![]() |
--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
Hayırlı olsun diyorum.
İlaveten de şunları söylüyorum: BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz. İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz? ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi?? BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY.. |
destekliyorum..........................
|
Abdullatif Şener İçinde bulunduğu Siyasi yelpazeyi kesinlikle sevmeme rağmen son yıllarda Sivastaki en şahsiyetli,onurlu duruşunu muhafaza edebilen ender siyasetçilerden biri kendisine oy vermeyecek biri olarak gönlüm ondan yana.
Kuracağı partiye ve şahsına şimdiden başarılar diliyorum,İnşallah sivas için hayırlı olur.Şu anda Sivasın ağırlığını taşıyacak her hangi bir siyasetçi mevcut değil.Bu sorunun Abdullatif Şener beyle dolacağı inancındayım....................cCc.................. |
Kursun bakalım, bir kurmayan o kalmıştı zaten...
|
Temiz, dürüst bir insan. Kurması lazım bence. Düzgün insanlar siyasete bulaşmak istemiyorlar, bulaşmayıncada şimdiki gibi oluyor. Vatana hizmet anlayışı yok.
|
ACABA PARTİ İÇİNDE PARTİ KURMAK NASIL BİR DÜRÜSTLÜKTÜR MERAK EDİYORUM.
SİVASA BİR LİDER YETER ASLA VE ASLA DESTEKLEMİYORUM OYUM YOK |
-->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana.....................................[/QUOTE
KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM ALTINA IMZAMI ATARIM |
[QUOTE=kasparix;285895]Hayırlı olsun diyorum.
İlaveten de şunları söylüyorum: BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz. İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz? ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi?? [B] BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..[/B]SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..[/QUOTE] [B]girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..? varsın girmesin...[/B] |
-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[B]Benim şahsi görüşümce abdullatif şener bey partisini kurmalı sayın şenerin alacağı oy sadece sivasa endeksli değil sivaslı kardeşlerim onu ister desteklesin ister desteklemesin onu bütün Türkiye tanıyor ve seviyor her bölgeden oy alabilecek kapasitede bir siyasetci bence başarılı olur şimdden siyasi hayatında başarılar dilerim nede olsa toprağım kral yiğido en büyük Sivassporlu[/B]
|
[QUOTE=kasparix;285889]ÖNCE MKYK DAN İSTİFA ETSİN YANİ SİVASLI UCU BİZE DOKUNUO....[/QUOTE]
VALLAHA MÜSLÜMAN OLSUN TÜRK OLSUN BENDE SIVASLI OLDUGUM ICIN HANGISI DAHA ÖNDEYSE OYUMU ONA VERIRIM SIVASLI LIDERLER DIYORUM MUHSIN BASKAN VEYE LATIF SENERR -TEMEL KARAMOLLA OGLU KASTIM |
[QUOTE=yigiter187;286249][B]girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..?
varsın girmesin...[/B][/QUOTE] SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI |
[B]Sayın şenerin Sivassporumuza süperliğe cıkarkende süperliğdeykende maddi ve manevi sayısız fadaları olmuştur emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim[/B]
|
[QUOTE=abdullah58;286253]SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI[/QUOTE]
[B]abdullatif şener dışındakilerin faydası olmadığın kastettim..;)[/B] [B]alıntı yaptığım cümleyi galiba okumadınız..[/B] |
yigiter187´isimli üyeden Alıntı
girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..? varsın girmesin...- BEN BASKA BIRSEY GÖRMEDIM YORUMUN YUKARIDA |
[QUOTE=kasparix;285895]Hayırlı olsun diyorum.
