip anca yazıyorsun, Amma inatçısın bıkmıyorsun, Sayıklama gibi bir huyum yoktur, Bilesin Koç burcuyum inadım çoktur![/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]son söz benim olacak
kafama koydum bu forumu benim yazim dolduracak benim isim yok, gider gelir yazarim sen inadi düsünme, benimde öyledir tarzim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209259][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]son söz benim olacak
kafama koydum bu forumu benim yazim dolduracak benim isim yok, gider gelir yazarim sen inadi düsünme, benimde öyledir tarzim[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Geceden çıktım ama yarın tatilim, Bende senin gibi burayı mesken ederim, İlkleride severim sonlarıda, Bu konuda centillman olamam bakma kusuruma...[/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209253][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Yemegi söylersin
Bizi davet etmezsin Biraz ayipmi edersin? [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] uyku daha tatlıdır dedim yoksa davet tabi ederdim ama sözüm olsun sizlere bi etli ekmek döktüreyim :) |
[QUOTE=jakobieen;209261]uyku daha tatlıdır dedim
yoksa davet tabi ederdim ama sözüm olsun sizlere bi etli ekmek döktüreyim :)[/QUOTE] [B] Hatırlatma karnım zil çalıyor, Gideceğim yemeğede SON MESAJ bırakmıyor, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]a gelince seni buluruz, Etli pideye o zaman beraber yumuluruz. [/B] |
bu gece kendimden geçe bilirim
sabaha kadar içe bilirim nail abi salladı bizi desene tek takılacağım sivaslı nail abimize selamlar. |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Asiksaniz gelin teker teker
Ikinizede laf yetistiririm birer birer Duramazsin cevap vermeden Ne anlarsin centilmenlikden Etli ekmegi ben sevmem Bana köfte getirirsen yerim Söyle güzel ekmek arasi olsun Icine soganida koyulsun yaninda birde soguk ayran ohhh ne güzel oldu, millet oldu hayran :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
ben geldim serdar kardeş
bulamassın kendine benim gibi eş eşten katımdır atışacak arkadaş ben sayıklamam deyenden korkarım anca kırlarda çevirme yaparım koçları |
[QUOTE=Serd@r;209262][B] Hatırlatma karnım zil çalıyor,
Gideceğim yemeğede SON MESAJ bırakmıyor, [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]a gelince seni buluruz, Etli pideye o zaman beraber yumuluruz. [/B][/QUOTE] aç karın ve uykusuz bu ise aşıklığın acırım haline seninle atışacak şaşkının etli ekmek kolay yeterki sen gel sivasıma gideririz hep beraber hasretini sılanın... |
işte geldim burdayım
aşıklıkta ustayım sen anca benim dişimin kovunu doldurmassın ama centilmenlik olsunsonuçta bayansın saygısızlık algılayan lütfen beni uyarsın |
[QUOTE=Sweetgirl;209264][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Asiksaniz gelin teker teker
Ikinizede laf yetistiririm birer birer Duramazsin cevap vermeden Ne anlarsin centilmenlikden Etli ekmegi ben sevmem Bana köfte getirirsen yerim Söyle güzel ekmek arasi olsun Icine soganida koyulsun yaninda birde soguk ayran ohhh ne güzel oldu, millet oldu hayran :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Cevap vermek benim yapımda var, Sen devam et yazmaya güzellik uykundan mahrum kal, Hakedene gösteririm Centilmanliği, Onuda haketmek zor değilki![/B] |
[QUOTE=mermer yusuf;209263]bu gece kendimden geçe bilirim
sabaha kadar içe bilirim nail abi salladı bizi desene tek takılacağım sivaslı nail abimize selamlar.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Icmeden duramazsin bilmem ondan ne anlarsin Takilma sakin tek Hos degildir pek Sen en iyisi yataginda rahat uyu ve unutma bunu [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=akrep52;209265]ben geldim serdar kardeş
bulamassın kendine benim gibi eş eşten katımdır atışacak arkadaş ben sayıklamam deyenden korkarım anca kırlarda çevirme yaparım koçları[/QUOTE] [B]Nihayet geldin akrep gözlerim yolda kaldı, İki saatte iki satırın anca ulaştı, Bu nasıl atışmadır ben anlamadım, Ben bitince sen başlamalıydın![/B] |
[QUOTE=jakobieen;209266]aç karın ve uykusuz bu ise aşıklığın
acırım haline seninle atışacak şaşkının etli ekmek kolay yeterki sen gel sivasıma gideririz hep beraber hasretini sılanın...[/QUOTE] [B]Tam kafa dengisin belli, [COLOR="Red"]SİVASlı [/COLOR]işte,içten ve samimi, İnşaAllah gelince götürürüz beraber pideleri, Sonrada Mis Kebapa gideriz ne hoş olur döneri...[/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;209264][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Asiksaniz gelin teker teker
Ikinizede laf yetistiririm birer birer Duramazsin cevap vermeden Ne anlarsin centilmenlikden Etli ekmegi ben sevmem Bana köfte getirirsen yerim Söyle güzel ekmek arasi olsun Icine soganida koyulsun yaninda birde soguk ayran ohhh ne güzel oldu, millet oldu hayran :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] belli oldu güzellik uykusunun nedeni :) sivaslı mı olurmuş sevmeyen etliyi sivas uşağıyız ülkemin en centilmeni çamur atma o yönümüze sen en güzeli |
[QUOTE=Serd@r;209271][B]Tam kafa dengisin belli,
[COLOR="Red"]SİVASlı [/COLOR]işte,içten ve samimi, İnşaAllah gelince götürürüz beraber pideleri, Sonrada Mis Kebapa gideriz ne hoş olur döneri...[/B][/QUOTE] paşa bahçeyide unutmamak gerek pekde güzel olmuş yeni halini görek yanımıza alırız birazda börek çörek değme keyfime hele şu dersleri bi geçek :) :) |
Ikinizede laf yetistiririm birer birer Duramazsin cevap vermeden Ne anlarsin centilmenlikden Etli ekmegi ben sevmem Bana köfte getirirsen yerim Söyle güzel ekmek arasi olsun Icine soganida koyulsun yaninda birde soguk ayran ohhh ne güzel oldu, millet oldu hayran :D :D :D [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ne anlar bun insan şiirden kopya çeker başka yerden bunu ben yazmıştım evvelden asıl buna millet oldu hayran:D:D:D saygılarımla abla. |
[QUOTE=SivasLady;208823][B]Yok mu aranizda kimse
Iki satir yazsa bize ben baslayayim siire Cesaret vereyim size [/B][/QUOTE] vermene gerek yok cesaret başlarız evelallah şiire iki satırdan bahsediyorsun satırı oluşturamıyorsun:D:D:D saygılar abla. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:57. |