![]() |
--->: Evleneceğim insan
lk basta hayirlisi olsun
guzel olsun :) maddiyati onemli deyil:) |
Cevap: Evleneceğim insan
[QUOTE=gul-i_ahmer;312565]İSMİİ HATİCETULKUBRA VE ENTİ????[/QUOTE]
YA BURCUM! MİN EYNE ENTİ SİVAS?????? |
[QUOTE=gul-i_ahmer;312568]YA BURCUM!
MİN EYNE ENTİ SİVAS??????[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Şükran Ya Sadıgıy neam min sivas :) neyse ilalel ligai inşAllah Fİ EMANİLLAH ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
[QUOTE=burcum;312573][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Şükran Ya Sadıgıy
neam min sivas :) neyse ilalel ligai inşAllah Fİ EMANİLLAH ;)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] TAMAM YA RUHİ... FİYEMANİLLAH MEASSELAME, MEASALHAYRI..:);) |
maddiyat istemem kendi ğazancım haricini eve sokmam dinine bağlı geleneklerimize uygun büyüğünü küçüğünü bilen içi dısı bir ruh ğüzelliği olan benle yaşadığını başasıyla paylaşmayan biri olsun ben ona dünyanın en büyü mutluluklarını yaşatırım
her şeyin HAYIRLISI |
-->: Evleneceğim insan
[B]arapça konuşmayın anlıyorum bak!!!:D[/B]
|
[B]İlk önce adam olsunda ben başka birşey istemiyorum.....[/B]
|
[B][QUOTE]Maddiyatı iyi olsun
Maneviyatı iyi olsun Hayırlısı olsun Üçü bir arada olsun. [/QUOTE] Elbette üçü bir arada evlenilecek insan bulmak çok zor,Belkide imkansız desek yeridir.Hayatımızda ya bir kere çıkar yada hiç.:)[/B] |
allaha korkusu olan hayirli birisi olsun...... INSANAN OLSUN....
allah kimsenin karsisina allahtan korkmayan ama müslümanim diyen birisini cikatmasin..... |
Karsi cinsten olsun, :) Akilli olsun, Dindar olsun ve güzel olsun, maddiyati ben hallederim.
|
rabbimin rizasini alabilecek biri olsun,
ve bu rizayi alabilmek icin calisan cabalayan biri olsun, cocuklari cok sevsin, maneviyati anlasin bilsin ve uygulasin, eli yüzü nurlu olsun, hepimizin eksiklikleri var ve dilerim böylelikle iki taraf birbirinin eksigini kapatir, kapatmak icin gereken seyleri ögrenmeye yardimci olur, sevgi dolu bir yüregi olsun, neseli, huzurlu ve saygili olsun, yaslilara merhameti olsun, kibirlenmesin böbürlenmesin, kisacasi insan olsun... |
[quote=tatli-dilli;344390]rabbimin rizasini alabilecek biri olsun,
ve bu rizayi alabilmek icin calisan cabalayan biri olsun, cocuklari cok sevsin, maneviyati anlasin bilsin ve uygulasin, eli yüzü nurlu olsun, hepimizin eksiklikleri var ve dilerim böylelikle iki taraf birbirinin eksigini kapatir, kapatmak icin gereken seyleri ögrenmeye yardimci olur, sevgi dolu bir yüregi olsun, neseli, huzurlu ve saygili olsun, yaslilara merhameti olsun, kibirlenmesin böbürlenmesin, kisacasi insan olsun...[/quote] Böyle biri inşallah vardır ve dilerim kısmet olur.Varsada bozulmaması için çok çaba ve önlem şart sanırım. |
3 ü 1 olsun.........
|
Sivasspor ve Sivas sevgime karışmasın canımı istesin..:)
|
Bence 3üde bir arada olsa iyi olur birde İnsan olsun.
|
walla ben önce dürüstlük derim. bu herşeyden önce gelir,sonra uyumluluk,saygı,ev hamaratlığı özellikle yemek filan diye uzanır gider bunlar.........................
|
[B][I][COLOR="Red"]
Sadece evliliğin değil hayatımızdaki herşeyin hayırlısı olsun... [/COLOR][/I][/B] |
Bence ilk önce SİVAS'LI ORTAKÖY'LÜ olsun....ALLAH herkes hakkında hayırlısı neyse onu versinnn(AMİN)....
|
[QUOTE=tatli-dilli;344390]rabbimin rizasini alabilecek biri olsun,
ve bu rizayi alabilmek icin calisan cabalayan biri olsun, cocuklari cok sevsin, maneviyati anlasin bilsin ve uygulasin, eli yüzü nurlu olsun, hepimizin eksiklikleri var ve dilerim böylelikle iki taraf birbirinin eksigini kapatir, kapatmak icin gereken seyleri ögrenmeye yardimci olur, sevgi dolu bir yüregi olsun, neseli, huzurlu ve saygili olsun, yaslilara merhameti olsun, kibirlenmesin böbürlenmesin, kisacasi insan olsun...[/QUOTE] [B][I]Dinine bağlı biri olsun Sana katılıyorum Tatlı dilli tebrik ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun.[/I][/B] |
yiğiter sendeki sivasspor aşkından kıza yer kalır mı ki o da çeker gider zavallım..:)
|
Kesinlikle güler yüzlü olsun...Dünya güzeli olup suratına baktığımda içim kararacağına, güler yüzlü biri olsun yüzüne baktığımda huzur bulayım :D
|
Rabbim hayırlısından ayırmasın ...... hayırlısı olsun .......