İlaveten de şunları söylüyorum: BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz. İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz? ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi?? BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..[/QUOTE] [B]bu cümleden alıntı yapmıştım..ama görmediniz galiba..sağlık olsun..artık gördünüz..:)[/B] |
ŞİMDİ ERKEN SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM YENİ AKP TEK BASINA İKTİDAR ESKİ CHP GENE ESKİ MUHALEFET MHP YÜZDE 8 SENER YÜZDE 7.6 MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN...MHP GİBİ MÜSPET Bİ MUHALEFETİ CHP GİBİ HIRÇIN MUHALEFETE TESLİM EDECEK VE İKTİDAR OLACAĞINI BİLSEYDİM DESTEKLEYECEĞİM AMA MALESEF HÜSRANA UĞRAYACAKLARI TAHMİN EDEBİLDİĞİMİZ İÇİN İTİBAR BİLE ETMEDİĞİM ŞENER BEYİN YENİ OLUŞUMU MÜSPET MUHALEFET PARTİMİZİ HIRÇINLARA TESLİM EDECEK...BUNU DA ASLA AFFETMEYECEĞİZ...ŞEENR BEY BU İŞE HARBİDEN YÜREKDEN İNANIYOSA İKTİDAR OLACAĞINA AÇIKLASIN BİLLAHİ BNDE OYUMU VERİCEM AMA YÜREKDEN YOK YA SANMIYORUM ...
|
--->: -->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[QUOTE=abdullah58;286248][QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana.....................................[/QUOTE
KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM ALTINA IMZAMI ATARIM[/QUOTE] Abdullah kardeşim ne demek beni neden sormuyorsun sizler benim canım ciğerimsiniz.Benim gönlüm herzaman sizlerle beraber Allah sizden razı olsun görüşmek dileği ile Allaha emanet ol. |
avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?
|
--->: -->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
EVET KURMALI,AMA SABIRLA,YENİ YÜZLERDEN VATANINI BAYRAĞINI HER ŞEYDEN ÇOK SEVEN KENDİ VE YANDAŞLARININ MENFATİNİ DEĞİL ÜLKENİN MENFAATİNİ DÜŞÜNEN KİŞİLERDEN YENİ BİR KADRO OLUŞTURARAK,ÜLKEMİZDEKİ POTANSİYELİ AYAĞA KALDIRMALI TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN TOPLUM OLMAZSAK SONUMUZ VAHİM.
|
[QUOTE=mesut_sivasliyiz_58;286534]avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?[/QUOTE]
KARDESIM ANLADIK AVRUPADA KALMISSIN TÜRKCEN ZAYIF DIYECEGIM HERKES AVRUPADA KALIYOR NE BICIM YAZI YAZMISSIN YAZDIKLARINDAN BIRSEY ANLAMADIM BIZIM ALMAN KOMSUMUZ TÜRKCEYI SENDEN DAHA IYI YAZIYOR |
[B]Bence parti kuracağına Muhsin YAZICIOĞLU ile birleşsin vatana millete daha hayırlı olur...[/B]
|
[IMG]http://blog.wolkanca.com/wp-content/2007/07/ahbvp.gif[/IMG]
|
Hayırlı olsun,inşallah başarılı olur.
|
--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? 50 yıldır sağcılar vardı
50 yıldır sağ yönetiyordu geldik bu hallara , bir sağcı daha olsun bakalım ne olacak
Özdemir İNCE ’Vurun CHP’ye!’ AŞAĞIDA okuyacağınız metin 12 Temmuz 2008 günü saat 11.35’te Kubilay G. adlı bir okur tarafından gönderilmiş. Birkaç sözcük değişikliğinin dışında mesajı olduğu gibi yayınlıyorum: VURUN BAYKAL’A "Menderes’in ilk hükümeti kurduğu gün olan 22 Mayıs 1950 yılından bugüne tam 21.232 gün geçmiş. 707 ay 22 gün ya da 58 yıl 62 gün... Bu sürenin 92 ay 3 gününü, yani 7 yıl 208 gününü cunta hükümetleri ile geçirmişiz. Geri kalan sürenin 15.104 gününde; yani 503 ay 14 gün başka bir deyişle 41 (kırk bir) yıl 139 gün boyunca Menderes - Demirel - Özal - Çiller - Akbulut - Yılmaz - Erbakan - Gül - Tayyip gibi sağ görüşlü ve muhafazakár arkadaşlar direksiyondaymış. Bizim aslan demokratlar ne mi yapmış? 