![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
Yapalı köyünün büyük ozanı,
Çok özlüyor yiğenini, kuzeni, Bozdular dünyada doğal düzeni, Diyari bunları yola getir sen. |
Besmeleyle başla her türlü işe,
Şeytandan uzak dur girmesin döşe, Allah diyen herkes gönlümde paşa, Dünya rütbesini sele ver gitsin. |
[QUOTE=sandalli;522560]Besmeleyle başla her türlü işe,
Şeytandan uzak dur girmesin döşe, Allah diyen herkes gönlümde paşa, Dünya rütbesini sele ver gitsin.[/QUOTE] seslerim köylülerim gelmez çağrıma bu yüzden ateş düşer bağrıma gurbette yalnızlık gider ağrıma böylesi kulları pula ver gitsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;522565]seslerim köylülerim gelmez çağrıma
bu yüzden ateş düşer bağrıma gurbette yalnızlık gider ağrıma böylesi kulları pula ver gitsin[/QUOTE] Gelmiyorlar belki işleri yoğun, Tanırım can abim inan ki çoğun, Gelirlerse elbet yaparız dügün, Hadi çağrımızı tele ver gitsin. |
Gene sizin köylerın iyi kötü sayfası var,arada ugruyorlar bizde oda yok....
|
[QUOTE=gönlüm58;522610]Gene sizin köylerın iyi kötü sayfası var,arada ugruyorlar bizde oda yok....[/QUOTE]
Sizin köy nere, nereye bagli, nüfusu kac? |
Merkez Acıpınar ,başka bir şey bilmiyorum,çok aydınlatıcı oldu ama neyse...:D
|
[QUOTE=gönlüm58;522614]Merkez Acıpınar ,başka bir şey bilmiyorum,çok aydınlatıcı oldu ama neyse...:D[/QUOTE]
gönül hanım kardeşim acı pınarlıyım dediniz çok vurucu kırıcı bir köy aman sayfa falan açıyım deme vallahi bizi döverler bir çoğunun eli kamalı |
çok iyi bilirim o köylüleri bir zamanlar o köyün geliniydim allah diş versin tırnak vermesin o köylülere beşikteyken başlar alkol almaya sonra erkeklik sanıp kadın döymeye o da yetmedi kapıya koyarlar allah güldürmesin onları ömür boyu.
|
[QUOTE=OSMAN ECE;522628]gönül hanım kardeşim acı pınarlıyım dediniz
çok vurucu kırıcı bir köy aman sayfa falan açıyım deme vallahi bizi döverler bir çoğunun eli kamalı[/QUOTE] Osman abi bende babama sordum,oda sizin söyeldıgınıze katıldı bundan 40-50 sene önce her sene kesin bir cinayet oluyormuş...:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:22. |