![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Geceye şiir yazarım,
Kafamı bozman kızarım, Düşmana mezar kazarım, Yiğit varsa işte meydan. Cevap yazın haydi cevap, Ramazanda yapın sevap, İftara yapılmış kebap, Yiyen varsa işte meydan. Allı gelin al eyliyor, Dağı, taşı yol eyliyor, Dilleri türkü söylüyor, Duyan varsa işte meydan. Vatan memleket adına, Çıkarım Sivas yadına, Doyulmaz dostun tadına, Doyan varsa işte meydan. Değişmez gönlümde aşkın, Gurbet elde yolum şaşkın, Coştu yürek yapar taşkın, Soyan varsa işte meydan. |
[QUOTE=arifcoskun;457244]Geze geze yorulmuş dizlerin
Kimse anlamamış sözlerin Bakma bana öyle serin serin :) Rakibim olamazsın işte meydan :D[/QUOTE] Kimse su dökemez elime Sahip ol sende diline Yoksa kapılırsın selime Varsa itirazı olan işte meydan :D |
[QUOTE=sivaslı fd;457427]Kimse su dökemez elime
Sahip ol sende diline Yoksa kapılırsın selime Varsa itirazı olan işte meydan :D[/QUOTE] [B]Iddiali senin dilin, Marifetli belli elin, Kral benim bunu bilin, Bilen varsa iste meydan.[/B] |
[QUOTE=sandalli;457428][B]Iddiali senin dilin,
Marifetli belli elin, Kral benim bunu bilin, Bilen varsa iste meydan.[/B][/QUOTE] Sen kralsan ben prensesim Bağıra bağıra kısıldı sesim Yenilince kırılmasın hevesin Duyan varsa işte meydan :D :D:D:D:D Senden kral değil vezir olmaz Seni gören huzur bulmaz Bu konu kuru lafla dolmaz Varsa dolduran işte meydan :D |
[B]sabah olmuş öter kuşlar
kimse yokki atsın taşlar gündüzleri yaram sızlar saran varsa işte meydan[/B] |
[B]Godmorning ozanlar aha ben geldim
Kusura bakmayın desdursuz girdim Biraz rötarlı da olsa selam verdim:) Karşı koyan varsa işte meydan:)...[/B] |
[B]hep karamsar yazarsınız
insanlığa kızarsınız iyileri üzersiniz coşan varsa işte meydan[/B] |
[QUOTE=sivaslı fd;457427]Kimse su dökemez elime
Sahip ol sende diline Yoksa kapılırsın selime Varsa itirazı olan işte meydan :D[/QUOTE] Eline ben hiç su dökmem Kimseye kem söz etmem Bentlerim var sele gelemem İtirazım var işte meydan :D Coşmuş bizim Sivas'lı Feyza Hiçte gelmiyor cilveye, naza Nahiyeler zamanla olur kaza İl olmak isteyene işte meydan :) |
[QUOTE=arifcoskun;457465]Eline ben hiç su dökmem
Kimseye kem söz etmem Bentlerim var sele gelemem İtirazım var işte meydan :D Coşmuş bizim Sivas'lı Feyza Hiçte gelmiyor cilveye, naza Nahiyeler zamanla olur kaza İl olmak isteyene işte meydan :)[/QUOTE] Ben çoktan olmuşum il Boşyere dökme dil iyisimi kıymetimi bil Bilmeyenlere işte meydan :D |
[QUOTE=sivaslı fd;457429]Sen kralsan ben prensesim
Bağıra bağıra kısıldı sesim Yenilince kırılmasın hevesin Duyan varsa işte meydan :D :D:D:D:D Senden kral değil vezir olmaz Seni gören huzur bulmaz Bu konu kuru lafla dolmaz Varsa dolduran işte meydan :D[/QUOTE] [B]Ne istersem yazar kalem, Hayran bana cümle alem, Gelince vereyim selam, Alan varsa işte meydan. Ben ustayım sense çırak, Gel sen bu işleri bırak, Ozanlık senden çok ırak, :D Bulan varsa işte meydan[/B]. |
[QUOTE=sivaslı fd;457469]Ben çoktan olmuşum il
Boşyere dökme dil iyisimi kıymetimi bil Bilmeyenlere işte meydan :D[/QUOTE] Sen olmamışın daha vilayet Sen öyle düşün hep hayal et Yağmur yağar olur bereket Ekip biçene işte meydan :) Dağlarda yaralı bir ceylan Peşine düşmüş kral aslan Etrafı kaplamış kara duman Esip yok edene işte meydan :D |
Feyza ozan pes mi etti,
Ne de çabuk korktu gitti, Prenseslik burda bitti, Gülen varsa işte meydan. :D |
Prenses Feyza nerede kaldı
Yazıları okuyup hayalemi daldı Etrafı kötü bir korku aldı Cesaretli olana işte meydan :) |
[B]Bildirelim her okura
Anlasınlar dura dura Bazı zaman en çukura inen varsa işte meydan [/B] |
[QUOTE=sandalli;457470][B]Ne istersem yazar kalem,
Hayran bana cümle alem, Gelince vereyim selam, Alan varsa işte meydan. Ben ustayım sense çırak, Gel sen bu işleri bırak, Ozanlık senden çok ırak, :D Bulan varsa işte meydan[/B].[/QUOTE] Sandallıda kendini usta sanar Kim derse ona kanar Yenildim diye içi yanar Duyan varsa işte meydan :D |
ay alemsiniz vallahi çok keyifli oluyor okumak oh
oku oku gül elleriniz dert görmesin |
er kişi hiç meydandan kaçmaz
ozanın neşesi saz ile gelir daglar buharlanır yeşile çalar baharın kokusu yaz ile gelir deim ve ozanlara bir ayak vermiş oldum haydi arif bey devamı senden |
[B]Osman ozan devamını ben getirsem olur mu?
