![]() |
Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
sivas------------------*sivas tur ***yerli malı herkes onu kullanmalı
|
--->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
[B]sivas tur ve huzur
ikisi arasında da huzur :)[/B] |
-->: Cevap: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
[QUOTE=seheresma;316357]BEN SU TUR BU TUR DEMIYCEM CUNKI OTOBÜS BENIM ICIN HIC RAHAT DEGIL SIMDIYE KADAR TRENLE GITTIM HERYERE DINLENMIS OLARAK UYANIYORUM DAHA RAHAT [COLOR=blue]------hepinizde neyle gidersenz gidin [COLOR=red]ALLAH cc.[/COLOR] kazasiz belasiz gitmek nasip etsin [/COLOR][/QUOTE]
valla katılıyorum size hem çok rahat hemde hesaplı hemde güvenli.! |
huzur...............................................................
|
[B]Sivas Tur demekten başka çaremiz yok.Çok güzel bir hizmet vermekteler.Ben her seferinde Sivas Tur'u tercih ederim.
Ama bu aralar bizim köyün otobüsüyle gidiyorum :D[/B] |
öncelikle herkeze saygı duydgumu belirtirim herkez ayrı bisey sölüyor ayrı istekleri sikayetleri belirtiyor fakat sunu iyi bilelimki dünyada sadece en lüks otobüs seyahatini türkiyede yasiyoruz bunu unutmayalim en basit örnek bn kızılırmak taraftariyim en basidi bu firmanin sarkısla gibi sivasin ilcesine istanbula sefer yapan araclar gibi araclarla seferi olmasi ayni hizmeti vermesidir bi kc arkadasin karalamasini gördüm olmus olabilir ama yapılan bikac yanlısın yaninda verilen hizmeti unutmayalim biz nerde alabilcez 2006 model mercedesi bunu unutmayalim yani ortalama gelir bakimindan sölüyorum ve fiatta cani yananlar suan kızılırmak datüm hatlarda ucuzlama var özellikel istanbul 42 ytl uzun oldu tskler dilerim
|
son olarak belirtmek istedigim rekabette olan kızılırmak turizm ailesine basarılar diliyorum 50sene sivas kayseri hattında cogunlukla hizmet vren kızılırmak turizm bugun 50 sene ekmegini yemiş olan bi insan ve o ekmege ihanetlik yapan bi ekmeksiz yüzünden metroyu o hatta sokmustur dilerizki bu durumdan alınlarının akıyla cıkarlar cünkü sivasımızın tek ve öz firmasi sadece kızılırmak dır metronun kime nasıl ne sekilde hizmer verdigi nasıl buduruma geldigi bellidir..bu lafımı tabiki metroda esnaf olarak calısan ve otobüs sahibi olan kisiler dısında sölüyorum.bukadar bilgiiyi nerden bilyiorum dicekseniz her hafta bazen haftada 2 gün kayseriye gidip geliyorum ve artık personellerle kanka olduk onlarada samimiyerlerinden dolayı tesekkür ediyorum hoscakaın
|
Sivas'a metro gidiyor mu:D Ankaraya hızlı treni biliyorum da demek o kadar ilerledik [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
|
[QUOTE=benign;320068]Sivas'a metro gidiyor mu:D Ankaraya hızlı treni biliyorum da demek o kadar ilerledik [IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG][/QUOTE]
