![]() |
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[B]• Düşmanlarınızı affedin bu bir büyüklüktür. Ama onları unutmak büyük bir aptallıktır. (J.f kennedy)[/B]
|
[B][/B][COLOR="Red"]Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. [/COLOR]
|
[B]Yalnızlık tek kelime. Söylenişi ne kadar kolay! Oysa taşınması o kadar zordur ki...
Goethe [/B] |
[B][I][COLOR="Navy"]Kendime nasihat: Ne eksik ne de fazlasını ara dostlukta ve seni üzenle asla uğraşma ! [/COLOR][/I][/B]
|
"Midyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak "
. |
[B]
Ne irfandır veren ahlaka yükseklik, ne vicdandır Fazilet hıssi insanlarda Allah korkusundandır. M.akif ersoy [/B] |
[B]Bir iyilik yaparsan onu hiç hatırlama,bir iyilik görürsen onu hiç UNUTMA... (Chillon)[/B]
|
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/4813/zlszekartes3.jpg[/IMG][/URL]
] |
[B] Dünyada başarı kazanmanın iki yolu vardır: Ya kendi aklından faydalanmak, yahut da başkalarının akılsızlığından faydalanmaktır. (La Bruyere)[/B]
|
[B]Insanları iyi tanıyın, her insani fena bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin (Mevlânâ)[/B]
|
[B] Insanları yükselten iki büyük vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması. (Napoleon)[/B]
|
[B]• Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Mevlana)[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Güçlükler başarının değerini artıran süslerdir.
[/COLOR][/B] |
[B]
Aptallar, akıllılardan pek az şey öğrenirler; ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler. :) CATO [/B] |
[B][COLOR="Magenta"]■ Bu günü görmek.geleceği görmekten daha kolaydır. FRANKLİN[/COLOR][/B]
|
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg
|
[B]gidene yol vereceksinki ,gelen ayakta kalmasin ;)
:D[/B] |
[B]Kalbi düşmanlıklarla meşgul olan kişi, faydalı işler yapamaz.
[/B][B]Hz. Ali (r.a.)[/B] |
[B][COLOR="Teal"]Hayal kurabilirsiniz, onu gerçekleştirebilirsiniz. Herşeyin bir fareyle başladığını asla unutmayın. (Walt Disney)
[/COLOR][/B] |
[B]Kibir bele bağlanan taş gibidir, onunla ne yüzülür, ne de uçulur.[/B]
[B]Hacı Bayram-ı Veli (rh) [/B] |
[B]Kaplumbağaya dikkat et! Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebilir. (James B. Conant)
[/B] |
[B]İki cihanda huzur istersen, münâkaşa ve tartışmayı terk et[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]Sustum! Nice oldu bilemem susalı.Hatırladığım epeydir gönül evimde asayişin berkemal olmadığı.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Dua sardım kalbime, dilime dua ve sabrıma dua.........[/B][/COLOR]
|
[CENTER][CENTER][B][I][COLOR="Magenta"]Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar...
(HZ. ALİ)[/COLOR][/I][/B][/CENTER][/CENTER] |
CAHİLLE TARTIŞMA
DIŞARDAN BAKAN AYIRT EDEMEZ KİM CAHİL KİM AKİL |
[COLOR="DarkRed"][B]Kalbime baktım da işte iyice
Anladım ki sen de herkes gibisin..........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Sevmek dedim.
Yoluna ölmek dedi. Yol dedim. Alıp başını gitmek dedi........[/B][/COLOR] |
[B][I]Kötü söyleme, kötü düşünme, kötü teşvik ve telkinde bulunma; ancak o zaman dünyadaki kötülüklerin sana gelmesinden kurtulursun. [/I][/B]
|
[B][COLOR="Purple"]...gülümse, bugün ömrünün kalan ilk günü...[/COLOR][/B]
|
"sana yapılmasını istemediğini sen başkasına yapma"
"ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol " . |
biz seviyemizi ve oldugumuz yeri biliriz.alt kata bakarız ama alt kata inmeyiz
|
başkasından saygı bekleyenler önce saygı göstermesini bilmedirler
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ayrılık denilen şeyin birisi uzakta diğeri olduğu yerde kalır gibi birşey olduğunu sanırdım seni sevmeden önce,Ama şimdi yaşadım ve anladım Ayrılık canının yarısının gurbette olmasıymış!!! [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]VEFA BEKLEME GECEN ZAMANDAN YOLCULAR VEFASIZ YOLLAR VEFASIZ VEFA BEKLEME GEÇEN YILLARDAN SEVİYORUM DİYEN DİLLER VEFASIZ!!!!! [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]BÜYÜME KÜCÜYÜM HAYAT SENİ DE HARCAR!!!!
[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]BAK ŞU DÜŞEN YAPRAĞA BİRGÜN ODA YUKARIDAN BAKARDI TOPRAĞA.....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]GİDENE YOL VERECEKSİN Kİ GELEN AYAKTA KALMASIN.....[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]GÜVENME ZENGİNLİĞİNE BİR KIVILCIM YETER... GÜVENME GÜZELLİĞİNE BİR SİVİLCE YETER...[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="darkred"]Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar:::!!!!
[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:59. |