![]() |
--->: Fetullah Gülen'in celiskisi
[QUOTE=FatihCan;250962]Senin baban neden gitmiş danimarkaya :D:D:D:D[/QUOTE]
Sen bu kadar soru sor diye :):):) ALLAH ALLAH, ne ters soru soruyorsun kardesim. Sence niye gitmis olabilir. Yoksa sen buraya gelemedin diye kiskaniyormusun :rolleyes: |
Hazretleri ne demek biliyoremusun Kadir58 :) bilşmiyorsun boş konuşuyorsun.
|
sana bir video atacam kadir iki üç güne o video sana anlatacak... görecen
|
İnsanlar Amerikayada gider arasbistanada ''danirmakaya''da ben kimseti kıskanmıyorummm...
Yanio admaın amerikada olması sizi neden rahatsız ediyor bu her insanın başına gelebilir demek istiyorum. |
[QUOTE=FatihCan;250967]Hazretleri ne demek biliyoremusun Kadir58 :) bilşmiyorsun boş konuşuyorsun.[/QUOTE]
Valla anlami ne olursa olsun, bunu islam ve türk düsmani bir papa ya diyen bir kisinin benim gözümde degeri sifir dir. Iste okadar. Siz savunuyorsaniz savunun. Daha evvel ifade özgürlügünden bahsediyordun, ama yinede tahammül edemiyon. Ben böyle dusunuyorum, gerekcelerimde var. Daha ne konusuyorsunuz. |
[QUOTE=Kadir58;250964]Niye bosuna sinirleniyorsun???
Vidyodaki olaya bak, ona göre yorum yap. Montaj mi? Tövbe tövbe, adamin kafasini arttirmayin.[/QUOTE] [B]BAK KADİR BU FORUMA SON KEZ YAZIYORUM.. ŞİMDİ GİT Bİ ARAŞTIRMA YAP.. BU GÜNE KADAR HİÇ ADINI DUYMADIĞIM ÜLKELERDE TÜRK OKULLARI VAR ORDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANIYO YABANCI ÇOCUKLAR TÜRKÇE ŞARKILAR SÖYLÜYO BAK BAKİM O OKULLARI KİM AÇTIRMI. O OKULLARI AÇTIĞI İÇİN KİMLER TEŞEKKÜR ETMİŞ.. KARA DÜZEN BURDA BIDI BIDI YAPMA GİT ADAM GİBİ ARAŞTIR. BU ADAM KİMMİŞ NE YAPARMIŞ.. SENLE BU KONUYU DÜZEYLİ TARTIŞMAM İÇİN BİRAZ BİLGİ TOPLA.. CAHİLLİK YAPMA[/B] |
[QUOTE=Kadir58;250972]Valla anlami ne olursa olsun, bunu islam ve türk düsmani bir papa ya diyen bir kisinin benim gözümde degeri sifir dir. Iste okadar.
Siz savunuyorsaniz savunun. Daha evvel ifade özgürlügünden bahsediyordun, ama yinede tahammül edemiyon. Ben böyle dusunuyorum, gerekcelerimde var. Daha ne konusuyorsunuz.[/QUOTE] EEe nolacak dünyada kimse kimseye saygı duymasın mı... Sen müslüman bir anne-babanın evladısın... hristiyanda olabilirdin... İnsan düşman olsunlar birbirine dini tercihleri yüzünden.... dünyada diplomasi diye birşey var diplomasi dili diye birşey var... |
--->: -->: --->: Fetullah Gülen'in celiskisi
[QUOTE=serrrkan;250969]beğenmiyorsan üyeliğini iptal eder çeker gidersin!
eminimki sen ve senin gibiler aziz nesin gibi kitaba Peygambere küfreden ****leri ilah olarak görürsünüz.ayrıca sen NESİN ki fethullah gülen'e feto diye hitap ediyosun.[/QUOTE] [B]VALLA ÖLE.. BU ÜLKEDE BÜYÜK OLMAK İÇİN AZİZ NESİN GİBİ YADA ORHAN PAMUK GİBİ ŞEREFSİZ OLMAK LAZIM... [/B] |
CAHİL İLE YAPILAN SOHBETTE HAYIR YOKTUR ARKADASLAR BU VE BUNUN GIBILERI KENDILERINI BISEY ZANNETSINLER DIYE CEVAP YAZMAYALIM ALLAH RIZASI ICIN HEPINIZDEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN
|
--->: MHP'den 301 resti
ben 301 i değil üstteki yazıyı eleştiriyorum. ben sivaslıyım türküm ama ecdadım bana bakınca türk mü değilmi şüphe etmemeli. mesela fatih hükümdarlığında yangelip yatsaydı bugün osman gaziye ben fatih sultan mehmetim diyebilir mi idi. bende yarın fatihe türküm mdeyince yüzüm kızar mamalı. türk olan çalışmasıyla ahlakıyla insanlığıyla türklüğünü kanıtlamalı. yoksa ayyaş berdoş her türlü pis işte pislikte yaşayıpta ben kanımla canımla türküm dememeli. türklüğe gölge etmesin ihsanını istemiyoruz.eğer bir türk kendisinden zayıfları eziyorsa, öksüzü yetimi itip kalkıyorsa ben ona bırak türklüğü insanlığı bile layık görmem. ben öyle bol keseden atanlara karnım tok. efendim kanıyla canıyla türkmüş....
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:58. |