![]() |
en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir
[CENTER][B]Gerçekten güzel bir film. Zamanımızda birileri ermenilerden özür dilemekte.
Özür dileyen kişilere sesleniyorum bu filmi izleyin ve tekrar düşünün? [/B] [IMG]http://site.mynet.com/omur_ozer/Site_Resimleri/Yerli_Filmler_Resimler/120.jpg[/IMG] [/CENTER] |
Cevap: > 120 FİLMİ
[B][COLOR=darkorange]defalarca izlememe rağmen her defasında ağlayarak izledim ve herkesin izlemesini tavsiye ediyorum [/COLOR][/B]
|
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[B]ben bu filmi izlemedim ama insallah izlerim bugun
ermeniden özür dilemiyoruz ,özür dileyen bizden degil [/B] |
Cevap: en son izlediğiniz tavsiye ettiğiniz vizyon filmleri nelerdir ? ve yorumların
[B]izlenmesi gereken en önemli türk filmlerinden biri gerçekten....
film olarak bakıldığında bazı kurgu hataları olabilir anlatım sade olabilir abartı az olabilir bir adam iki rolde neden oynar koca bi filmde olabilir .... ama tarihimizde karlara yazılmış bir kahramanlık öyküsü bir kahramanlık realitesi olarak yerini almıştır.... bence saygı duyulması gereken nokta burasıdır... ki hangi millette böyle delikanlı yürekler görebilirsiniz... 120 tane çocuk ülkesi için toprakları için her şeylerini ortaya koymıştur.... alllah onlardan razı olsun inşallah allah filmi yapandan , yaptırandan oynayandan izleyenden razı olsun.....[/B] |
[B]Kızarmış Yeşil Domatesler [/B]filmini izlemenizi tavsiye ederim..
[QUOTE]Fannie Flagg'in romanından uyarlanan Kızarmış Yeşil Domatesler, feminizmin ilk adımlarına dair ipuçları verirken bir yandan da cinsiyetler arasında süregelen çatışmaları gözler önüne seriyor..[/QUOTE] |
[B]Recep Ivedik 2[/B]
gülmekten koptuk adeta, siddetle tavsiye edilir cok ama cok fazla komikti : ))) |
[B]Slumdog Millionaire[/B]
bu film su an zaten var olan bütün ödülleri silip süpürüyor, oldukca etkileyici bir filim, hintler tarafindan ise inanilmaz tepkiler topluyor bukadar da fakir degiliz diye, farkli bir pencereden farkli bir bakis acisi ben gayet begendim... |
LOST. kesinlikle izlemenizi öneririm.gerilim heyecan seviyorsanız.
|
[quote=tatli-dilli;376283][B]Recep Ivedik 2[/B]
gülmekten koptuk adeta, siddetle tavsiye edilir cok ama cok fazla komikti : )))[/quote] [B][COLOR=darkorange]Ekinler boy vermeden kör buzağı topallamaz :D:D:D[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] güzel film ama ilki daha güzeldi [/COLOR][/B] |
[URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=gelibolu.jpg][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/2633/gelibolu.jpg[/IMG][/URL]
[url]http://www.belgeselizle.info/belgeseller/gallipoli[/url] Çanakkale Savaşı, hem Türkiye hem dünya tarihi için özel önem taşır. Avustralya ve Yeni Zelanda’nın ulus olmalarını sağlamış, Sovyet devrimine zemin hazırlamıştır. Mustafa Kemal gibi bir lideri tarih sahnesine taşırken Wınston Churchill’i de II. Dünya Savaşı’na kadar tarih sahnesinden silmiştir. Tarihin en büyük ikinci kara çıkarma harekatı yapılmış, ilk kez kara, deniz, hava koordinasyonu yoğun olarak kullanılmıştır. Savaşan tarafların her yıl bir araya gelerek andığı bu savaş, insanoğlu’nun en kanlı çatışmalarının yanı sıra insanlığın en fazla yüceldiği anlara sahne olmuştur. Bütün bu sebeplerle Çanakkale Savaşı’nı dünya hiç bir zaman unutamamış, bu konu bir çok şekilde defalarca işlenmiştir. Ama tarafsızlık ve çok yönlülük genellikle atlanmıştır. Bu film Türklerin çektiği acıları, gösterdikleri kahramanlıkları, bireysel dramlarını dünyaya anlatacak fakat bunu objektifliği bırakmadan savaşın tüm taraflarının askerleriyle birlikte ele alarak yapacaktır. Farklı uluslardan bir kaç askerin hikayeleri etrafında anlatılacak öyküyle bir taraftan savaşın genel hatlarını, tarihi önemini verirken, bir tarafta ülkesinden çok uzağa, hiç bilmediği bir düşmana karşı savaşmaya gelmiş askerleri, bir tarafta vatanını kaybetme tehlikesine karşı savaşan, ölüme yazgılı askerleri tanıyacağız. Ünlü