4 yıl 242 günü sağ partilerle yapılmış koalisyonlar ile olmak üzere topu topu 3.365 gün yani 112 ay 5 gün veya 9 yıl 80 gün iktidar olmuşlar. Peki, geride kalan 58 yılda, ülkemizin çağdaş dünyanın, bilimin, sanatın bu kadar geri kalmasının sebebi kim olabilir sizce... Söyleyeyim, Baykal!!! Çünkü en iyi bildiğimiz şey muhalefet yapmak, ama kendimize... Yahu adamlar Yıldırım Akbulut gibi bir adama sempati duydu, Erbakan gibi bir garabete bile oy verdi, destek çıktı, biz bir türlü beğenemedik Baykal’ı... Evet, ben de sevmiyorum adamı... Ama her pozisyonda da CHP’ye ve başkanına kafa göz girişmek nedir? Biz birbirimizi yerken adamlar ha bire yeni lider çıkardı. Bunu yaparken lider karizmasıymış, yetenekmiş, demokrasiymiş demediler. Onlar için önemli olan ideolojilerinin iktidar olmasıydı. Biz böyleyken, RTE çıkıp CHP’nin çakılı bir çivisi olmadığını da söyler, Fırat ağa travma yaratan devrimlerden de bahseder. 58 yılın sadece 4.5 yılında tek başına iktidar olmuş bir ideoloji şu günlerde ülkenin içerisinde bulunduğu durumun tek sorumlusu olarak gösteriliyor ve biz yani Atatürk gençleri de her durumda Baykal’ı tekmeleyerek destek veriyoruz AKP’ye... Sevmesek de, içimiz el vermese de CHP hálá bizim bu ülkenin partisidir. Adam gibi bir alternatif çıkartamadığımız sürece, son 7 yıldır memleket için çok elzem konularda yasalaşması planlanan bazı kanun ve kararnamelerin önünde tek başına duran, onun dışında özgürlükçü görülen hiçbir sosyalist partinin yer almadığı kavgalar veren, her yaptığı siyasi uyarı eninde sonunda gerçekleşen bir partiye köstek olmamalıyız. 41 yılda ülkeyi bu hale getiren zihniyet hálá iç dinamiklerinden yeni ürünler çıkartabiliyor (Abdüllatif Şener). Ve bu halk her şeye rağmen yine de illa ki "sağ" diyebiliyor. Çünkü, solu bitirmek için her gün CHP’ye vuran kişilere bizler de katıldık." MEGALOMANİYİ BIRAK Kubilay G. yazının altına "Buyurun hükümet listesi" diye 19. cumhuriyet hükümeti olan birinci Menderes kabinesinden (22.05.1950), 60. Recep Tayyip Erdoğan (22.07.2007) hükümetine kadar bir liste eklemiş. Bunu da bilginize sunmak isterim. Konuya tekrar döneceğim ama şimdilik bu son bölüm. Kendini gerçekten "sol" olarak tanımlayan seçmen CHP’den ne istiyor? Onun elinden gelen bu kadar! Ama TKP var, ÖDP var, DSP var, SHP var, İP var. Onlar da CHP gibi solu temsil edemiyorsa "sen" kendin(i) temsil edecek bir şey yap! Gevezeliği, bozgunculuğu ve megalomaniyi bırak artık! Başta seçmenler olmak üzere sol anakarasının mutlaka dezenfekte edilmesi gerekiyor! |
akp nin chp den,şener in kuracağı hareketin de akp den hiç bir farkı yoktur,şimdi burdaki yorumculara sesleniyorum: öyle oyumu akp ye mi versem şenere mi versem baykala mı versem diye kara kara düşünmenize hiç gerek yoook! bunların hepsi birbirinin aynı! hangisine verirsen ver...yine ülkemize refah getiremeycekler,yine milli ve manevi değerlerimize sahip çıkamayacaklar,yine okullarda kamuda başörtüsünü serbest bırakamayacaklar,yine katsayı sorununu çözemeyecekler...isterseniz 550 milletvekiliyle bunları meclise sokun...550 çürük yumurta bir sağlam yumurta edermi yawww...bunlar BÜYÜK TÜRKİYE yi ,dünyaya hükmeden, dünyanın lideri olan TÜRKİYE yi kuramazlar...bunların çapları yetmeeeezzz!!!
