![]() |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=gfb34;220124]ARKADAŞLAR HAYDİ BEYPINARLILAR NEREDESİNİZ 8-9 KİŞİMİYİZ SADECE AYIP YAW...VALLAH ÇALLI KÖYÜ BİZİ GEÇMİŞ..........HERKES BŞİLER YAZSIN KAFASINA GÖRE MESELA LAKAPLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ...[/QUOTE]
ğülsümğilden alinin oğlü BİLAL FINDIK |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
Sevgili Beypınarlılar Hepinize hayırlı akşamlar Beypınar köyünü çok iyi bilirim Bende Adıslıyım Beypınara defalarca geldim bilassa arazisini iyi bilirim.Çok güzel bir köy.Postanede çalışan Muammer ALTUN kendisi ayni köyden benim yakın arkadaşımdır ama altısenedir kendisinden haber alamıyorum.Kendisini tanıyan varsa selamımı söyleyin.Herkese hayırlı işler.
|
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
apul gilin abdurrahmanın,basırının,abdurahman:D
|
siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low |
BİZİM KÖYÜN KONUŞMA ŞEKLİ BÖYLEDİR AGALAR İŞTE
|
[QUOTE=serrrkan;242118]siz nerelüsünüz luaayn pheyyyyy
ne dii yazmıyoguz luayn aha babaagn anaygn low[/QUOTE] Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın. |
USTA ALTUN SOYADLI BEYPINARLI İLK DEFA SENDEN DUYUYORUM VALLA ÇOĞUNU İSİM-SOYİSİM OLARAK TANIMAYABİLİRİM AMA SİMA OLARAK %90 INI TANIRIM
AYRICA HER KÖYÜN KENDİNE HAS BİR ŞİVESİ VARDIR ABİCM BİZİMKİLERDE BÖYLE KONUŞUYOR İŞTE.VARSON ÖYLE KONUŞSUNLAR ABİ.YAPCAZ,EDCEZ,GİDCEZ,OHA FLAN OLDUM YANE...)VS.GİBİ İSTANBUL TÜRKÇESİNİ KONUŞMAKTANSA VARSIN BÖYLE KONUŞSUNLAR ALLAHA EMANET ADISLI ABİM |
şu soğuk çermik açılsada köyümüze gitsek yaw valla özledim
|
4 eylül barajıyla bizim köy dahada bi güzel oldu............
|
[QUOTE=adislibekir;242352]Neden öyle konuşuyorsunuz ki.??? Sizi bu konuşmaya zorluyorlarmı hoşunuza gittiği için mi öyle konuşuyorsunuz.Yanlız ben Beypınar Köyünün çoğunu tanırım gayet güzel ve medeni konuşuyorlar.Hayırlı işler genç arkadaş ama hala Postanede Çalışan Muammer ALTUN u tanıyıp tanımadığını bana yazmadın.[/QUOTE]
ben beypınarlı bilal fındık alibabada yetiştim istanbul çenğelköyde oturuyorum adısta bütün ĞENÇ soyisimleri tanırım muhammeride tanırım aynı mah çocuğuyuz |
[QUOTE=adislibekir;240643]Sevgili Beypınarlılar Hepinize hayırlı akşamlar Beypınar köyünü çok iyi bilirim Bende Adıslıyım Beypınara defalarca geldim bilassa arazisini iyi bilirim.Çok güzel bir köy.Postanede çalışan Muammer ALTUN kendisi ayni köyden benim yakın arkadaşımdır ama altısenedir kendisinden haber alamıyorum.Kendisini tanıyan varsa selamımı söyleyin.Herkese hayırlı işler.[/QUOTE]
iyi akşamlar bekir bana ulaşa bilirmisin yazılarını takip ediyorum sanki sei hatılayacam |
Muhammer Altun benim eniştem olur bende seni tanıyacak gibiyim Kasımpaşada hiç kaldın mı.Genç soyismi olanlardan kimi tanırsın......................................................................................
