![]() |
Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)
[QUOTE=aysima58;608273]artık bu siteye yorum yapmıycaktım ama duramadım açıkcası cübbeli ahmet hocanın tutuklanmasını konu etmişiniz maadem bende bir iki kelime edeyim dedim biliyorum şimdi bana cephe alacaksınız ama doğrusunu söylüyorum emiin olun bizim diinimizde dört kadın hak derler ya hani erkek milleti işte cübbelide bunu yerine getirmiş kendince daha doğrusu cübbeli azcık padişah dönemine kaçmış sanki harem kurmaya çalışırkene şaban şivesiyle yahayı ele vermiş yazık kendince araplaramı özendiiii peygamberleremi özendiiiii yoksa padişahlaramı özeniyorduuu burası garışıh arkadaşlar çözemedim yinede üzüldüm beee tutklandığında bile ne kadar sevimli duruyordu yaramazlık yapmış çocuklar nasıl annelerini görünce suçlanır ya aynen öyleydi beee vah vah acıdım şimdi ama buda bir ders olur umarım birdaha harem kurmaya kalkmaz gerçi can çıkmayınca huy çıkmaz ama nnneysse.[/QUOTE]
Ne dört kadını ablacım Allah aşkına onların haremi saymakla bitmez. Televizyona çıkmış muhteşem yüzyılı eleştiriyor ve haremdeki kadınların çıplak olmasına kızıyor ve biri msj göndermiş çıplak kadınları mı inceliyorsunuz hemen konuyu değiştiriyor, anlatılıyor da ordan biliyorum falan. Cübbeli televizyonun günah olduğunu söyleyip durur ve kendi villasında 4 tane plazma var. Anlayın artık sakal, fes, şalvar ağzında laf yapıyorsa tamam. Artık para senindir. |
Neyin ne olduğunu en iyi Allah bilir. Cübbeli lakaplı Ahmet Hocanın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, yaptığı yanlış varsa onun boynuna, Baykalında çıkmıştı bir kasedi, ilerde birinin daha çıkabilir, orasını Allah bilir. Bu pencereden bakmak yanlış olur, bizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Bunun dışında çete suçlaması yöneltiliyor. Varsa çetecilik işi yada kadın ticareti işi cezası neyse kanun verecektir zaten.
|
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 2011/226 numaralı dosyası ile başlatılan soruşturmada Ahmet Mahmut Ünlü hakkında soruşturmanın tutuklu olarak devam etmesine karar verilmiştir. Söz konusu dosya ile ilgili 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş gizlilik kararı gereği ayrıntılı bilgi verilememektedir.
[B][I]Bu medya bu telefon görüşmelerine nereden nasıl ulaşıyor acaba.? Yoksa biryerlerde dayılarımı var.. Hoca hakkındaki kararı tabiki mahkeme verecek fakat medyada geçen haberlere pek inanmıyorum ben... Ahmet Mahmut Ünlü hocanın çok güzel anlatımları vardı,Vaktim müsait oldukça dinlerdim bundanda mahrum olduk....[/I][/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;608276]Neyin ne olduğunu en iyi Allah bilir. Cübbeli lakaplı Ahmet Hocanın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, yaptığı yanlış varsa onun boynuna, Baykalında çıkmıştı bir kasedi, ilerde birinin daha çıkabilir, orasını Allah bilir. Bu pencereden bakmak yanlış olur, bizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Bunun dışında çete suçlaması yöneltiliyor. Varsa çetecilik işi yada kadın ticareti işi cezası neyse kanun verecektir zaten.[/QUOTE]
sevgili duman taaa başından beri ergenekon balyoz şike yasası gibi bununda bir tertip olabileceğini savunduğumuz halde sen baykalı neden konuya dahil ettin anlayamadım başta basın olmak üzere tüm kurumları bir bir susturanlar amerika ve israille kol kola gezenleri eleştiren din adamlarınıda susturmak için bir yerlerden talimat almış olamazlarmı? işin diğer tarafına gelince milletin gözünün içine baka baka vaaz verip halka telkin verip kendisi salkımı yutuyorsa bunun hesabınıda hem dünyada hem ahirette misli misli sorarlar.demedi deme |