aktörlerin seslendireceği mektuplar, anılar ve notlar sayesinde siperdeki askerin duyguları, derindeki endişesi, geride bıraktıklarına özlemleri verilecek, arşiv fotoğraf ve filmlerle, yeniden yaratılacak siper ve çadırlardaki canlandırma sahneleriyle kulakları sağır, gözleri kör eden bir bombardıman altında yaşadıkları hissettirilecektir. Zaman içinde tarafların bir kaç metre ötesindeki düşmanı tanımaya başlamaları, aynı acıları paylaşmalarıyla daha da ilginçleşen insan öyküleri filmin ana kahramanları ve konularıdır. Yaklaşık 6 yıllık bir ön hazırlığa dayanan film için İngiltere, Almanya, Fransa, Rusya, Avustralya, Yeni Zelanda ve Türkiye arşivlerinde araştırma yapılmıştır. |
[URL=http://img18.imageshack.us/my.php?image=4r2qddf.jpg][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/1936/4r2qddf.jpg[/IMG][/URL]
|
[B]Bir geyşanın anıları..............[/B]
|
[B]izlemeyen arkadaşlara tafsiye ederim........[/B]
[IMG]http://www.yukle.cc/genel/73044/yarisfilmizlejf3.jpg[/IMG] |
[B]120[/B]
Buraya sinemaya gelmemisti ama nasip oldu gece dvd'den izlemek, cok etkileyici bir film, ben cok begendim, izlerken bende birlikte agladim zaman zaman, insanin milliyetcilik damari kalkiyor... oh benim daha cok sinemaya gitmem gerek, cok güzel filmler var... |
en son recep ivedik 2yi izledim gülmekten koptum :D
pek tavsiye edilcek bi film degil ama :D bence yani......... :) |
[B]teletapiler :) herkese tavsiye ederim cok guzel bir film :)[/B]
[IMG]http://www.lefigaro.fr/medias/2007/05/28/20070528.WWW000001129_17926_1.jpg[/IMG] en dip not :dikkatimi ceken birsey oldu :) ayni imza resmime benzedi :) |
[QUOTE=ogeday3358;383842][B]teletapiler :) herkese tavsiye ederim cok guzel bir film :)[/B]
[IMG]http://www.lefigaro.fr/medias/2007/05/28/20070528.WWW000001129_17926_1.jpg[/IMG] en dip not :dikkatimi ceken birsey oldu :) ayni imza resmime benzedi :)[/QUOTE] hahaha cok komik ya :D bu filmi izlemeyen kalmasin süper bisey :D :D :D |
[B]üc maymun[/B]
bu filmi tv'ler öve öve bitiremedi, cok merak edip bende izledim ve hic begenmedim, alakasiz ve konusuz bir filmdi, bu filmin neyine ödül üstüne ödül veriliyor anlamis degilim... |
[B]ISSIZ ADAM[/B]
bu da en son izlediklerimden, ara ara kopuk gibi sahneler olsa da, bence cok hos bir filmdi, babam ve oglum tadinda degildi belki bu cagan irmak filmi, ama yine izlenmeye deger... |
[B]The Reader[/B]
Dün gece sinemada izledik, bence konusu olarak süper bir film, Kate Winslet aldigi en iyi kadin oyuncu, ve film bosuna onca ödülü almamis yani. Ilk basta filimde biraz acik sahneler var, ama sonunda filim cok güzel bir tada geliyor. Hanne Schmitz (Kate Winslet) tranvaylarda bilet saticiligi yapmaktadir, günün biinde michael diye bir cocuk biner tranvaya yasi 15'dir, sarilik hastasidir ve hastaligi basladigi icin apar topar tranvaydan iner, sonra kadinda evine giderken onu görür su verir yardim eder, cocuk bikac gün evde hasta yattiktan sonra tesekkür etmek icin evine gider hanna'nin, tesekkür eder ama hanna yari ciplaktir etkilenir, sonra apar topar kacar ordan, sonra her gün gitmeye baslar derken öyle cinsel anlamda bir iliskileri baslar bu arada hanna 20 yas büyüktür cocuktan, sonra kadin buna erkekligi ögretir, ve hanna michaela sürekli bana kitap okurmusun der, cocuk her gelmesinde ona kitap okur kadin duygulanir aglar. cok basarili bir calisan oldugu icin hanna'ya büroda calisma teklifi yapilir, o gün sinirden cok aglar ve esyalarini toplar gider. cocuk geldiginde permeperisan olur bombos evi görünce deli gibi asik olmustur ona. nazi SS örgütünde ise baslar, ve yillar sonra yahudilere yaptiklarindan ötürü yargilanmaya baslar. ve tamda yargilanma sirasinda avukatlik okuyan michael de vardir dinleyici olarak okuldan hocasi ve bir kac arkadasi ile. ve kadina adi sorulur hanna schmitz der, cocuk sesini tanir ve asil hikaye orda baslar, neden öldürdünüz nasil sectiniz yakilacak olanlari vs vs. diger yargilanmasi gereken bayanlar tüm