![]() |
-->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
HELE ŞÜKÜR YAA:)
1 AYDA 14 KİŞİYİ ANCA TOPARLAYABİLDİK.NEYSE ŞÜKÜRLER OLSUNKİ KADRO TAMAM. |
--->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[B]oooleyyyyyyyyyyyyy:D
takımı kurduk önemli olan güzel oynamak değill maksat tanışmak eğlenmekk bu arada mustafa(sivaslıgenç) geliyor dimi [/B] |
Hepinize iyi eglenceler....................
|
[B]
1.58memo 2.serrrkan 3.arikarinkuchi 4.sivasligenc 5.asitane 6.umitbsr 7.gfb34 8.leblebi 9.zalim58 10.haythuyt 11.akif. 12.yigido_furkan. 13.Cahar 14.???? [/B] [B]Heralde 1 kisi daha eksik 13 saydim isterseniz bir kere daha kontrol edin. Yazdigim arkadaslar nezaman geleceginizi ve nezaman ayrilacaginizi yazinda temmeli su tarihi ayarliyalim ya sabirsizlanmiya basladim.[/B] ________________ |
benım kendı takımım var yenilceniz gün ve saati söyleyin yeterli
:) |
[QUOTE=bulutum;269215]benım kendı takımım var yenilceniz gün ve saati söyleyin yeterli
:)[/QUOTE] [B]site dekilerle 7 ye 7 yapcaz başka takımla değil [/B] |
[QUOTE=bulutum]benım kendı takımım var yenilceniz gün ve saati söyleyin yeterli
[/QUOTE] [B]Böyle havali havali yazarak bisi yapamassin kisacasi yaz suruya katilacagini yeter, kim yener kim yenilmez mastan sonra görür ve konusuruz.[/B] [B]1.58memo 2.serrrkan 3.arikarinkuchi 4.sivasligenc 5.asitane 6.umitbsr 7.gfb34 8.leblebi 9.zalim58 10.haythuyt 11.akif. 12.yigido_furkan. 13.Cahar 14.bulutum. [/B] [B]Tmm'dir bu is, Ben diyorimki 20 veya 27 temmuz pazar günü yapalim ne dersiniz saati'de siz önerin.[/B] _________________ |
hmm sıcağıda göz önünde bulundurarak bi saat belirleyelim
|
[B]eVet mesala 20-21-22 olurmu yoksa ya bisi yazin katilacaklardan kimse yokmu ?[/B]
________________ |
-->: --->: HALISAHA MAÇINA VARMISINIZ?
[QUOTE=58memo;269256][B]eVet mesala 20-21-22 olurmu yoksa ya bisi yazin katilacaklardan kimse yokmu ?[/B]
________________[/QUOTE] gardaş ben 8-9 saatleri arasında olsun derim.oylamaya sunulmuştur. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:44. |