![]() |
Cevap: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[QUOTE=fertelliyim;252363]KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
01. Saçlarını oksa 02. Yücelt 03. Şımart 04. Gözlerinin içine bak, 05. Geleceğe ait planlar yap, 06. Dil dök 07.Yalvar 08. Destek ol 09. Yemeğe götür 10. Akmerkez'e götür 11. Tekneye bindir 12. Güldür 13. Zeka oyunları yap 14. Müzik dinlet 15. Teşvik et 16. Teskin et 17. Affet 18. Hayran kal 19. Banyosunu hazırla 20. Güven ver 21. Kapıyı tut 22. Asansörde kat düğmesine bas 23. Arabasının kapısını aç 24. Isıt 25. Sarıl 26. Öp 27. Ona hasta ol 28. Kulağına fısılda 29. Ayaklarına masaj yap 30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33. Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme 44. Spor araba al 45. Saat al 46. Yüzük al 47. Küpe al 49. Traş ol 50. Saç seklini değiştir 51. Kareli gömlek giy 52. Serbest piyasa kurallarını unut 53. Köpeği gezdir 54. Yemin et 55. Dayan 56. Katlan ERKEKLERI MUTLU ETME SIRRI 01. ?????...[/QUOTE] 55.-56. ???? |
[B]- 2 Dakika insan takliti değilde,Bir ömür insan takliti yapsın yeterli.Birde ' Allah ' korkusu olsun,bu olursa diğer tüm Ahlaklar gelir.[/B]
|
kadinlar cok nazli bende dahil olmak üzere erkeklere yazik vallaha aciyorum onlara
|
hiç benim sevgilim olamdı veya da beni seven biri olmadığı için bişey diyemeyecem.ama mutlu ettirmenin en önemli yolu birbirine karşı anlayışlı ve sevgi yüklü olmaktır.ben evlenince öyle olacam inş.
|
[QUOTE=burak5866;534882]hiç benim sevgilim olamdı veya da beni seven biri olmadığı için bişey diyemeyecem.ama mutlu ettirmenin en önemli yolu birbirine karşı anlayışlı ve sevgi yüklü olmaktır.ben evlenince öyle olacam inş.[/QUOTE]
Allah gönlüne göre versinn |
[QUOTE=seva;534889]Allah gönlüne göre versinn[/QUOTE]
amin hepimize. |
Cevap: -->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
[QUOTE=sandalli;313781]kadinlari mutlu etmenin sirlarini bilmem ama bir erkek mutlu olmak istiyorsa kadinlardan uzak durmali..[/QUOTE]
yaklasik iki yil önce böyle söylemisim ve aradan gecen iki yilda fikrinmnde bir degisiklik olmadi. :D |
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki ve kara sabana koşulan ve ağıllarda ışıltısında yere saplı bıçakların oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan kadınlar, ne yapsak da ödeyemeyiz haklarını... iyiki varlar.. katil olma sebebimiz belki; belki kaçma sebebimiz... belki de yaşama sebebimiz.. ama onlar için ne yapsak az diye düşünüyorum... sevgilerimle , butun kadınlarımızın onunde saygıyla eğiliyorum.. |
[B]Bu sorunun cevabini en iyi kadinlar verir bence atmayalim din kardesiyiz yani..:))[/B]
|
dik dur yalansız ol merhametli ol sev
|
ksdınlar her zaman haklıdır.....
haksız olduklarında bıle haklıdır..:D |
biraz zor mutlu olurlar bende dahil:mad:
|
[B]Bence kadini sadece para harcamak mutlu eder.......[/B]
|
KAdınları mutlu etmenin yolu diye bir şey yoktur.Bazen hiçbir şey onları mutlu ederken,bazen de her şey onlar için mutsuzluk kaynağıdır.Onları anlamak büyük bir yetenektir.O yetenek ben de olsa "yetenek sizsiniz Türkiye" yarışmasına katılırım.500 bin TL'yi cebe indirdikten sonra senin kadınalrı anlamana gerek yoktur,onlar seni anlar..
|
size bir fikra anlatayim adamin biri gemile sik sik amarikaya sehat edermis birgun denizdze agizi kapali bir sise bulmus kapagini acinca icinden bir cin cikmis cin adama donup benim hayatimi kurtardin benden uc delikte bulun demis adam birinci dilegi para imis hemen olmus ikinci dilegi avrupandan amerikaya bir otoban yapmasini istemis cin bunun cok zor olacigini soylemis ucuncusunu soyle demis adam cine kadinlarin ruh yapisini anlat demis cin adama donerek otobaan kac seritli olsun demis...anlacaginiz kadin ruhunu anlamanin otobaan yapmaktan daha zor oldugunu anlatmis cin adama bu kaadar zor a
|
[B]Boşuna çabalamayın mutlu olmazlar...:D[/B]
|
yeterki karşılıklı anlaşabilinsin anlaşılırsa karşılıklı bir tebessüm yeter kadınları mutlu etmek için illada her şey para değildir önemli olan birlerini anyabilmektir bence ya sizce.
|
[QUOTE=gönlüm58;536350][B]Boşuna çabalamayın mutlu olmazlar...:D[/B][/QUOTE]
kesinlikle olmazlar parada mutlu etmez onlariiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:mad::mad: |
[QUOTE=rüzgar79;536418]kesinlikle olmazlar parada mutlu etmez onlariiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:mad::mad:[/QUOTE]
Gözleri doymaz diyorsun he mi? :D |
[QUOTE=gönlüm58;536350][B]Boşuna çabalamayın mutlu olmazlar...:D[/B][/QUOTE]
niye mutlu olamazlar:D |
[QUOTE=ela58;536428]niye mutlu olamazlar:D[/QUOTE]
Hep daha fazlasını isterler ondan...:D |
aslında iki tatlı söz bizi mutlu etmeye yeter de daha bunu çözebilen olmadı gibi
|
ben cabuk muttlu olurum sadece esim az gezmeyide sevse iyi olcakdaaaa :)
|
[QUOTE=TURNAM;536488]ben cabuk muttlu olurum sadece esim az gezmeyide sevse iyi olcakdaaaa :)[/QUOTE]
[B][COLOR=purple]He he hep öyle deler.................:D:D:D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:13. |