![]() |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=rallim58;334383][B]Arif olan anlar elbet...
Dostluklar olsun ilelebet... Bende görmek istedim sizi... Enişteyle tanışmaya ver şimdiden sözü..[/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Insallah görüsürüz birgün Haberinizi aliyordum hergün Pasabahceye gidip bulusmussunuz Bende cok istiyordum gelmeyi ogün [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Taşırmış aşıkları
Zümrüd-ü anka kuşları Yoksa boşa gidermiş Tüm kanat vuruşları... |
[B][COLOR=darkorange]geç geldiğim için özür dilerim [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]çiçekler çok güzel teşekkür ederim abi çok kibar çok da incesin [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]allah gönlüne göre versin [/COLOR][/B] |
[B]Coşkunsun sular gibi çağlarsın...
Arifsin hemen herşeyden anlarsın... Müsaade iste çabuk gidesin sen... Senden sonra gidecek, sırada ben...[/B] |
[quote=sivaBURs;334391]Taşırmış aşıkları
Zümrüd-ü anka kuşları Yoksa boşa gidermiş Tüm kanat vuruşları...[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]zümrüd-ü anka kuşu da masal böyle bi kuş yok hepsi hayal insanı yaşatan tek şey hayal hayaller olmasa neye tutunur insan [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334394][B][COLOR="DarkOrange"]zümrüd-ü anka kuşu da masal
böyle bi kuş yok hepsi hayal insanı yaşatan tek şey hayal hayaller olmasa neye tutunur insan [/COLOR][/B][/QUOTE] Hayal umutları doğurur Umut beklentiyi yoğurur Beklenti boşa çıkarsa İnsan nasıl doğrulur... |
[B][COLOR=darkorange]düşmez kalkmaz bir allah [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]taşınmayacak yük vermez allah her gecenin sabahı vardır her aşkın sonu vardır [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334399][B][COLOR=darkorange]düşmez kalkmaz bir allah [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]taşınmayacak yük vermez allah her gecenin sabahı vardır her aşkın sonu vardır [/COLOR][/B][/QUOTE] Allah birdir Rabbena Zor gelmez işler O'na Gülmek anlamsız gelir Her daim ağlayana. |
[QUOTE=Sweetgirl;334390][B][I][COLOR="Magenta"]Insallah görüsürüz birgün
Haberinizi aliyordum hergün Pasabahceye gidip bulusmussunuz Bende cok istiyordum gelmeyi ogün [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Sürpriz yapar gelirsiniz diye hazırlandım Aç kalmayasınız diye köfteyi fazla aldım:D Cahar kapacak diye köftelere hemen daldım O gün gerçekten piknikten ciddi zevk aldım Eşinizle beklerim Sivas merkezde, sizi... Tanışalım, Site üyeleri ile birlikte hepinizi... Mutlu oluruz memelekette hizmette size... Dostlarımızdan selam getirin o yeter bize...[/B] |
[B][I][COLOR=purple]BIR CUVALDAN BELKI BIN DEFA BÜYÜK[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#800080]AHIRETTE BOYNUNA ASILIR BU YÜK [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]HEPSINI BIRLIKTE SANA YÜKLERLER [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]TASI BAKALIM BU TOPRAGI DERLER[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]DAHA BIR CUVALI KALDIRAMADIN [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]NE CEVAP VERIRSIN AHIRETTE YARIN[/COLOR][COLOR=red]????????????[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ooo sehercim sendemi burdaydın ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kız sorarım sana kaynananı naptın ? dır dır edip duruyor mu ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa kendini sevdiriyor mu ?[/COLOR][/B] |
[quote=kronick;334403][B][COLOR=darkorange]ooo sehercim sendemi burdaydın ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]kız sorarım sana kaynananı naptın ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]dır dır edip duruyor mu ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa kendini sevdiriyor mu ?[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=red][B][I]HAHA CANIM NE DEMEZSIN[/I][/B][/COLOR] [B][I][COLOR=#ff0000]HIC SORMA BENI DERSEM [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]HEMDE COK DIRDIR EDERKI [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]VALLAH SASARSIN KALIRSIN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]AH GÖZÜM YOLDA KALDI [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]GITSELERDE YATSAM DERIM[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]O ZAMAN ANLAKI BACIN [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]RAHAT VE HUZURLU HEHEHE:D[/COLOR][/I][/B] |
[B]Arkadaşlar yarın mesai var iş var...