|
ORDA DEMİŞİNİZDE CHP SİİZN ZİHNİYETE NE VERDİ İKTİDAR OLMAK İÇİN UĞRASIYOMU CHP HİÇ HA GEÇEN SEÇİMLERDE NEDEN DOĞUYA HİÇ AÇILMADI GENEL OLMAYAN BASKANINIZ...HALA ARKA ÇORAK BAHÇELERİ OLMAYA DEVAM EDİN ANCA ONLAR MUHALEFET OLUR SİZDE MAŞA ...Bİ DEMOKRAT PARTİ ZAMANNDA HALK OLARAK YÜZÜNÜZ GÜLDÜ SONRA HEP MASA OLARAK KALDINIZ...HALE SAĞINDAN SOLUNDAN BAHSEDİYOSUNUZ..SOL NEDEN BIRAKMIYO ECEVİT GİBİ Bİ DEMOKRAT LİDER ÇIKSIN...BY KAL VARKEN SİZ İKTİDAR TABİ OLAMAZSINIZ YARIM ASIRDIR...
|
--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı? 50 yıldır sağcılar vardı
[QUOTE=abircan;288279]50 yıldır sağ yönetiyordu geldik bu hallara , bir sağcı daha olsun bakalım ne olacak
Özdemir İNCE ’Vurun CHP’ye!’ AŞAĞIDA okuyacağınız metin 12 Temmuz 2008 günü saat 11.35’te Kubilay G. adlı bir okur tarafından gönderilmiş. Birkaç sözcük değişikliğinin dışında mesajı olduğu gibi yayınlıyorum: VURUN BAYKAL’A "Menderes’in ilk hükümeti kurduğu gün olan 22 Mayıs 1950 yılından bugüne tam 21.232 gün geçmiş. 707 ay 22 gün ya da 58 yıl 62 gün... Bu sürenin 92 ay 3 gününü, yani 7 yıl 208 gününü cunta hükümetleri ile geçirmişiz. Geri kalan sürenin 15.104 gününde; yani 503 ay 14 gün başka bir deyişle 41 (kırk bir) yıl 139 gün boyunca Menderes - Demirel - Özal - Çiller - Akbulut - Yılmaz - Erbakan - Gül - Tayyip gibi sağ görüşlü ve muhafazakár arkadaşlar direksiyondaymış. Bizim aslan demokratlar ne mi yapmış? 4 yıl 242 günü sağ partilerle yapılmış koalisyonlar ile olmak üzere topu topu 3.365 gün yani 112 ay 5 gün veya 9 yıl 80 gün iktidar olmuşlar. Peki, geride kalan 58 yılda, ülkemizin çağdaş dünyanın, bilimin, sanatın bu kadar geri kalmasının sebebi kim olabilir sizce... Söyleyeyim, Baykal!!! Çünkü en iyi bildiğimiz şey muhalefet yapmak, ama kendimize... Yahu adamlar Yıldırım Akbulut gibi bir adama sempati duydu, Erbakan gibi bir garabete bile oy verdi, destek çıktı, biz bir türlü beğenemedik Baykal’ı... Evet, ben de sevmiyorum adamı... Ama her pozisyonda da CHP’ye ve başkanına kafa göz girişmek nedir? Biz birbirimizi yerken adamlar ha bire yeni lider çıkardı. Bunu yaparken lider karizmasıymış, yetenekmiş, demokrasiymiş demediler. Onlar için önemli olan ideolojilerinin iktidar olmasıydı. Biz böyleyken, RTE çıkıp CHP’nin çakılı bir çivisi olmadığını da söyler, Fırat ağa travma yaratan devrimlerden de bahseder. 58 yılın sadece 4.5 yılında tek başına iktidar olmuş bir ideoloji şu günlerde ülkenin içerisinde bulunduğu durumun tek sorumlusu olarak gösteriliyor ve biz yani Atatürk gençleri de her durumda Baykal’ı tekmeleyerek destek veriyoruz AKP’ye... Sevmesek de, içimiz el vermese de CHP hálá bizim bu ülkenin partisidir. Adam gibi bir alternatif çıkartamadığımız sürece, son 7 yıldır memleket için çok elzem konularda yasalaşması planlanan bazı kanun ve kararnamelerin önünde tek başına duran, onun dışında özgürlükçü görülen hiçbir sosyalist partinin yer almadığı kavgalar veren, her yaptığı siyasi uyarı eninde sonunda gerçekleşen bir partiye köstek olmamalıyız. 