![]() |
--->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
[QUOTE=SONMEZ;295148][B]Lamı cimi yok gardaşım,
Dana dedin dana keseceeen. Ben danamı isderem.[/B][/QUOTE] [CENTER][img]http://www.komikturk.com/kurbanlik-dana.jpg[/img][/CENTER] [B]al sana dana gardas ne edem artik sende ama insafsizsin ya[/B] |
[QUOTE=AyhanBayrak;295149][CENTER][img]http://www.komikturk.com/kurbanlik-dana.jpg[/img][/CENTER]
[B]al sana dana gardas ne edem artik sende ama insafsizsin ya[/B][/QUOTE] [B]Haaaah şööööleeee, yola gel bakeeeem... Varolasıııııın :D[/B] |
[B][B]AYHAN ABIYLE TUNINGDE TANISTIK IYI BIRISI YOLUN ACIK OLSUN[/B][/B]
|
RESIMLER ICIN COK SAOL BERAT ABI......................
|
-->: --->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
[QUOTE=AyhanBayrak;294887][B]Öncelikle herkesten teker teker özür borclu oldugumu iletmek istiyorum baya bir gecikmeli olarak cevap yazdigim icin ama cok önemli ve gecerli oldugunu düsündügüm bazi sebeplerden dolayi gecde olsa yazabildim öncelikle abdullah duman gardasima böyle güzel bir konu actigi icin tesekkür ediyorum ayrica bu seneki sivas izinimde baya güzel dostluklar edindim bunlardan dolayi gurur duyuyorum böyle dostluklar edindigim icin
Bu aradada beraat gardasimada özellikle özür diliyorum istanbulda onu bekleyecegimi söyledigim icin ama dedigim gibi bazi gecerli sebeplerden dolayi hemen almanyaya dönmem gerekiyordu hic beklemedigim bazi gelismelerden dolayi acil olarak dönüs yapmak zorunda kaldim insallah yakin bir zamanda gene gelecegim o zaman insallah seninle sönmez gardasimin yanina ugrayacam Laaa Sönmezimmm seninlede görüsemedim insallah kisa zamanda ugrayacam dedigim gibi bazi zamansiz gelismelerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim izinimi iki hafta önce bitirmek zorunda kaldim ama yakin bir zamanda gelecegim istanbula o zaman telafi edecegiz seninle hamam sefasini sendende özellikle özür diliyorum ama insallah kirilmamissinizdir bana inaninki istemeyerek geldim bu alamanya denen illet ülkeye ama ne edelim kader diyelim Bu aradada son günümdede olsa baya güzel bir mac yapmak nasip oldu sivassimizda ayricada oradaki tanistigim bir birinden degerli arkadaslarla tanismak nasip oldu diyorum insallah seneye geldigimde son günlere birakmadan yapariz bir mac artik bu ararada nasil top oynadim ama 3 tanede gol attim ha denedi demeyin hehehehehe Allah'a emanet olun hakkinizi helal edin egerki sizleri kirdiysam af olaaaaa[/B][/QUOTE] [B]SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERE AYHAN ABİM BENDE GÜZEL SOHBET VE BİZLERE OLAN SEVGİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM YANLIZ BEKİR ABİYEDE BİŞEY YAZ DA KÜSMESİN NEDE OLSA GARDAŞIN :D:D:D[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]resimler cok güzel olmus berat
ellerine saglik hele o altina yazdigin yorumlar dahada güzel olmus bir an icin kendimi yaninizda gibi hissettim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=berat.demir;295375]Abi ne özürü. Sen bizim büyüğümüzsün. İstanbul da galamadıysan mutlaka bi sebebi vardır. Yoksa ben senin ne kadar sözünün eri bir insan olduğunu biliyorum.