Çocuklar ekmek bekler, bahşiş var... Hakkınız geçti ise helal edin, lütfen Uykumda geldi izin verin kaçayım hemen...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]sayılı gün çabuk geçer
sana sormak lazım çabuk mu geçer seher bacım çile çeker anasını sevmez ama oğlunu sever [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ne hakkımız olacak abi aşk olsun
eğer var isede helal olsun işlerin yoğunmuş,rahatına bak sen allah yardımcın olsun [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;334409][B][COLOR=darkorange]sayılı gün çabuk geçer [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sana sormak lazım çabuk mu geçer[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seher bacım çile çeker[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anasını sevmez ama oğlunu sever [/COLOR][/B][/quote] :D [B]dört gözle bekler bu garip seher[/B] [COLOR=red] hic sormayin bana cok zor gecer[/COLOR] [COLOR=#ff0000] neyleyim askim onlardan büyük[/COLOR] [COLOR=#ff0000] anasini sevmez ama oglun sever:D[/COLOR] |
[B]Kronik görmez artık şimdi bizi...
Ne desekte duymaz hiçbirimizi... Sweet ablamdan sonra Seheresma geldi... İzin versenizde vermesenizde uykum geldi...[/B] |
Hele bu ne cehalet
Sizinki değil adalet Oğlan sen beri gel Ama ananı hallet |
[B][I][COLOR=purple]KOPTUM BEN YA KIRILIYORUM GÜLMEKTEN SÜPERSINIZ:))))))))))))))[/COLOR][/I][/B]
|
Cevap: --->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=rallim58;334412][B]Kronik görmez artık şimdi bizi...[/B]
[B]Ne desekte duymaz hiçbirimizi...[/B] [B]Sweet ablamdan sonra Seheresma geldi...[/B] [B]İzin versenizde vermesenizde uykum geldi...[/B][/quote] [B][COLOR=darkorange]abi izin vermek haddime mi düşer bana ,sana iyi geceler dilemek düşer bu saatte uyanık kalman bile hata zira yaşıtların çoktan daldılar uykuya :D:D:D[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]gülme kız seher anlat hele
kaynana ne eder akşama çe bende biraz ders alayım nasıl kayanana olunurmuş bileyim [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]şimdi ben bi sigara içeyim
şöyle bir kafamı fulleyeyim beni bekleyin gitmeyin size diyeceğim var azıcık merak edin [/COLOR][/B] |
Laflar nereye itti
Bir gece daha bitti Uykusu gelen bendeniz Görünmeden uyumaya gitti (Görmediniz dimi) |
[B][COLOR=darkorange]sivaBURs sustun ne oldu?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]gözlerin uyku ile mi doldu?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]zümrüd-ü ankanın kanadımı kırıldı?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben kronik vakayım teşhisim de konuldu[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334423][B][COLOR=darkorange]sivaBURs sustun ne oldu?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]gözlerin uyku ile mi doldu? zümdürü ankanın kanadımı kırıldı? ben kronik vakayım teşhisim de konuldu[/COLOR][/B][/QUOTE] Yücelerde taşım var Yarın benim işim var Yoksa korkmam senden ben Kronik vaka aşım var |
[B][COLOR=darkorange]şimdilik korkma bakalım
damarıma basmazsan zararsızım yanılıp şaşırıp damarıma basarsan o zaman izleri kalır tırnaklarımın [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]neyse artık didişmeyelim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]birbirimizeiyi geceler dileyelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gecenin bütün güzellikleri seninle olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]herşey ama herşey gönlünce olsun [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334426][B][COLOR=darkorange]şimdilik korkma bakalım
damarıma basmazsan zararsızım yanılıp şaşırıp damarıma basarsan o zaman izleri kalır tırnaklarımın [/COLOR][/B][/QUOTE] Okuyan bizleri düşman sanacak Göz var mı bende sana kanacak Çok üstelersen çeker vururum Masumda yanacak, katilde yanacak |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[B][I][COLOR=blue]GERCEKTEN COK KOMIK VE SÜPERSINIZ BEN BECEREMIYORUM [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]4 LÜ YAZMASINI SIZE BASARILAR DILERIM DOSTLAR:);):)[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR=darkorange]göz varmı bana kanacak bilemiyorum
