![]() |
-->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B]tamam konu kapanmıştır!!!!!
ikinizde cvp yazmayın dahaaa!!!!!!!![/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULU
[QUOTE=arikarinkuchi;323243][B]hehey önce ben bastım engeli :D [/B][/QUOTE]
Olabülü ama sonucta engellisinnn |
--->: Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323239]Soylicemde Acıorum sımdı ona butun sıte onunde rezıl olcakk:D
bakk samet valla konu acar rezıl ederımm senii:D gerekirse sivasa qelirimm:D[/QUOTE] [B]istediğini yaz valla benim rezil olacak bi lafım yok ama senin epey bi var orası başka [/B] |
--->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B]yavv abdurrahman abi aradan bi çık yavv :D[/B]
|
Cevap: --->: Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;323246][B]istediğini yaz valla
benim rezil olacak bi lafım yok ama senin epey bi var orası başka [/B][/QUOTE] Sen bnı kndnlemı karıstrdn manyakkk ayseye solerım hee:D |
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!:mad::mad::mad: ŞİMDİ KULAKLARINIZI SÜNDÜRECEM HAAA!:mad:
|
Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;323249]YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!:mad::mad::mad: ŞİMDİ KULAKLARINIZI SÜNDÜRECEM HAAA!:mad:[/QUOTE]
Tamam ya ne yaparsan yap samet ocakta yemek war:D:P:P |
--->: Cevap: --->: Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323248]Sen bnı kndnlemı karıstrdn manyakkk ayseye solerım hee:D[/QUOTE]
[B]yoo karıştırmadım senden bahsediyorum[/B] |
Cevap: ÖNEMLE DUYURULUR!
Tamam sus hadı cnm yol aL.D...............
|
--->: Cevap: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323251]Tamam ya ne yaparsan yap samet ocakta yemek war:D:P:P[/QUOTE]
[B]yedirme o yemeği kimseye zehirlenirler kesin yada tek başına yee[/B] |
[B]noldu sıkıştın mı
zuhaaa :D[/B] |
[B]Millet maç tarihinimi öğrensin sizin kavganızımı izlesinnn!ayıp ayıp :)[/B]
|
Cevap: --->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;323257][B]noldu sıkıştın mı
zuhaaa :D[/B][/QUOTE] halt etmişssin sennnn kendımde yeırm evdekılerede yedırırımmm Sananeeee :D |
--->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;323258][B]Millet maç tarihinimi öğrensin sizin kavganızımı izlesinnn!ayıp ayıp :)[/B][/QUOTE]
[B]maç saati zaten konunun başında ordan görürler :D senin isteğin üzerine daha cevap yazmıcam :)[/B] |
Hee suna qülşah abla ö.dilerm sana verck cvp bulamıom desenee
|
--->: Cevap: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323264]Hee suna qülşah abla ö.dilerm sana verck cvp bulamıom desenee[/QUOTE]
[B] sabahtan beri ben yazıom kzım sıkıştın anca işine gelenlere cevap yazıon abi kusura bakma bozdum sözümü[/B] |
tüü Sana verdiği sözüni tutmuoo kesın bu macada gitmess at abı sen bunu kadrodan:D
|
[B]oh bee sustular sonundaa:D
___________________________[/B] |
En qüselii:)............................
|
Valla küfürleşeceksiniz die korktum bi an. ben olmasam birbirinze girerdiniz iice haa:)
|
yok yok :D okdarda deil yaniii bizim her zamanki atışmamızz:D alışıqız bole durumlara:D
|
[B]Sıvaslı_MelekLe Arıkarınkuchı ADLI ARKADASLAR ORTAMI NE YAPMISSINIZ DURUN HELE SU ORGANIZASYON KONUSUNDA DEGILDE BASKA KONUDA KONUSURSUNUZ..:!!
serkannn abınızın sozunu dınleyın[/B] |
[B]saati geriye almayı unutmayın :) [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:54. |