Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35975)

abircan 10.08.2010 13:02

Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[QUOTE=LaEdri;570017]Abircan
Milleti kışkırtıyorsun,nerden kopyala yapıştır yaptığın belli olmayan hakaret dolu,iğrençlik dolu mesajları yazıp sonra da insanlara sahte demokrat damgasını vuruyorsun.[/QUOTE]

ama bu haksızlık değilmi şimdi , benim yazdıklarım silinirse ben niye yazayımda o kadar deliye kendimi hedef yaptırayım kadın bile beni bıçakla dürtüp öldürecekelri tehdidinde bulunuyorsa burada zaten tartışmanın konuşmanın ne manası var eğer fikirleriniz tuz buz oluyorsa hemen iki okuduğun makaleden demekki fikirlerinde bir yanlışlık eksiklik sakatlık var , ben fikir diyorum adam kadın ne iseler hemen inancını öne sürüyor, adama göre tayyip haşa dokunulmaz yanlış yapmaz, akp sanki allahın pğartisi yanlış yapmaz şaşmazmış gibiler, ben müslümana laf söylemiyorum ben sahte müslümana söylüyorum inancını parti kimliği yapıp o kimlikle siyaset yapıp dokunulmazlık kazanıp malı götürenlere lafım , bunun bekçiliğini yapıp yapmamak kişilerin kendi sorunu
inşallah meramımı anlata bildim
akp parti tüzüğü haşa kuran değil akplilerde ne sahabi ne ehlibeyt
hepsi dünyalıkçılar onların kavgası bana düşmez ama ben soframdaki ekmeğin parkımdaki ağacın hastanedeki doktorumun aldığım belediye hizmeti temizlik hizmeti onun kalitesidir benim sorunum çocuğumun anaokulu kreşi, öğretmeninin derdidir, akp bunun ne kadarını nasıl sağlıyor beni ilgilendiren tarafı bu olayın

madımak_58 10.08.2010 13:03

[QUOTE=AKÇA;570015]EFENDİ çok şükürki bizler varız bu ülke bizim gibi hoş görülü imanlı insanlar yüzünden ayakta sizLER bizim hayellerimizi bile rüyanızda göremezsiniz ELHAMDÜLİLLAH.ÇOK ŞÜKÜR SİZDE BİR GÖRÜŞÜNÜZÜ DÜŞÜNCENİZİ AÇIKLAYIN biz sizinlede anlaşır bir ortak yol buluruz [B][SIZE=3][COLOR=red]bizde saldırmak hakaret yok biz hoşgörü insanıyız[/COLOR][/SIZE][/B] sanada yer buluruz soframızda buyur GARDAŞIM[/QUOTE]

[QUOTE=AKÇA;570003]ABİRCAN EFENDİ...
ölü olsam mezardan hortlar evet derim bu pakete..!
[B][SIZE=3][COLOR=red]dağa çıkmakla sadece terörist yada vatan haini olunmaz bu referandumda hayır diyenlerde bir ********[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]

[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Pardon,tam olarak iştirak edemedim.Bu mu sizin HOŞGÖRÜ'nüz???[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Yaşınız itibarıyla saygısızlık etmek istemiyorum ancak yaşınızın adamı olup,böyle bir hakaret ve saygısızlık için "Hayır" diyeceklerden özür dilemenizi bekliyoruz![/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Hoş,siz ve sizin gibiler dedi diye terörist olacak değiliz ya neyse...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Kişisel olarak probleminiz varsa onunla halledin meselenizi.Genellerseniz ve "terörist" damgası yapıştırmaya çalışarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışırsanız sizde damga yersiniz,kusura bakmayın!...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

tayfun5883 10.08.2010 13:07

[QUOTE=AKÇA;570003]ABİRCAN EFENDİ...
ölü olsam mezardan hortlar evet derim bu pakete..!
dağa çıkmakla sadece terörist yada vatan haini olunmaz bu referandumda hayır diyenlerde bir ********[/QUOTE]

lütfen akça kardeşim hayır diyenler vatan hayini niye olsun
paketi bir daha gözden geçir yorumla o zaman sende hayır verirsin

Arif Coşkun 10.08.2010 13:11

[QUOTE=AKÇA;570019]SAYIN MODERATÖR ben özür dilemesinide bilirim.
önce özür dilemesi gereken özür dilesin şurada kaç gündür ne din koydu ne din adamı ne inançlı insan kaldı önüne gelene sayıyor bizler sabırlı insanlarız alttan almaya çalışıyoruz yeter ama neyin özrünü dileyeceğim yazacak çok şey vardı ama burası müsait değil.İNANAN BİREYLER OLARAK ÖZÜR BİZDEN DİLENMELİ SEVGİLER[/QUOTE]