Arif abi gelmemiş ben getirsem olur mu? Sandalli ozanı da sen getirsen olur mu? Arif ozan ancak Hasan ozan ile gelir...[/B] |
dinle deliktaşlı hemşerim
sabah deyil akşam oldu site ozanlarla doldu diyari bir rüya gördü yoran varsa işte meydan olur metin yigenim haydi bu gün güzel bir vakit geçirelim |
ben geldimm korkmayinn eyy hemsolarr,,
gelisimlee baslatmazz olimm emii tartismalar,, nedensee benii görenn kacarr yan bakann varsaa isteee meydann:D |
[B]Şaunda maç izliyorum
Yenildiğimizi gizliyorum Dünya Kupas'nı gözlüyorum Dünya Kupası gol ile gelir...[/B] |
[B][COLOR=darkorange]ne yenilmesi aslan gibiyiz
ay yıldızlı takımız biz fırtına gibi eseriz Kadir Has'ı Estonya'ya dar ederiz[/COLOR][/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;457701]er kişi hiç meydandan kaçmaz
ozanın neşesi saz ile gelir daglar buharlanır yeşile çalar baharın kokusu yaz ile gelir deim ve ozanlara bir ayak vermiş oldum haydi arif bey devamı senden[/QUOTE] Ozan olan yerde neşe eksik olmaz Suyu bol olan yerin gülleri solmaz Bu dünya fanidir kimseye kalmaz Baharda erimiş karlar gibiyim Tşk ler Osman Ece. Bugünkü dörtlüğümüzün sonu "gibiyim" olsun... |
[B][COLOR=darkorange]başım öyle ağrıyor ki
kafamı duvara vuracak gibiyim kafiyeli de yazamıyorum zaten bir hayli sinir olacak gibiyim [/COLOR][/B] |
hani hani niye sustunuz
iki kelime ettik hemen küstünüz eyer bana ise kstınız meydan gençlerin olsun aha çekiliyorum aranızdan |
[B]Kronik abla neden vurursun kafanı duvarlara?
Bu gün yenilecektik Estonya gibi davarlara :) Artık Afrika'da Günlerini gösteririz gavurlara Ozanlar bir olmuş sevincimden çocuk gibiyim...[/B] |
ömrüm geçti benim yaş 60 oldu
sarardı yapragım güllerim soldu gemi yükün aldı gam ile doldu yagmursuz kalmış yerler gibiyim |
[QUOTE=OSMAN ECE;457701]er kişi hiç meydandan kaçmaz
ozanın neşesi saz ile gelir daglar buharlanır yeşile çalar baharın kokusu yaz ile gelir deim ve ozanlara bir ayak vermiş oldum haydi arif bey devamı senden[/QUOTE] Verdiğin ayağa uyarım ozan Bulunmaz burda düzeni bozan Bazen hamsi yutar bazen de sazan Ördeğin irisi kaz ile gelir |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=12561&token=54743][img]http://resimzade.com/Show.html?i=12561&token=54743[/img][/url]
:D:D:D:D:D |
Sahura kadar bir çay demleyin
Bu sayfa özeldir gönül eyleyin Tatlı kelam edip, tatlı söyleyin Delikten yılan söz ile gelir |
sivas daglarından ulaş düzünden
hiç geçilmez güzellerin nazından diyari babanın kırık sazından aşıgın neşesi saz ile gelir |
Ozanlar bu akşam biraz yorgundur
Baksanıza site epey durgundur Acep ozanlarım kime vurgundur Bu saatte siteye naz ile gelir |
[B]Cley şimdi karıştırma kaşarı:D
Bak sonra kızdırırsın Yaşar'ı Kaşarla yakalanmaz başarı Şimdi birazdan Sandalli gelir:)...[/B] |
[B]Gecmiyor gönlüme nedense ferman,
Gözlerim görmüyor dizede yok derman, Savur saclarini eyle sen harman, Kara kis aylari güz ile gelir.[/B] |
İftarda habire yiyin tıkının
Şiştiyse mide biraz ıkının :) Kendinizi kötü gözden sakının Nazarın büyüğü göz ile gelir |
bir birimizle atışırız
bül bül gibi ötüşürüz bazen kızar itişiriz sitenin neşesi biz ile gelir |
Ozanız hem çalar hem de söyleriz
Düşmanlık ne demek asla bilmeyiz Yüzden çirkinliğe önem vermeyiz Bizim ayranımız buz ile gelir |
Koskocaman dünya döner basimda,
Zehir vardir ekmegimde asimda, Hile olmaz güzellerin kasinda, Mutluluk gönlüme kiz ile gelir. |
herkes kendi telaşında kendi hayında
mubarek ramazan bu son ayında diyari baba yapalı köyünde üstü başı yıtık toz ile gelir |
Misafir edecek olursa bizi
Çok ihya ederiz bilin ki sizi Şenlendiririz hem evlerinizi Mersin den gelenler muz ile gelir :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |
|