|
[QUOTE=goramaz;374036]yiğiter sendeki sivasspor aşkından kıza yer kalır mı ki o da çeker gider zavallım..:)[/QUOTE]
Bende yer bitmez.. Geniş gönüllüyümdür (mü acaba)?:) |
[QUOTE=ibrahimergin;374044]Kesinlikle güler yüzlü olsun...Dünya güzeli olup suratına baktığımda içim kararacağına, güler yüzlü biri olsun yüzüne baktığımda huzur bulayım :D[/QUOTE]
[B]Altına imzamı atmakla beraber :) Kişilikli olsun Efendi olsun Saygılı olsun Terbiyeli olsun Boylu poslu olsun Tatlı dilli olsun Bana yakışsın Arabası olsun Evi olsun Yazlığı olsun Kışlığı olsun Bankada sınırsız parası olsun Başkada birşey istemem :D :D :D Herşey annem için, ona sözüm var iyi damat getiricem diye, kendim için asla birşey istemiyorum :D[/B] |
insan olsun insanlıktan nasibini almış olsun insan evladı olsun
|
walla ben önce dürüstlük derim.bu herşeyden önce gelir,sonra uyumluluk,saygı,ev hamaratlığı özellikle yemek filan diye uzanır gider bunlar..............................
|
walla ben önce dürüstlük derim.bu herşeyden önce gelir,sonra uyumluluk,saygı,ev hamaratlığı özellikle yemek filan diye uzanır gider bunlar..............................
|
[B]3 bi arada olmasini kim istemezki...
ALLAH (c.c.) sevdigi kul olsun :)[/B] |
[QUOTE=...Kangallı...;374197][B]Altına imzamı atmakla beraber :)
Kişilikli olsun Efendi olsun Saygılı olsun Terbiyeli olsun Boylu poslu olsun Tatlı dilli olsun Bana yakışsın Arabası olsun Evi olsun Yazlığı olsun Kışlığı olsun Bankada sınırsız parası olsun Başkada birşey istemem :D :D :D Herşey annem için, ona sözüm var iyi damat getiricem diye, kendim için asla birşey istemiyorum :D[/B][/QUOTE] sende hiçbirşey istememişsinki bunlar sadece annenin isteği :D az da kendini düşünmen lazım :D ne demişler kız evi naz evidir die dimi :) |
yiğiter valla sana kız arıyorum da şu sivasspor sevgin yüzünden kızlara da bişey diyemiyorum(malıma güvenemiyorum ki)
|
[QUOTE=ibrahimergin;374243]sende hiçbirşey istememişsinki bunlar sadece annenin isteği :D az da kendini düşünmen lazım :D ne demişler kız evi naz evidir die dimi :)[/QUOTE]
[B]İbrahimergin can vallahi herşey annem için :D daha kendi isteklerimi saymadım, dur daha :D[/B] |
[QUOTE=...Kangallı...;374658][B]İbrahimergin can vallahi herşey annem için :D daha kendi isteklerimi saymadım, dur daha :D[/B][/QUOTE]
bencede sayma kendi isteklerini, bu kadar çok bilgiyi kaldırabilecek bırak forum nette bile yer olduğunu sanmıyorum :D |
[QUOTE=ibrahimergin;374738]bencede sayma kendi isteklerini, bu kadar çok bilgiyi kaldırabilecek bırak forum nette bile yer olduğunu sanmıyorum :D[/QUOTE]
[B]:) Bencede :) ,[/B] |
adam gibi adam olsun .......................
|
KENDİ DOĞRULARIYLA DEĞİL DOĞRUYU DOĞRU ANLAMIŞ BİRİ OLSUN,,ONUNLA FİİLİYATTA BULUNSUN,,SÜREKLİ BİR AKSİYONER İMANDA BULUNSUN,,,TEMSİLİYETE MUHTAÇ OLUNAN TÜRK İSLAM KADINI PROFİLİNİ İİİ TEMSİL EDECEK BİRİ OLSUN...ARAMIZDA FİZİKİ UYUMLULUK OLSUN...HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ EN ÇOK AFFEDENİN KULU OLDUĞU İÇİN AFFEDEBİLİR HATALARI SORUN ETMEYEBİLİR OLSUN ...TEKRARI MNUMUM VE OLMAMAK SARTIYLA OLANLARI TABİİKİ...HİTABETİ KUVVETLİ OLSUN..EN GÜZEL BANA GÖRÜKSÜN YETER..İKİ KİŞİ BİRBİRİNİN TÜMLEYENİ OLMALI...OLMAZSA DA SORUN DEĞİL HAYATIN ANLAMI O DEĞİL....İSDEYENE VER ONLARI BANA SENİ GEREK SENİ....
|
Maddiyat bir yere kadar ama insan kanaatkar olmalı herşeyi bi anda kaybedebilirler onun için maddiyat pek önemli değil önemli olan kulanılması bilinmesi gerek..
|
guzel olsun:)
zengin olsun:) ne istersem yapsin:) |
maddi ve manevi durumuda iyi olsun,namazli olsun,namaz olmassa hic bisey olmaz (Bence)Allah c.c sevdigi bir kul olsun...
|
desti izdivacdayız yazın bakalım bulursunuz belkim :D
|
barikatle desti istivac hihihi
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:49. |