Maç konusuna gelince maçta çok iyiydin ama maçtan sonra arabanın anahtarını bulamadın ya heyecanın zirve yapmıştı. [B]Konuşmaların aynen şöyleydi abi:[/B] La nerde bu arabanın anahtarları la kim aldı benim arabanın anahtarlarını berat sen mi aldın la. Telefonumu , cüzdanımı , fotoğraf makinamı, ayakkabılarımı sen aldıydın ya la. :) sonra goşa goşa arabanın yanına gittin de anahtarları arabanın üstünde bulmuştun. Keşke siz maç yaparken arabayı alıp gideydim abi. İstanbul da saa teslim ederdim. gafama tükürim bi daha bu fırsatı nerde bulacam.:D[/QUOTE] AH BERAT ABI AHH BILEYDIK AYHAN ABININ ANAHTARINI UNUTTUGUNU SENLE BIR SIVAS GEZISI YAPARDIK :) YAHUU MERCEDESI KULLANMASIDA NE ZEVKLI OLURDU:rolleyes::D |
[QUOTE=berat.demir;295398]YA SORMA MEHMET BEN BU FIRSATI NASIL KAÇIRDIM. SİVAS TOKAT ERZİNCAN SICAK ÇERMİK SOĞUK ÇERMİK HER Bİ TARAFI GEZERDİK.
AYHAN ABİ DE YAV ARABAM NERE GETTİ KİM ÇALDIII Bİ ELİME GEÇİRİRSEM ONLARI MERMİ MANYAĞI YAPMAZSAM BAA DA GARA BIYIKLI AYHAN DEMESİNLER DİYE SİVASI AYAĞA GALDIRIRDI. ÇAVUŞBAŞININ UŞAKLARINI ÜZERİMİZE SALARDI.:D:D:D:D:D[/QUOTE] OOO NEDIYON ABI SEN YAAA SUPER OLURDU MERAK ETME ABI CAVUS BASININ USAGI YABANCI DEIL ONLAR BIZE BIRSEY YAPMAZLARDI AMA AYHAN ABI ICINDEKI KARATECI RUHUNU CIKARIR SENIDE BENIDE MAH VEDERDI :) |
[quote=berat.demir;295303]Ayhan abi hediye ile gaspı birbirinden ayıralım abi sen ayakkabıyı bana hediye ettin ama tesbihi katakülleye getirerek zorla gasp ettin. Hatta etembey parkında kemer altından silah göstermedinmi. Senin yalancı şahidin yakamozz (ki haberi bile yok) ise benim de gerçekçi şahidim semih. (uydudan izliyodu bizi) :D
abi, tesbih sana gurban olsun da bari sen de şu danayı sönmez abiye gurban et. bizde ucundan gıyısından nasiplenelim. benim payıma DÖŞÜNÜ verin yeter. ama abi öyle kağıtta resimdeki alaman danası istemiyoruz. halis muhlis yerli dana isderük. karikatürdeki boz alaman ineğini isdemiyoh. kösedağın çayırında yayılmış gara tosun isderük. :D[/quote] [B]Lan senden korkulur tek kelimeyle iftiracinin sahtekarin dolandiricinin vede üstünen üslük pis bogazin tekisin yetmedimi sana kestigimiz öküz allah gözünü doyurmasin emi [/B] [B]Ben onu sönmeze kesecem danayi sana ne oluyor yeter birak artik yakami birde utanmadan benden dananin gögsünü istiyon ha [/B] [B]Bu aradada gasp ettin diyon tesbihi gasp etmedim asirdim sadece sende ama safmisin ya bu aradada mactan önce ayakkabiyi asirmisin bende sahadan ayakkabisiz gelmedimmi ayrica utanmasan benden coraplarimida alacadin allahtan bendede yüzsüzlük var vermedim bari ayakkabilari kaptirdim coraplarim kalsin dedim [/B] [B]Birde ne zaman senle etembey parkina gittik lo orasi yukari tekkeydi lan sende ama cahalsin :D;):D hani mezarliklar hazir diye seni oraya götürdük ama neyseki verilmis sadakan varmis yohsammmmmm :D:D[/B] |
[QUOTE=berat.demir;295375]Abi ne özürü. Sen bizim büyüğümüzsün. İstanbul da galamadıysan mutlaka bi sebebi vardır. Yoksa ben senin ne kadar sözünün eri bir insan olduğunu biliyorum.