niyeki metro nun gittigi yerler ilerlemis sehirlermi oluyor ne demek o kadar ilerledik |
[QUOTE=gurunlumezun58;316865]sivas------------------*sivas tur ***yerli malı herkes onu kullanmalı[/QUOTE]
ADI SIVAS TUR AMA EMINMISIN 100% SIVASIN MALI OLDUGUNA DIYARBAKIRLILARIN OLMASIN |
[QUOTE=okkan;315205]Şehrimizde ki bu dört firmadan,Kızılırmak öz firmamız ve başaltı güreştiği için onu kategoriye dahil etmiyorum Kayseri yolunda tartışmaşız lider...Metro ya gelince firmada çalışnalar yazıhanedekiler katip .işçi vs.Sivaslı ama asıl otobüs sahipleri NEVŞEHİRLİ vede AKDAĞMADEN li olduğu için geçiniz:)...Sivas Tur Köklü bir firmamız diğerlerine bakaraktan ama misyonundan uzaklaştı..Özellikle ANTEP lilerin eline gectikten sonra bir vurdumduymazlık gidiyor ve firma yüzde sekseni ANTEPLİLERİN elinde olduğu için geçiniz:)HUZUR..Sivas ta hizmet ve kaltie anlayışını başlatan eski KILIÇKAYA turizmin devamı olduğu için kaliteden ödün vermeden hizmete devam etmektedir..Ayrıca çalışanlar ve de otobüs sahipleride Sivaslı olduğundan şehrimizin yerli malıdır..Güvenle binebilirsiniz tercih nedenidirArkadaşlar burda önemli olan insanımıza en iyi hizmeti veren vede firmanın Sivaslılaraın olup olmadığı önemlidir...Önemli olan yolda değil hizmette rekabettir.....[/QUOTE]
YA HEMSERIM MILLET SIVAS TURU SIVASLILARIN SANIYORDU |
-->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
HER YIL TÜRKIYEYE TATILE GELDIGIMIZ ICIN 2 HAFTALIGINIADA OLSA SIVASA UGRUYORUZ
VE GENELLLIKLE ISTANBUL-SIVAS VEYA ANKARA-SIVAS HATTINDA HUZURU VEYA SIVAS TURU KULLANIYORUZ IYISINEDE RAST GELDIK KÖTÜSÜNEDE BAZI MUAVINLER COK IYI OLUYOR TABIKI BU KAPTANIN IYILIGINDEN GELIR BAZI MUAVINLERDE COK KÖTÜ BIRI OLUYOR ASIK SURATLI DENGESIZ TERS CEVAP VERENLERI VAR BEN BIR SEFERINDE SIVASTAN ANKARAYA GIDERKEN CAN ERZINCANLA GITTIM INANIRMISINIZ ANKARAYA KADAR SESIM CIKMADI KENDIMI YALINIZ-KIMSESIZ -YABANCI ELLERDEYMISIM GIBI HISSETTIM BUNDAN SONRA SIVASLIMDAN HARIC MI HIC BIR OTOBÜSE BINMEM DEDIM BU YIL 11 AGUSTOSTA DIDIME GIDECEKTIK 5 KISI: DIDIME SIVASTAN OTOBÜS YOK SADECE DOGUDAN GELEN ARABALAR VAR PATNOS TUR-PATNOS TUR BELEDIYE CARSISININ GIRISIN SAG TARAFINDAKI YAZIHANEDEN 2 HAFTA ÖNCE BILETIMIZ ALDIK YER VARMI VAR DEDILER KAC ARABASI GECE 22=30 OTOBÜS KACTA GELDI SAAT 2 DE BUNADA SÜKÜR DEDIK ODA NE GÖRELIM BIZDEN HARIC OTOBÜSTE 10 KISI DAHA AYAKTA BIZIMLE BERABER ETTIMI 15 KISI 3 TANEDE SIVASLI HEMSERIM BINDI AL SANA 18 KISI SIVASTAKI YAZIHANE BUNE HAL DEDIK KAYSERIDE 5 KISI INECEK DEDI SIZ KOLTUGA OTURACAKSINIZ DEDI INANDIK SAFIZYA O 5 KISI NERDE INDI BILIYORMUSUNUZ 5 KISI DENIZLIDE INDI BENDEN SIZ HEMSERILERIME DUYURULUR MECBUR KALMADIKCA YOLDAN GELEN ARABALARA BILET ALMAYIN UFAK TEFEK SIVAS OTOBÜSLERININ HATALARINIDA GÖRMEYELIM SIVAS GIBISI VARMI BE |