41 yılda ülkeyi bu hale getiren zihniyet hálá iç dinamiklerinden yeni ürünler çıkartabiliyor (Abdüllatif Şener). Ve bu halk her şeye rağmen yine de illa ki "sağ" diyebiliyor. Çünkü, solu bitirmek için her gün CHP’ye vuran kişilere bizler de katıldık." MEGALOMANİYİ BIRAK Kubilay G. yazının altına "Buyurun hükümet listesi" diye 19. cumhuriyet hükümeti olan birinci Menderes kabinesinden (22.05.1950), 60. Recep Tayyip Erdoğan (22.07.2007) hükümetine kadar bir liste eklemiş. Bunu da bilginize sunmak isterim. Konuya tekrar döneceğim ama şimdilik bu son bölüm. Kendini gerçekten "sol" olarak tanımlayan seçmen CHP’den ne istiyor? Onun elinden gelen bu kadar! Ama TKP var, ÖDP var, DSP var, SHP var, İP var. Onlar da CHP gibi solu temsil edemiyorsa "sen" kendin(i) temsil edecek bir şey yap! Gevezeliği, bozgunculuğu ve megalomaniyi bırak artık! Başta seçmenler olmak üzere sol anakarasının mutlaka dezenfekte edilmesi gerekiyor![/QUOTE] 50 yıldır bu ülkeyi sağ yönetiyorda bunu da halk seçiyor başkası değil.Halk da seçiyor ama halkın seçtiği kişilere de saygı duyulsa bari zırt pırt darbe yaparak ülkeyi muz cumhuriyetine çeviriyorlar.Senin varsa yüreğin koyarsın ortaya halk da seni seçer ancak böyle gidersen bir 50 yıl daha muhalefet kalmaya mecbursun.Bu da sol için acı bir gerçek... |
valla sewerım ıı adam ama bence kurmasın partı
rezıl olup cıkar zaten sıyasete gırıpte rezıl olmadan çıkna varmı! |
[B]Ben parti kurmasi taraftari degilim. Parti kursada yinede oy vermem.
Memleketimin insani olarak oy verecegim yine Muhsin YAZICIOGLU ve BBP dir. Amaci yine bir seye hizmet etmekse belli bir cati altinda hizmetine devam edebilir. Halka hizmet Hakka hizmet dusturu ile ciktiysa bu yola yada Yucu dinimiz Islam'a, güzel insanlarimiza hizmetse maksat, BBP ye yada yine bir Sag partiye katilabilir. Böyle yapmasi hem memleketimizin oylarini, hemde sag kesimin oylarini bölmesi olur.[/B] |
bence artık gençlere bıraksınlar meydanı ama gerçekten kabiliyetli olanlara
eskiden türk hakanları seçilirken araların yarış yapılır en akllısı ve kabiliyetlisi seçiliridi şimdide bole bi sisteme ihtiyacımız var |
her millet vekili (x)partidinden istifa edip yeni parti kurarsa vay ülkemizin haline gerk yok bence
|
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar Abdullatif Şener bır Sıvaslı ben
ıstıyorum onun parti kumasina.[/COLOR][/B]:);):rolleyes::D |
Efendim Erzurum gazetesi'nde bugün bir köşe yazarı ''Sivas Gerçeği'' başlıklı bir yazı yazmış. Yazar diyor ki:
Sivas'ı izliyor musunuz? Değere sahip çıkman en güzel örneğini sergiliyorlar. Önce sporda sağladılar bunu ve ligin tozunu attırdı yiğidolar. Şimdi de siyasetin tozunu attırmaya hazırlanıyorlar. Siyasette çok güçlü bir Sivas var artık. İki lider: Muhsin Yazıcıoğlu Abdullatif Şener İkisine de sahip çıkıyor Sivas halkı. * * * * Geçenlerde bir yazı okudum Yazarı sormuş: ''Erzurum neden lider yetiştiremiyor?'' diye Nedeni şu; Başarıya alkış, eleştiriye ölçü yok da ondan. Son söz mü? Siyasi kimliğimiz ne olursa olsun Başarılı insanları alkışlayalım Eleştiriyi ise dozunda yapalım Yapamazsak, daha uzun yıllar aynı soruda takılır kalırız. .................................................. Evet yazı böyle, sağcı solcu, alevi sünni, ne olursak olalım, yetişmiş değerlerimize sahip çıkalım. Abdüllatif Şener, Muhsin Yazıcıoğlu, Nurettin Sözen, İlhan Kesici... kim olursa olsun farketmez, memleketimizin yetiştirdiği bu kıymetler kazanırsa emin olun Sivasımız da kazanacak! |
Kesinlikle kurmamalı,kursa bile kesinlikle desteklemem
|
Asla desteklemiyorum.Sivaslı olabilir ama o bile bazı şeylerin üzerini örtmez.Son yaşananlarda adının geçmesi bile onun gözden düşmesi için yeterli bir şarttır desteklememem için.Sivaslıyız diye her Sivaslı'ya destek veremeyiz.Sap ile samanı ayırmak gerekir. Sayın Şener bazı konularda çok yanlışlık yapmıştır.Ve bunları bütün ülke biliyor.
Ayrıca kapatma davasıda onun istediği gibi sonuçlanmamıştır. Eğer chp ve aydın doğanın lafına çok giderse dibe vuracaktır. Herkesin bir siyasi görüşü olur her ipte oynamaz |
abdüllatif şener parti kursa bende desteklemem istedigi kadar sivaslı olsun milletvekili oldugunda destekledik de ne oldu partisine sahip çıkmadı partiden ayrıldıgı gibi birde bir zamanlar omuz omuza çalıştıgı arkadaşlarının arkasından konuşuyor dogmasında kendi emegi bulunan bir partiyi karalıyor akp nin kurulmasında abdüllatif beyin çok emegi geçmiştir ama o şimdi akp türkiyeyi kaosa sürüklüyor diye çıgırtkanlık yapıyor ve ona hiç yakışmıyor. destek vermememin ikinci nedeni babamın çok yakın arkadaşı babam 8 yıl önce kanser oldu biz gidip bunu bizzat ben söyledim moral versin diye babamı ziyaret edermisiniz dedim ama o ziyaret etmedigi gibi bir telefon bile etmedi buda ondaki vefasızlıgın bir numaralı örnegiçünkü babamla çok çook yakın arkadaşlardı parti kurdugu zaman kadar görüşürlerdi babam bu olayı ögrenince aam çok yogun nasıl arasın dedi ama çok üzüldü her neyse allah yinede yolunu açık etsin.
|
[B][I][U][COLOR="DarkSlateGray"]Arkadaşlar Abdullatif Şener Bey bir pary
yeni kurdu bile.[/COLOR][/U][/I][/B] |
Bir partiden ayrılıp yeni bir parti kuranlar asla başarılı olamadılar...
|
Zaten Muhsin Yazıcıoğlu var,ama varken destek gereği kadar yok.Biri daha gelirse olan destekde gidecek bölünecek.Ne gereği var parti kurulmasına...
|
EVET Kurmalı-Desteklerim 120 44,61%
HAYIR Kurmamalı-Desteklemem 137 50,93% KARARSIZIM [B][COLOR="RoyalBlue"]KARARSIZIM YA:)[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:38. |