![]() |
Cevap: Dogan Bulut............
canım abim geçmiş olsun resimlerde iyi görünüyosun inşallah kısa sürede iyileşip aramıza dönersin allah acil şifalar versin
|
[B][I][COLOR=darkred]Abi yattigin yetmedimi daha yaw cik artik seni özledik yaaaa gelllllllll bekliyoruzzz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/COLOR][/I][/B]
|
TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DOGAN KARDEŞİMMM..
|
[B]Doğan Bulut kardeşimizle az önce görüştüm bizleri sessiz sedasız bırakıp memlekete gitmiş.sağlık olsun önemli olan biran önce iyileşmesi idi şükür bi ilerleme olmuş iyileşmiş memlekete varmış.bir defa görüştük ikinci kısmet olmadı ne diyelim başka zaman ve güzel günlerde inşallah yine görüşürüz.
tekrardan geçmiş olsun diyor saygılar sunuyorum.[/B] |
merhaba dostlar bana konu açan ömer kardeşime ve benim sağlığıma kavuşmam için dua eden siz çok değeli sivaslılar net üyeleri ve çok kıymetli arkadaşlarıma gösterdikleri ilgi ve alakaya çok teşekür ediyorum ayrıca beni hastaneden ziyaret etme nezaketinde bulunan çok değerli arkadaşlarım SALİM, ERTUĞRUL ve CLEY kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum
ve yine ayrıca tlf da arayan çok arkadaşım oldu onlarada çok teşekür ediyorum arkadaşlar beni nekadar mutlu etdiniz anlatmak kelimelerle tarif edilemez sağolun var olun çok teşekürler. |
benim sağlığımı ve gördüğüm tedaviyi merak eden arkadaşlar ben çok iyiyim yoğon iğne tedavisi gördüm günde 6 defa iğne yaptılar bu tedavi 10 gün sürdü sonrasında tekrar akçiğer tomokrafisi ve tüm tahliler yapıldı sonuçlar temiz gelmesi nedeniyle taburcu ettiler
|
şükür kavuşturana Doğan abicim seni gördüğüme çok sevindim hoş geldin :)
bi daha ayrılıklar olmaz inşallah.... |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;527363]şükür kavuşturana Doğan abicim seni gördüğüme çok sevindim hoş geldin :)
bi daha ayrılıklar olmaz inşallah....[/QUOTE] çok sağol kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşalla ayrılmayız |
doğan bende tam çıkıyodumki seni arayım biliyomusun sürpriz oldu bana çok sevindim yahu canım kardeşim geçmiş olsun gözünüz aydın olsun döndü kardeşimin ve ailenin hiç bu kadar sevinmemiştim msn kaç gündür boştu muhabbet edeceğim bir kardeşime kavuştum ne mutlu bana bir dönem ömer kardeşimle yazıştık sonra bıktı benden kaç gündür kaçıyordu benden yazmıyordu canı sağolsun önemli değil artık kardeşim geldi site ailesininde gözü aydın olsun.ve dualarınız için bende çok teşekkür ederim kardeşlerim allah hepinizden razı olsun.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:24. |