[FONT="Arial"][/FONT]şimdi aslında hiçbirini kötülemek istemem ama en güzeli tabi ki HUZUR diyorum :)
|
--->: -->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
[QUOTE=abdullah58;320860]HER YIL TÜRKIYEYE TATILE GELDIGIMIZ ICIN 2 HAFTALIGINIADA OLSA SIVASA UGRUYORUZ
VE GENELLLIKLE ISTANBUL-SIVAS VEYA ANKARA-SIVAS HATTINDA HUZURU VEYA SIVAS TURU KULLANIYORUZ IYISINEDE RAST GELDIK KÖTÜSÜNEDE BAZI MUAVINLER COK IYI OLUYOR TABIKI BU KAPTANIN IYILIGINDEN GELIR BAZI MUAVINLERDE COK KÖTÜ BIRI OLUYOR ASIK SURATLI DENGESIZ TERS CEVAP VERENLERI VAR BEN BIR SEFERINDE SIVASTAN ANKARAYA GIDERKEN CAN ERZINCANLA GITTIM INANIRMISINIZ ANKARAYA KADAR SESIM CIKMADI KENDIMI YALINIZ-KIMSESIZ -YABANCI ELLERDEYMISIM GIBI HISSETTIM BUNDAN SONRA SIVASLIMDAN HARIC MI HIC BIR OTOBÜSE BINMEM DEDIM BU YIL 11 AGUSTOSTA DIDIME GIDECEKTIK 5 KISI: DIDIME SIVASTAN OTOBÜS YOK SADECE DOGUDAN GELEN ARABALAR VAR PATNOS TUR-PATNOS TUR BELEDIYE CARSISININ GIRISIN SAG TARAFINDAKI YAZIHANEDEN 2 HAFTA ÖNCE BILETIMIZ ALDIK YER VARMI VAR DEDILER KAC ARABASI GECE 22=30 OTOBÜS KACTA GELDI SAAT 2 DE BUNADA SÜKÜR DEDIK ODA NE GÖRELIM BIZDEN HARIC OTOBÜSTE 10 KISI DAHA AYAKTA BIZIMLE BERABER ETTIMI 15 KISI 3 TANEDE SIVASLI HEMSERIM BINDI AL SANA 18 KISI SIVASTAKI YAZIHANE BUNE HAL DEDIK KAYSERIDE 5 KISI INECEK DEDI SIZ KOLTUGA OTURACAKSINIZ DEDI INANDIK SAFIZYA O 5 KISI NERDE INDI BILIYORMUSUNUZ 5 KISI DENIZLIDE INDI BENDEN SIZ HEMSERILERIME DUYURULUR MECBUR KALMADIKCA YOLDAN GELEN ARABALARA BILET ALMAYIN UFAK TEFEK SIVAS OTOBÜSLERININ HATALARINIDA GÖRMEYELIM SIVAS GIBISI VARMI BE[/QUOTE] güzel bir konuya deyinmişsin kardeşim aynı şekilde bende yaşadım aman hemşerilerim bir gün geç gidin ama sivas firmalarıyla gidin nolur |
[B]Bence Metrodur
Ama Sivas Tur'la Sivasa gitmek Daha AYrı Birşey Yolda Giderken otobüsün göbeğinde koskoca sivas yazısı sivasa gittiğin belli oluyor :D[/B] |
sivas turdu ama artık selçuklar
|
sivastur dıyorum hem köklü fırmalardan hemde ıyı hızmet verıyor
|
[B][I]Balıkesir'den direk Sivas'a otobüs seferi yaptığı için Metro Turizimi tebrik ediyorum. Kimin olursa olsun Metro en iyisi bence eee başka alternatifim yok :D [/I][/B]
|
[QUOTE=berat.demir;323910]Bence de Sivas turla gitmek çok güzel. Kardeşimin de dediği gibi herkes Sivas a gittiğini anlıyor. Önemli ola da o zaten.[/QUOTE]
[B]Berat Abi Biz bu işten anlıyoruz :) Boluda Anons : Sivas turizmin Sayın Yolcuları Mola Saatiniz Dolmuştur Otobüsteki Yerlerinizi Almanız Önemle Rica olunur Sivas Turizmin Yolcuları : Geliyoruz Gardaşşş...Şu Cigaramı Bitirim Hele:) Bu Anons Bile yeter :)[/B] |
Cevap: --->: SİZCE EN İYİ OTOBÜS FİRMASI HANGİSİ?