gözlüklerin gözünde göremiyorum[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen adam vurmayı kolay sanıyorsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]katil olmaya değmez hiç kimse bilmiyormusun ?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;334427][B][COLOR=darkorange]neyse artık didişmeyelim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]birbirimizeiyi geceler dileyelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gecenin bütün güzellikleri seninle olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]herşey ama herşey gönlünce olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] Zaten latifeydi bu sözler Uyku doluyor gözler Sana doğrulan silah Kesinlikle bana döner Hadi iyi geceler |
[B][I][COLOR="Magenta"]yine bakiyorum bayagi atismissiniz
burayi resmen savas alani sanmissiniz Burda silah tirnak lar konusmaz Laflari ile atisamayan asik olamaz [/COLOR][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;334433][B][I][COLOR=magenta]yine bakiyorum bayagi atismissiniz[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]burayi resmen savas alani sanmissiniz[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Burda silah tirnak lar konusmaz[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Laflari ile atisamayan asik olamaz [/COLOR][/B][/I][/quote] Zaman çok geç olmuş gerilmiş yüzler Çekilmiş silahlar açılmış emniyetler Neyseki şükür tetiği çekmemişler Sitemiz, dostluk, barış hoşgörü bekler |
[B][COLOR=darkorange]şaka bir yana sahiden eğlendik[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sizleride o an burda isterdik[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]meydan bize kalınca didştik biraz[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]didişme bahane bizimki biraz naz [/COLOR][/B] |
[B]HAYATIN BAŞINDAYIM...
DAHA ON BEŞ YAŞINDAYIM... SEVDAM O KADAR BÜYÜK Kİ... SİVASIMIN AŞIĞIYIM... :)[/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"]Bir zamanlar bu topicimiz cok cevaplanirdi
Ozanlarimizin atismalari ile anilirdi Simdi ise ozanlarimiz cok geride kaldi Haydi arkadaslar atismaya yeniden baslandi [/COLOR][/I][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;334638][B][I][COLOR=magenta]Bir zamanlar bu topicimiz cok cevaplanirdi[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Ozanlarimizin atismalari ile anilirdi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Simdi ise ozanlarimiz cok geride kaldi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Haydi arkadaslar atismaya yeniden baslandi [/COLOR][/B][/I][/quote] Akşam oldu beklerim dostları yine siteye Özledim sizleri gelmediniz döndüm deliye Kimse olmayınca yazdım kendi kendime Benden selam olsun bacım Sweetgirl'e |
Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;334653]Akşam oldu beklerim dostları yine siteye
Özledim sizleri gelmediniz döndüm deliye Kimse olmayınca yazdım kendi kendime Benden selam olsun bacım Sweetgirl'e[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Dün tam size yaziyordum telefon geldi Mecburen bilgisayarin basindan kalkmam gerekti Geri döndügümde baktim siz gitmissiniz Siz olmayinca canim yazmak istemedi[/COLOR][/I][/B] |
--->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;334656][B][I][COLOR=magenta]Dün tam size yaziyordum telefon geldi[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Mecburen bilgisayarin basindan kalkmam gerekti[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Geri döndügümde baktim siz gitmissiniz[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Siz olmayinca canim yazmak istemedi[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar çoğaldı hergeçen gün bizde Senle öncedende yazmıştık biz bize Bakıyorum gelince hep sitemize Alışınca yazmak istedim Sweetgirl'e |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;334659]Ozanlar çoğaldı hergeçen gün bizde
Senle öncedende yazmıştık biz bize Bakıyorum gelince hep sitemize Alışınca yazmak istedim Sweetgirl'e[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"] Cok haklisin ozanlarimiz cogaldi Eskidende bi ara bu kadardi Herkes sonunda atismakdan usandi Burasi yine yalniz kaldi Insallah bu sefer öyle olmaz Buralarda in cin top oynamaz Ben simdilik müsade istesem az Gelirim sonradan, isim var biraz[/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:32. |