Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

sahbaz 06.11.2008 11:58

Cevap: ASKER

bende 5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI na geliorum 88/4 (ulaştırma ) ALLAHın izniyle yakında ordayım soru yok yorum yok korku yok göğsümüzü gere gere yapıcas hayırlısıyla sivaslılara slmlar

SoRTiE 06.11.2008 12:08

AYDINDAN HERKESE SELAMLAR VE HAYIRLI TESKERELER...
ACEMİ BIRLIGINI 5.PIYADE EGITIM TUGAYI 1.PIYADE ER EĞİTİM TABUR (ULAŞTIRMA) KOMUTANLIĞINDA YAPACAK ARKADAŞLAR EKLESIN
sortiii@hotm....

sahbaz 06.11.2008 12:13

Cevap: sahbaz

Kocaeli-gölcükten geliyorum hayırlısıyla [email]masum_serseri_41@hotmail.com[/email] eklemek istersenis tanışırıs inş.:D tekrar slmlar :)

sessizsedasız 06.11.2008 18:49

5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI na geliyorum:D
''topçu'' olarak gidecek arkadşlar varsa istanbuldan buyursunlar msn mi
f-ferhat-b@hotm.....

737-800 06.11.2008 22:36

arkadaşlar öncelikle merhaba acemiliğim sivas a çıktı 88/4 acemi asker için sivas nasıl şimdiden tesekkürler bu arada aynı dönemde gidecek arkadaşlar var ise görüsmek isterim cancan-duru@..... bu arada bursa dan geliyorum

green31 07.11.2008 09:53

gardaşlarım msn de akşam saatlerinde beraber olalım 18-19 civarı

murat_e_m 07.11.2008 11:49

asker kardeşlerim

slm bende sivas merkeze gidicem acemi birliğine. sülüsümü almadım daha 17 sinde alıcm.. neci olduğumu bilmiyorum gidenler neci oluyo bilen arkdaşlar warsa söylesin.. 86 lıyım buraya devre kayıpları gidoyor sanırım.. ist da oturuyorum. buraya giden arkadaşlarla tanışmak isterim

88/4 murat maden :)

n3co 07.11.2008 22:51

s.a arkadşlar hele şukur acemi birligi bitti ama hiç bitmeseydi bugun geldım eve saat 5 gibi, fatih hoca ve gokhan ( mal pilot :D ) la aynı takımdaydık ve pilot benım mangamın tam bır bas belası idi hoca bilir zaten :D fatih hocam eve geldık yazıyoruz be 1 ay oldu :)))

* arkadşlar acemi birligi cok raht ıcınız rahat olsun eve donmek bıle ıstemıyecksınız ozellıkle cavuslar gercı 2 boluk ve 2 takıma dusersenız bılınkı yasadınız cavuslar abı kardaş :D cep telefonu veya mp3 calar goturun ve kapıda sorarlarsa yok dıyım birde ıyı saklayın benı aramadılar kapıda pişman oldum goturmedıgım ıcın ama kogusta wardı orhanda faln :D halil ıbodada wardı :)

* topcu ulastırma falan gelen arkadşlar sewınmeyın sivas geri hizmettidr asla topcu tankcı havacı faln olmazsınız :) eger sansınız yawer gıderse ulastırma olark usta bırlıgıne dagılırsınız. sivasta asla sulusunuzde yazzan ozellık ( topcu vs. ) egitimi verilmiyor onlar tamamen hıkaye mesela ben topcu gıttım tugayın makınelerını tamır ettım ordanda agrı karargah bolugune dustum yazıcı falan olduk herhalde 7 gun sonra gıdecem . :D neyse sımdılık bu kadar uyqum war malum saat 5 de geldım :D fatihh hocamm ılk ben yazdım hadı gecmıs olsun :D

giallorosso 08.11.2008 16:53

İstanbuldan geliyorum 15 ocakda ordayım b grubu...
5. piyade eğitim tugayı ulaştırma dediler silüsümü almadım daha merak ettiğim ise cevaplayan olursa şimdiden çok tşk ederim...

temeltepeye mi gidicem yoksa merkeze mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
birde 15i perşembeye geliyor hangi güne kadar teslim olmam gerekiyor son gün perşembe midir acaba ?
acemi birliği süresi 28 gün mü?
ulaştırma da illa şöför mü olunuyor başka dallarıda varmı tam olarak ne olduğumu nasıl öğrenicem ehliyetim var ama araba kullanamıyorum şöför olur muyum?

çok soru sordum sanırım :( şimdiden çok tşkler cevaplrınız için

Sinasi YARAR 08.11.2008 20:43

benimde acemilik bitti :) Şanlı Urfaya düştüm sivas güzel biyer kimse cekinmesin makara geciyor o 28 gün :)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:48.