sucu hanna'ya atarlar, ve hanna katil olarak diger 6-7 bayan katila yardimci olmak sucundan yargilanirlar, hanna ömür boyu hapse mahkum olur. ve orda michael hanna'nin okuma yazma bilmedigini anlar, cünki bir belgeyi bile imzalayamadigini utandigi icin söylemiyor cok gurur yapiyor. ve sirf bu utancindan ötürü ömür boyu hapse mahkum olmustur. gel zaman git zaman hücrede yasiyor hanna, ve michael bu siirini cözen tek kisidir, ona bütün kitaplari kasete kaydedip hücresine yolluyor hanna dinliyor günlerce gecelerce ve kendi kendine bir kitaptan okuma yazmayi ögreniyor "the lady whit a little dog" kitabindaki kelimelerle basliyor. ve michaele mektup yaziyor. okuma yazmayi cözüyor. 20 yil sonra hanna'nin cezasi bitiyor ve hücresinden cikma günü yaklasmistir. hic bir yakini olmadigi icin cezaevindeki bir görevli michael'i ariyor (michael bu arada evlenmis ayrilmistir birde kizi var) michael görüsmeye gidiyor hanna ile sana ev tuttum ve is buldum diyo ama cok soguktur, hanna da farkediyor ve hanna cok yaslanmistir cökmüstür. tam cikacagi günün gecesinde kitaplarinin üzerine cikarak kendini asiyor, ve michael gittiginde onu ölü buluyor. bir mektup birakiyor michaele ve bankada olan birikimini ve bunu yahudileri yaktiklari o dönemde yasayan tek cocuga ver diyor. avukat michael de gidip bulup kücük antik bir kutu icine konulmus olan parayi veriyor. kadin önce kabul etmiyor ve parayi istemiyor, ama kutuy ver diyo anisi büyük bende diyo. parayi michael analfabetikler dernegine bagis yapiyor, konusu cok hüzünlü bütün o yahudilerin yakildiklari yerleri gösteriyorlar. hasas oldugum icin elbetteki göz yaslarimi tutamadim sonunda, ama herkese tavsiye edilir gidin mutlaka izleyin. Schindler's liste filmini izleyen varsa bazi sahneler onun tadinda aynen. |
[B]Ben pek sinemaya gitmem ama DVD izlerim en son RECEP İVEDİĞİ izledim harikaydı[/B]
|
güneşi gördüm e gittim yok böyle bişey resmen ülkemize hakaret edilmiş bilmiyorum bu filmi izleyip de benim gibi düşünen var mı
|
[B]Daha önce sinemada da izlemiştim dün gece yine izlemek istedim cok güzel flim tavsiye ederim daha önce yapılan 'Kızgın Güneş' tarzı.[/B]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=2958][img]http://resimzade.com/Show.html?i=2958[/img][/url] |
en son sinemada benjamin button'a gittim süper filmdi..
|
[B]Günesi Gördüm[/B]
Herkese tavsiye edebilecegim bir film, kimi zaman türkiyeye haksizlik edilmis olsa da filmde, izlenilesi güzel bir yapim, Oldukca komik sahneler de var, ben böyle bir yapim beklemiyordum sahsen, begendim... |
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=1134yamakasiw.jpg][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8916/1134yamakasiw.jpg[/IMG][/URL]
Tür : Aksiyon / Dram Gösterim Tarihi : 12 Nisan 2002 Yönetmen : Ariel Zeitoun Senaryo : Luc Besson , Philippe Lyon , Julien Seri Görüntü Yönetmeni : Philippe Piffeteau Müzik : DJ Spank , Joey Starr Yapım : 2001, Fransa , 90 dk. Oyuncular Châu Belle Dinh (Baseball) , Williams Belle (La Araignée) , Malik Diouf (La Belette) , Yann Hnautra (Zicmu) , Guylain N'Guba-Boyeke (Rocket) Yamakasi, kendi yasalarını belirlemiş, yedi varoş gencinin öyküsüdür... Onların yeri yurdu belli değildir, çünkü her yer evleridir. Yüzlerinde tehlikeli ifadeler olsa da, hepsi güvenilir insanlardır. Binalara tırmanırlar, akıl almaz biçimde sıçrayıp, atlarlar. Grubun her üyesinin kendisine has becerileri vardır; Baseball usta bir atlayıcıdır, Araignee, ipler yardımıyla çizgi roman kahramanlarını aratmayan akrobatik hareketler yapar, Weasel bir yılan balığı kadar kıvraktır, Zichmu bütün marifetini dans ve müzikte sergiler, Rocket adı gibi hızlıdır... Bütün gençlik bu ekibe hayrandır ve taklit ederler. Bir gün bir kaza olur... Şimdi Yamakasi grubu becerilerini hayat kurtarmak için kullanmak durumundadır. çok güzel bir sinema en son cumartesi akşamı izledim... |
benjamin buttonun tuhaf hikayesini ve madagaskar 2 yi film sitesinden izledim..