[QUOTE=_DuMaN_58;608276]Neyin ne olduğunu en iyi Allah bilir. Cübbeli lakaplı Ahmet Hocanın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, yaptığı yanlış varsa onun boynuna, Baykalında çıkmıştı bir kasedi, ilerde birinin daha çıkabilir, orasını Allah bilir. Bu pencereden bakmak yanlış olur, bizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı. Bunun dışında çete suçlaması yöneltiliyor. Varsa çetecilik işi yada kadın ticareti işi cezası neyse kanun verecektir zaten.[/QUOTE]
Duman kardeş bu işin altında başka dümenler var tabiki cezayı kanun verecek ama eğer sen dinden, imandan, kitaptan bahsediyorsan bu olay da başına gelmişse ki bunun gibi neler neler izledik. Ali Kalkancı - Müslüm Gündüz vakaları o zaman medyanın karşısına çıkıp din gösterisi yapmasınlar. Gerçek bir din adamına lafım yok şarlatanlık yapanlardan bahsediyorum. Yaşar Nuri Öztürk, Zekeriya Beyaz, Nihat Hatipoğlu bunları beğenerek dinlerim ve izlerim. |
[B]Baykalı şu yüzden örnek verdim. Neyin ne olduğunu henüz bilmiyoruz, cübbeliyede komplo yapılmış olabilir. Daha olaylar sıcak, ilerleyen zamanlarda belli olur herahalde.
Beyaz bir ara sakız çiğnemek orucu bozmam diyordu. Öztürk de yakında namaz kılmak farz değildir derse hiç şaşmam. [/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;608291][B]Baykalı şu yüzden örnek verdim. Neyin ne olduğunu henüz bilmiyoruz, cübbeliyede komplo yapılmış olabilir. Daha olaylar sıcak, ilerleyen zamanlarda belli olur herahalde.
Beyaz bir ara sakız çiğnemek orucu bozmam diyordu. Öztürk de yakında namaz kılmak farz değildir derse hiç şaşmam. [/B][/QUOTE] [B][I]Beyaz bir ara da horozdan kurban olur demişti yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.;) Öztürkü de geçenlerde bir tv programında takip ettim nerede o eski Öztürk eser kalmamış.[/I][/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;608291][B]Baykalı şu yüzden örnek verdim. Neyin ne olduğunu henüz bilmiyoruz, cübbeliyede komplo yapılmış olabilir. Daha olaylar sıcak, ilerleyen zamanlarda belli olur herahalde.
Beyaz bir ara sakız çiğnemek orucu bozmam diyordu. Öztürk de yakında namaz kılmak farz değildir derse hiç şaşmam. [/B][/QUOTE] sevgili duman ben zekeriya beyazın yada yaşar nurinin avukatı değilim ama önceden çiğnenmiş ve içinde şekeri falan kalmayan sakızı çiğnemekle orucun bozulmadığını onlardan çok önce büyük islam alimi ömer nasuhi bilmen büyük islam ilmihalinde yıllar önce yazmış eğer evde büyük islam ilmihali varsa aç oku öğrenirsin ama bütün gün allah rızası için oruç tutan bir kimseninde sakız çiğnemeyi içine sindireceğini sanmıyorum bunları bir birinden ayırın lütfen |
[QUOTE=Salim58;608294][B][I]Beyaz bir ara da horozdan kurban olur demişti yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.;)
Öztürkü de geçenlerde bir tv programında takip ettim nerede o eski Öztürk eser kalmamış.[/I][/B][/QUOTE] işte bir yanlış bilgi daha iftira büyük günah adam horoz kurban olur diye bir söz kullanmadı adam kurban bir sadakadır eğer gücün yetmez kurban kesemezsen sende bir horoz al bir fakire ver belki senin verdiğin bu sadaka allah katında daha makbuldür dedi ikisi aynı şeymi allah aşkına |
Abi sakızı oruçken çiğnemek bir defa hiç hoş birşey değil hangi alim bozmaz desede. İkincisi sakız çiğnerken bol bol tükürük oluşur, nereye gidiyor bu tükürükler mideye gidiyor. O zamanda oruç bozulur işte. Ha, ben tükürük oluştukça dışarı atarım diyen varsa buyursun atsın bakalım her tükürük oluştuğunda dışarı atabilecek mi.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:38. |