[QUOTE=zarali_sansar;323913][B]Berat Abi Biz bu işten anlıyoruz :)
Boluda Anons : Sivas turizmin Sayın Yolcuları Mola Saatiniz Dolmuştur Otobüsteki Yerlerinizi Almanız Önemle Rica olunur Sivas Turizmin Yolcuları : Geliyoruz Gardaşşş...Şu Cigaramı Bitirim Hele:) Bu Anons Bile yeter :)[/B][/QUOTE] ne ne olmuş Bolu mu Bolu mu dedin:):) |
Sivas istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan sayın sivas tur yolcuları otobüsünüz 10 dk içerisinde hareket edecektir lütfen yerlerinizi alınız...:D
|
Bence hepside birbirinden iyi, bir cok ucak firmasinda bile yapilmayan ikramlar yapiliyor, gercekten cok iyiler, hepsine tesekkürler.
|
bence metro en iyisi.....................
|
[B]Bugün Huzur dan bilet aldım bakalım bir de onları deneyelim nasıl bir firmaymış. Sivas Tur iyi sayılırdı. Huzur otobüslerimizde kablosuz internet var demiş binince görecez.[/B]
|
Otobüslerde internette mi var? Helal olsun, daha ne olsun.
|
[B]Sivas Huzur bence dune kadar metroydu fakat servisi cok kotu metronun[/B]
|
valla bence hıc bırı hepsı bırbırınden yalancı
|
[B][COLOR="Blue"]En iyi diyerek sadece kötünün iyisini seçmiş oluyoruz.
Maalesefki her firma diğerinden kötü durumda... Otobüslerin kaliteli olması yeterli değil. Ek olarak servis, hizmet, güleryüz ve otobüs içerisindeki kırıkların ( koltuk veya servis sehpası ) en iyi şekilde halledilerek bizlere sunuluyor olması lazım. Kısaca kötüden de iyiyi seçmek zorunda değilim...[/COLOR][/B] |
bana kalırsa metro gibi rezil bi firma bilmiorum
yine de sivasımızın kendi firmaları bence yani kötünün iyisi sivastur,sivas huzur bunları tercih etmek lazım. |
Sivas Tur fazla bilmemek üzere oy çok olduğu için seçtim :D
|
Valla bazı çalışmalarımdan ötürü çok gezen birisiyim, Sivas firmaları dışında Kamil Koç, Nilüfer, Anadolu, Boss, Ulusoy, Varan... Ama Sivas Tur otobüs rahatlığı ve verdiği alt yapı ile hepsini yakalamış hatta bir ikisinden sadece kötü, çünkü Sivas Tur otobüslerinde telefon açık, Lig TV dahil Uydu sistemli Digitürk var her yerde çekiyor, Wireless İnternet bağlantısı var. İyi olmayan yönleri ise hizmet kalitesinin standartının olmaması başta geliyor, bir otobüsünde çok iyi hizmet alırken başka birisinde muavinden nerdeyse fırça yiyecem:) Genel olarak tek sorunu Sivas Tur'un hizmette standartı olmaması otobüsten otobüse rahatlık ve hizmet değişiyiror, ama otobüslerin alt yapısı değil Sivas Türkiye Standartının en iyilerinden.
Saygılar |
[B]Tanrıverdi var...bizim insanların otobüsü walla hep onla giderler bizimkiler sivasa....[/B]
|
kızılırmak cok kötü bi fırma köy münübüsü gibi araçları nasıl yenılemıyorlar hayret edieyorum. Oyumu sivas turdan yana kullandım neoplan arabaları mukemmel...
|
[B]Huzurla geldi ama hiç huzurlu gelmedim memnun kalmadım Sivas Tur daha iyi... Kablosuz internet var bir o güzel gerisi boş.[/B]
|
Metroya bindim bir defa, söyledikleri saatten bir saat sonra geldi.
|
Sivas Tur fena değil galiba.. Diğer firmalardan daha iyi.
|
valla onu bunu bilmem 1 sene önce sivas huzur la geldim süper di yaa
|
[B][QUOTE]Sivas Tur[/QUOTE]
Sivas Tur şu anda açık bir liderliğini sürdürüyor :)[/B] |
[B][I]Huzur diyorum ben 1998 den beri her yıl Sivas'a gidiyorumrm Huzurla çok memnunum hiç bir aksilikle karşılaşmadım ama Metroyu çok övüyorlar seneye ALLAH'tan herhangi bir aksilik olmassa onu deniyecem.[/I][/B]
|
biz suşehrine giderken hep tanrıverdiyle gideriz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:35. |