ikisi de güzeldi tavsiye ederim... |
bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum. Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı. |
[QUOTE=ErdalGüler;401335]bu aralar çok filim izledim ama gerçekten çok güzel diyebileceğim filim yok denecek kadar az. Ancak birkaç tane var.
Aşk Tutulması = Eski türk filmi tadında çok güzel bir film tavsiye edrim. Ben çok eğlenceli buldum. Sonsuz Aşk= Bu filim 2002 yapımı Kevin Costner baş rolde oynuyor. Sıradışı ve çok güzel bir film. Hem sürükleyici hemde aşkı farklı bir bakış açısıyla anlatmış bir filim. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Tetikçi(shooter) = mark walbergin baş rolünde oynadığı 2007 yapımı tetikçi filmide güzel bir aksiyon filmi bence, özellikle filmin son bölümlerindeki sahneler çok can alıcı.[/QUOTE] Sıradışı İzlerken insanı içine çeken bir film.Olaylardan kopmamak için tek saniyesini bile kaçırmamaya çalıştım. yaşadığımız olayları ne kadar kontrol altına almaya çalışsakda herşey olacağına varır diye düşündüren bir film... |
tabiki receb ivedik 2 şahan yine yapmış yapacağını çok güzel ben size film değil de şahan daha önceleri yaptığı skeçleri tiplemeleri izlemenizi tavsiye ediyorum...
|
[B]Bir hafta içinde iki sinema filmine gittim ikisi de birbirinden güzeldi..İkisi de şiddetle tavsiye edilir..
Birisi;[/B] [IMG]http://www.reelmovienews.com/images/gallery/new-transformers-revenge-of-the-fallen-poster.jpg[/IMG] [B]Diğeri; [/B] [IMG]http://www.thumbsmovie.com/wp-content/uploads/2009/05/terminator_salvation-4.jpg[/IMG] |
[B][COLOR=darkorange]bunlara para verip izledin hemde he mi ?:D[/COLOR][/B]
|
Bunlara para verilmez mi ne yaptın sen?:)
Patlama,çarpışma,döğüş sahnelerinde sinemadaki koltuklar sesten nasıl titriyor bir izlesen..Sırf onun için bile gidilir..:D Hele ki terminatördeki savaş sahneleri kusursuzdu,mükemmeldi,etkileyiciydi ne diyeyim bilmem ki..:) |
[B]Bilim kurgu filmlerini pek sevmem ama efektler bi başka oluyor sinemada tabi ses sistemi güzel ise. [/B]
|
[QUOTE=Cley;434358][B]Bilim kurgu filmlerini pek sevmem ama efektler bi başka oluyor sinemada tabi ses sistemi güzel ise. [/B][/QUOTE]
Klas Sineması 2 nolu salon Sivas'ın en iyi salonudur.Bilginize..:) |
[QUOTE=Yiğiter;434362]Klas Sineması 2 nolu salon Sivas'ın en iyi salonudur.Bilginize..:)[/QUOTE]
[B]Orda en son The İmam izlemiştim. Bir daha ne zaman nasip olur acaba film izlemek.[/B] |
120 diye bi film var...tavsiye ederim arkadaşlar...türk filmi
|
Cevap: 120 çocuk
kardeşim mükemmel bir film.....ellerine sağlık,buraya yazman iyi olmuş.
arkadaşlar filmin sonunda çok ilginç bişey var..ufak bir ayrıntı .alırda seyrederseniz umarım sizde farkedersiniz. |
harıka bır fılm ızlemeye deger ...cok etkıleyıcı...
|
[QUOTE=*AngeL*;440413]harıka bır fılm ızlemeye deger ...cok etkıleyıcı...[/QUOTE]
seyrettinmi filmi?............. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:48. |