Hanımmısınız, Beymisiniz, Efendimisiniz, Evetçimisiniz Hayırcımısınız, hiç umrumda değil ne olursanız olunuz önce insan olunuz...
Burası bir konu bahane edilerek "HAKARET TOPİCİ" yapmaya kimsenin hakkı yok, yeter artık rahatsızlık vermeye başladı her yazana yazmak zorundamısınız tamam açıkladınız biliyo herkes evetçi yada hayırcı olduğunuzu, bunu çocukça uzatmanın bir anlamı varmı? Çok sakin bir insanım ben bile resmen gerildim.

Sonra siz hangi cüretle Hayır kullanan herkesi terörist ilan ediyosunuz. Özür dilemek erdemliktir gerisiz size kalmış.

Bu çağrım herkes için geçerlidir. Lütfen yorumlarınız daha olumlu hakarete dayalı olmasın

Bu tür devam ettiği taktirde mesajlarınız silinecek ve konu kapatılacaktır.

abircan 10.08.2010 13:11

[QUOTE=AKÇA;570019]SAYIN MODERATÖR ben özür dilemesinide bilirim.
önce özür dilemesi gereken özür dilesin şurada kaç gündür ne din koydu ne din adamı ne inançlı insan kaldı önüne gelene sayıyor bizler sabırlı insanlarız alttan almaya çalışıyoruz yeter ama neyin özrünü dileyeceğim yazacak çok şey vardı ama burası müsait değil.İNANAN BİREYLER OLARAK ÖZÜR BİZDEN DİLENMELİ SEVGİLER[/QUOTE]

iyi insanlar sabırlıdır , kalitelidir, varsa gösterirsin sabrını elbette buyururuz sofraya, leadriye yazdıklarım aynı anda senin içinde edilmiş laflardır arkadaşım gardaşım sen nekadar sivaslıysan bende o kadar sivaslıyım sen nekadar allah kuluysan bende o kadar bugüne kadar nefes alıp verdiysek yaratanın bir bildiği vardır, ama bir bacım uyardı sağolsun aysima 58 bir bıçak alıp dürtecekmiş beni sen okuduğu ik makaleden hemen katil olacaksann ooooooo olmaz böyle hoşgörü edebiyatı, sevgiyle kal ama kötü niyet yok kızdırmak tabiki var ne ben senin gibi düşünürüm nede senbenim gibi olabilir ama ortak okaar çok şey varki insan olarak paylaşacak, en azından aynı gökkubbe, bunu nasip etmişse allah aynı çağda aynı ülkede aynı dilde dinde ama ayrı meshepte bunu kabulleneceksiniz arkadaşım bundan gocunmak yanlıştır, sen mhp li bdp li bbp li olabilirsin ben edp li chpli tkpli olabilirim bunlar çok normal herkes asgari demokrat olmak herkesin birey olma insan olma inanma özgürlüğüne sahip çıkmalı katkı sunmalı değer verip saygı duymalı, yok illa ya sev ya terket dayatması yaparsan olmazzzzz, bak ülkücüler bile kabak gibi ikiye bölündü hayırmıdır şermidir bileme ama bu oylamadada millet ikiye bölündü kabak gibi

ŞAHBEY 10.08.2010 13:11

buyrun birde madımak çıktı üstünüzemi alındınız...kimlerin hayır diye meydanlarda bağırdığını görüyoruz siz hangisindensiniz söyleyin bilelim sözüm dağdakilerin yandaşları içindir...

OSMAN ECE 10.08.2010 13:13

[QUOTE=arifcoskun;570014]Bu çok ağır bir itham lütfen mesajlarınıza dikkat edin ve özür dileyin.[/QUOTE]

ARİF BEY YUKARDA BEN BİR ÖZÜR DİLEDİM AMA BU ÖZÜR SİTE YÖNETİMİ İÇİN DİLENDİ BANA VE DİNİY DUYGULARIMA HAKARET EDENLER İÇİN ÖZÜR DİLEMEDİM YANLIŞ OLMASIN ONLAR İÇİN ÖZÜR DİLEMEM FAZLASIYLA CEVAPLARINIDA VERDİM SAYGILAR

bilgin_58 10.08.2010 13:17

[QUOTE=bilgin_58;569951]Anayasa oylamasına " EVET" dediğimizde bizlere getirisi ne? bizlerden götürüsü ne?
Bunları çok iyi analiz etmek gerekiyor,