Maç konusuna gelince maçta çok iyiydin ama maçtan sonra arabanın anahtarını bulamadın ya heyecanın zirve yapmıştı. [B]Konuşmaların aynen şöyleydi abi:[/B] La nerde bu arabanın anahtarları la kim aldı benim arabanın anahtarlarını berat sen mi aldın la. Telefonumu , cüzdanımı , fotoğraf makinamı, ayakkabılarımı sen aldıydın ya la. :) sonra goşa goşa arabanın yanına gittin de anahtarları arabanın üstünde bulmuştun. Keşke siz maç yaparken arabayı alıp gideydim abi. İstanbul da saa teslim ederdim. gafama tükürim bi daha bu fırsatı nerde bulacam.:D[/QUOTE] [B]He la gardas nasilda unutmusum arabanin üzerinde anahtarlari sende kacirdin ya bu firsati bana düsecekti öyle bir firsat degil sivasi degil türkiyenin heryeri fizana giderdim behhhh muhahahah uyanamadiniz bu firsatta bir daha unuturmuyum anahtarlari heheheheheh[/B] |
[QUOTE=haythuyt;295390]AH BERAT ABI AHH BILEYDIK AYHAN ABININ ANAHTARINI UNUTTUGUNU SENLE BIR SIVAS GEZISI YAPARDIK :)
YAHUU MERCEDESI KULLANMASIDA NE ZEVKLI OLURDU:rolleyes::D[/QUOTE] [B]La gardas bir dahaki sefere insallah son güne kalmadan gezinti yaptiririm hemde beni atarsiniz bir kenara kendiniz gezersiniz sizdende degerli degil ya araba ama bir sartim var beraati almayacaniz yaniniza catlasin bir kenarda haa tamammiiiiiii:D:D;):D[/B] |
[QUOTE=AyhanBayrak;295539][B]La gardas bir dahaki sefere insallah son güne kalmadan gezinti yaptiririm hemde beni atarsiniz bir kenara kendiniz gezersiniz sizdende degerli degil ya araba
ama bir sartim var beraati almayacaniz yaniniza catlasin bir kenarda haa tamammiiiiiii:D:D;):D[/B][/QUOTE] OOOO AYHAN ABI OLMADI SIMDI HERSEY GUZEL HASTA BERAT ABISIZ OLURMU YAA SENIN KESECEGIN OKUZU YIYECEZ BERAT ABISIZ OLURMUU SONMEZ ABI SATEN VARRR BIDE BERAT ABIIII... ONSUZ TADI CIKMAZ :):D |
[quote=AyhanBayrak;295536] [B]Birde ne zaman senle etembey parkina gittik lo orasi yukari tekkeydi lan sende ama cahalsin :D;):D hani mezarliklar hazir diye seni oraya götürdük ama neyseki verilmis sadakan varmis yohsammmmmm :D:D[/B][/quote]
Babababaaa kendi ağzıyla itiraf etti. Yahu Ayhan gardaşım sen sadece [B]tesbih hırsızı [/B]değilmişsin, başka [B]ayaklarda[/B] varmış sendeee hımmmm. Demek yukarı tekke mezarlığına gittiniz haaa...??? Seni gidi [B]Mezarlık Hırsızı[/B] seniiii... [B]Beratı [/B]da kafalamışsın, aklını çelip götürmüşsün. Ne arıyodunuz orda bakeeem ? Kesin mezarlarda [B]altın diş [/B]arıyodunuz dee miii...hımmm. [B]Dedektör[/B] de götürmüşsünüzdür malum. yoksa burnunuzun koku alma (altın kokusu) duyusu mu gelişmiş...? Seni gidi [B]Mezarlık Hırsızı [/B]seniiii. Ganimet ganiydi elleham ki, hasılat ne durumda..? Eeee yanında götürdüğü kişi [B]Sivas Tosununu[/B] önerdiğine göreee, demekkiiii dişler gani, altınlar gani, hasılat gani... Berat sen bu Ayhana uyma, bulaşma kardeşim...! |
Abooooo,
Neler duyuyoruuum...? Allah sööletiyo Allaaaaah. Demek şüpheler doğruymuş. Yahu, ölülerimize bile huzur yok yaaa. Ne deyim ki ? Allahım, şu mezarlık hırsızı [B]DEDEKTÖR AYHANIN[/B] şerrinden bizleri koru yarabbiiim Ölülerimizi dirilerimizin huzur içinde olduğu ve [B]Sivas Tosunu [/B]menülü mangal ziyafetimize tez zamanda bizleri nail ve müesser eyle yarabbiiiii... Amiiinnn.. |
-->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
[B]Allah muhabbetinizi artırsın ağzınızın tadıyla şu tosunun etini yemenizi dilerim tabi cayma felan olmazsa??[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:06. |