|
[QUOTE=adislibekir;245254]Muhammer Altun benim eniştem olur bende seni tanıyacak gibiyim Kasımpaşada hiç kaldın mı.Genç soyismi olanlardan kimi tanırsın......................................................................................[/QUOTE]
kasımpaşada bekar odasında çok kaldım sen fadimenin kardeşisin |
[QUOTE=serrrkan;242103]apul gilin abdurrahmanın,basırının,abdurahman:D[/QUOTE]
neşet sınıf arkadaşım talip galip sevdiğim arkadaşım basri abiyi çok severim |
[QUOTE=bilalfındık;245283]kasımpaşada bekar odasında çok kaldım sen fadimenin kardeşisin[/QUOTE]
Ben fadimenin kardeşi değilim Ben dayısının oğluyum.Sen beni nasıl tanımazsın ya Çingen Salimeyi tanıyon mu.Adıslı Zob Mustafayı tanıyon mu.Bakkal ismaili tanıyon mu. ha bir beni tanımıyon ha. vah vah.Sen inciğin memedi de tanırsın.Vay ufaklık vay sen büyüdün şimdi bekir abini tanımıyon ha.Alacılı Dursunu da tanırsın.Başı büyüklü binaliyide tanırsın.Bilal şimdi ne iş le meşgulsün. |
-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=bilalfındık;245295]neşet sınıf arkadaşım talip galip sevdiğim arkadaşım basri abiyi çok severim[/QUOTE]
EYVALLAH ABİ BABAMINDA BOL BOL SELAMI VAR... |
canım seni çok aradım ben ist çenğelköyde ouruyom mobilyacıyım aç msnyi konuşak
|
--->: -->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;245299]EYVALLAH ABİ BABAMINDA BOL BOL SELAMI VAR...[/QUOTE]
tanıdımı beni sen hanğisinin olusun |
[QUOTE=bilalfındık;245302]canım seni çok aradım ben ist çenğelköyde ouruyom mobilyacıyım aç msnyi konuşak[/QUOTE]
Hatırlıyormusun 1978 de benim korumam da idiniz koministler baskın yapacak diye benim yanımdan ayrılmazdın bekirabi ben seni çok seviyorum abi diye yanımdan hiç ayrılmazdın.Ama vefasız çıktınız ne aradınız ne sordunuz.En son halamların Ömerle beraber İnönü mahallesinde görüşmüştük. |
Serkan nerdesin babam siteyi çok boş bırakıyorsun...................................................................................................................................................................................................................................................
|
250.000 ŞEHİDE 250.000 FATİHA KAMPANYASIYLA MEŞGULÜM.
TABİ HİİÇ ORALI OLMUYORSUNUZ!!! |
[QUOTE=serrrkan;245321]250.000 ŞEHİDE 250.000 FATİHA KAMPANYASIYLA MEŞGULÜM.
TABİ HİİÇ ORALI OLMUYORSUNUZ!!![/QUOTE] Nasıl yani.......................................................................................................... |
HABERİN YOKMU ABİ 3 SİTEDEDE BU KAMPANYA VAR 250 BİN ŞEHİDE 250 BİN FATİHA KAMPANYASI VAR HİÇMİ GÖRMEDİN FORUMU???
