![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Sarı şaçlı bugun gelmez.
Bizim şiirlere onay vermez. Belkide bizi sevmez. Gel sandalli abimizi bekletme ' SARI ŞAÇLIII'[/B] |
Daha dün konustum söz verdi,
Aga babasindan izin de aldi, Belki de yorgundu uykuya daldi, Bugün gelmesede yarin gelecek. |
[B]İnşallah diyelim olsun gitsin.
Sarı şaçlin seni hep sevsin. Bizede büyüyünce kısmet olsun. Bir sarı şaçlı :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;340945][B]İnşallah diyelim olsun gitsin.
Sarı şaçlin seni hep sevsin. Bizede büyüyünce kısmet olsun. Bir sarı şaçlı :)[/B][/QUOTE] Allah sana yazsin sari sacliyi, Kiprikleri uzun kalem kasliyi, Ister sivasliyi ister Karsliyi, Huyu güzel olsun sari saclinin. |
[B][QUOTE=sandalli;340946]Allah sana yazsin sari sacliyi,
Kiprikleri uzun kalem kasliyi, Ister sivasliyi ister Karsliyi, Huyu güzel olsun sari saclinin.[/QUOTE] Teşekkür ederim bu güzel sözler için. Sarı şaçlı gelemedi niçin ? Sizde mesut ve bahtiyor olun. Ömür boyu Sarı şaçlınız için.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;340947][B]
Teşekkür ederim bu güzel sözler için. Sarı şaçlı gelemedi niçin ? Sizde mesut ve bahtiyor olun. Ömür boyu Sarı şaçlınız için.[/B][/QUOTE] Umarim olursun sende bahtiyar, Her sari saclidan olamaz sana yar, Bir güzel bulunca verirsin karar, Sana helal olsun sari saclilar. |
Dark_yamtar kardes gel buyur sende,
Ozanlar sevinir mutlu olurlar hemde, Senin gibi dosttan ögrensem bende, Saz calip türkü deyip halay cekelim. |
[B][COLOR=darkorange]sarı saçlı gelmedi ama ben geldim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sizlere öncelikle selam ederim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]e bide hal hatır edelim acep ne olacak senin hallerin [/COLOR][/B] |
Sari sacli gelmez ben nere gidem,
Halim yaman olmus kime ne diyem, Aga babasi gelir simdi, nere gizlenem, Acep ne olacak hallerim benim. |
Sandallı kardeşim feryadın eder
Yine sinesini kaplamış keder Sarı saçlısın kaybeden neder Acep ne olacak hallerin senin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:45. |
|