Anayasa oylamasına "HAYIR" dediğimizde bizlere getirisi ne? bizlerden götürüsü ne?
Bunları da çok iyi analiz etmek gerekiyor,

Burda ne A Partisi nede B partisi için oy veriyoruz, burda geleceğimiz için oy veriyoruz, kabul ettiğimizde ne gibi sonuçlar doğuracak bizim için iyi mi olacak kötü mü olacak? bilenimiz var mı? hangimiz anayasının 23 maddesi değişiyor, bu 23 maddeden birini sayabilecek birisi desinki ben neye göre oy vereceğimizi biliyoruz desin, mümkün değil, ha değişse vatandaşa ne gibi yararlar sağlıyor, ne gibi zararlar sağlıyor, bilenimiz allah aşkına kaç tane bırakalım körü körüne sarılmayı bilinçli olalım, bilinçli oy vermeye bakalım

Örneğin bu değişen maddelerden memur yasasıda bunların içinde oylanacak, bilen varmı?
Memurlardan neler alınıp, nelerin verildiğini bileniniz varmı?
Çoğmuzdan duyar gibiyim koskocaman bir YOOOOOOO neler varmış?

Neler yokki? İş güvencesinin alınmasından, köleleştirmeden, memurun dilini kesmeden, daha bunları çooğaltabileceğimiz sadece bir maddesi

Hadi vicdan sizin merhamet sizin gelecek çocuklarımızın vicdanınızın sesini dinleyin diyebilirim[/QUOTE]

biraz aklı selim olalım arkadaşlar
birbirimizi kırmaya gerek yok,

OSMAN ECE 10.08.2010 13:19

[QUOTE=abircan;570024]iyi insanlar sabırlıdır , kalitelidir, varsa gösterirsin sabrını elbette buyururuz sofraya, leadriye yazdıklarım aynı anda senin içinde edilmiş laflardır arkadaşım gardaşım sen nekadar sivaslıysan bende o kadar sivaslıyım sen nekadar allah kuluysan bende o kadar bugüne kadar nefes alıp verdiysek yaratanın bir bildiği vardır, ama bir bacım uyardı sağolsun aysima 58 bir bıçak alıp dürtecekmiş beni sen okuduğu ik makaleden hemen katil olacaksann ooooooo olmaz böyle hoşgörü edebiyatı, sevgiyle kal ama kötü niyet yok kızdırmak tabiki var ne ben senin gibi düşünürüm nede senbenim gibi olabilir ama ortak okaar çok şey varki insan olarak paylaşacak, en azından aynı gökkubbe, bunu nasip etmişse allah aynı çağda aynı ülkede aynı dilde dinde ama ayrı meshepte bunu kabulleneceksiniz arkadaşım bundan gocunmak yanlıştır, sen mhp li bdp li bbp li olabilirsin ben edp li chpli tkpli olabilirim bunlar çok normal herkes asgari demokrat olmak herkesin birey olma insan olma inanma özgürlüğüne sahip çıkmalı katkı sunmalı değer verip saygı duymalı, yok illa ya sev ya terket dayatması yaparsan olmazzzzz, bak ülkücüler bile kabak gibi ikiye bölündü hayırmıdır şermidir bileme ama bu oylamadada millet ikiye bölündü kabak gibi[/QUOTE]

SİZ KARPUZ GİBİ ÇATLAMAYIN ÜLKÜCÜLER KABAK GİBİ BÖLÜNMEZ
HENÜZ YOLUMUZU ŞAŞIRMADIK

ŞAHBEY 10.08.2010 13:21

ARİF BEY sizi görevinizi yapmaya davet ediyorum bu uyarılarınızı inanan insanlar hakaret yerken yazmanızı beklerdim o devirler geçti yüzümüze tükürlmesine müsade edemem.yanlı davranmayın .madem bu konu sizi ilgilendirmiyor adil davranın yukardan aşağı konuları msjları tarayın.İNSANIZ ŞÜKÜR İNSANLIĞIMIZADA LAF SÖYLETMEYİZ BEĞENMİYORSANIZ KONUYU KAPATIRSINIZ OLUR BİTER.KOLAY GELSİN

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:23.