|
[QUOTE=serrrkan;245340]HABERİN YOKMU ABİ 3 SİTEDEDE BU KAMPANYA VAR 250 BİN ŞEHİDE 250 BİN FATİHA KAMPANYASI VAR HİÇMİ GÖRMEDİN FORUMU???[/QUOTE]
Olmaz mı serkan bizde bizim dualarımız da zaten onlarla .Konuyada gereken açıklamalı yazımızı yazıcaz tabiki.Başarılar senin gibi gençlerin böyle konulara el atması bu yozlaşma içerisinde sizin gibi neferleri görmek bize inan ki cesaretlendiriyor.Allah gönlüne göre versin. |
[QUOTE=serrrkan;223416]geniştir canım geniştir.zaten istanbuldaki ve yurtdışındakiler her geldikleri yıl 100 ytl bıraksalar köye şimdiye bırak beldeyi ilçe olmuştuk...eğribucak köyü hiç yabancıma gelmiyor.yazın sivasa gelirsen ocağa kesin uğra beni bul ok.aeo[/QUOTE]
ben seni çıkaramadım kimlerdensin |
BİLAL ABİ TANIDIYDIN BENİ BASRİ GNGR.ÜN OĞLUYUM BEN
|
[QUOTE=adislibekir;245308]Hatırlıyormusun 1978 de benim korumam da idiniz koministler baskın yapacak diye benim yanımdan ayrılmazdın bekirabi ben seni çok seviyorum abi diye yanımdan hiç ayrılmazdın.Ama vefasız çıktınız ne aradınız ne sordunuz.En son halamların Ömerle beraber İnönü mahallesinde görüşmüştük.[/QUOTE]
nasıl unuturum dün ğibi hatılırlıyom bizim önderimiz ğüvencemizdin idrisin öldüğünü biliyonmu |
[QUOTE=serrrkan;245720]BİLAL ABİ TANIDIYDIN BENİ BASRİ GNGR.ÜN OĞLUYUM BEN[/QUOTE]
canım seni hiç ğörmedim tanımıyom ama babanı çok sever sayarım sunu babana ğöster vih TANIMAIMILAN ABUCUN OLUYUMYALA,,,, |
babam uyudu abi abucunoğlunun hikayesini anlatmıştı yaw:D
|
[QUOTE=serrrkan;245743]babam uyudu abi abucunoğlunun hikayesini anlatmıştı yaw:D[/QUOTE]
SİVASA ĞEDİĞİM ZAMAN BENİ ĞÖRÜNCE HEMEN BU LAFI SÖYLER ABUÇ BENİM DAYIMDIR |
Serkancım açtığın sayfada bir kaç şiir ekledim kızmadın ya............................
|
yok estefirullah abi mhp den sanal vekil olmuyomusun sen?????????
|
[QUOTE=serrrkan;245765]yok estefirullah abi mhp den sanal vekil olmuyomusun sen?????????[/QUOTE]
Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver. |
[QUOTE=adislibekir;245766]Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver.[/QUOTE]
BEKİR ĞARDAŞ SERKANIN BABASI BASRİ ABİ ESKİ KURTLARDANDIR |
-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=adislibekir;245766]Serkan bey anlayamadım vekillik falan...Mhp takıntın nerden geliyor bana biraz tiyo ver.[/QUOTE]
abi anasayfayı aç sanalvekil seçimleri diye bişey açtık sen aday olmayacanmı diyorum! |
Yeğenim biz adaylık yaşını çoktan geçtim ama sizler aday gösterecek uygun bir pırofil bulursanız bizde benzetilen le benim şahsım arasındaki farkı size açıklarım....Senin hemşerin Bilal bey bak yeni tanış çıktık 30 sene önceden kendisini istanbuldan tanıyorum.Benim hakkımda bilmek istediğin varsa bilalim sana anlatsın.
|
[QUOTE=adislibekir;245778]Yeğenim biz adaylık yaşını çoktan geçtim ama sizler aday gösterecek uygun bir pırofil bulursanız bizde benzetilen le benim şahsım arasındaki farkı size açıklarım....Senin hemşerin Bilal bey bak yeni tanış çıktık 30 sene önceden kendisini istanbuldan tanıyorum.Benim hakkımda bilmek istediğin varsa bilalim sana anlatsın.[/QUOTE]
AZINI YERİM ABİM BENİM SOPA YİYENLERİN BİRİ SERKANIN AMCASI MEHMET ALİ TANIDINMI KULAKSIZDA HANİ |
[QUOTE=bilalfındık;245785]AZINI YERİM ABİM BENİM SOPA YİYENLERİN BİRİ SERKANIN AMCASI MEHMET ALİ TANIDINMI KULAKSIZDA HANİ[/QUOTE]
Serkan Memedalinin yeğenimi üf...baltayı taşa vurduk desene .Serkan amcana benden selam söyle Adıslı Kanunsuz bekir abimin selamı var de.Hala üniversitede mi emekli oldumu bana haber ver. |
[QUOTE=adislibekir;245789]Serkan Memedalinin yeğenimi üf...baltayı taşa vurduk desene .Serkan amcana benden selam söyle Adıslı Kanunsuz bekir abimin selamı var de.Hala üniversitede mi emekli oldumu bana haber ver.[/QUOTE]
İDRİS ÖLDÜ BİLİYORMUSUN TRAFİK KAZASINDA |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:12. |