![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben çıkayım sahur oldu
Teşekkürler muhabbetiniz boldu :P Yarın burda buluşalım Çıksın yiğit atışalım :) |
[QUOTE=Kasım Öktem;457819]Yarım saattir bekliyorum
Kimse yazmıyor bana yorum Artık biri de bana yazsın Ben de atışmak istiyorum[/QUOTE] [B] Birader zaten Yalçın gibi bir bela var başımda :) Allah aşkına şimdi birde sen çıkma bu yaşımda:) Çok fazla tuz karıştı bu gece ekmeğime aşıma Tepelerim, alt ederim sen de çıkma sakın karşıma:)[/B] |
...... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah |
[QUOTE=nas_sina;457823]l.... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah[/QUOTE] :D [B]Yalçın Güldane abla bizi dövecek[/B] [B]Halbuki ben sanmıştım bizi övecek[/B] [B]Acıkmış galiba menemen yiyecek:D[/B] [B]Yanına yaklaşmazsak çok güzel olur:D...[/B] [COLOR=blue]Kısa bir aradan sonra tekrar geliyorum...[/COLOR] |
neyinizi öveyim sizin haytalar
kendini ozan sanan çaylaklar sabaha kadar boş atışıyorsunuz birde erken yatsanız ne güzel olur :D |
[QUOTE=metin 0758;457825]:D
[B]Yalçın Güldane abla bizi dövecek Halbuki ben sanmıştım bizi övecek Acıkmış galiba menemen yiyecek:D Yanına yaklaşmazsak çok güzel olur:D...[/B] [COLOR="Blue"]Kısa bir aradan sonra tekrar geliyorum...[/COLOR][/QUOTE] Korkma kardeşim ablamız bize vurmaz fiske Menemenler iptal küboş doldurmuş sirke Ablamız buyur gel yemeğe menüde izmir köfte Gel bize bazı bazı :D |
bu saate yenilirmi hic yemek
bunun adina sahur deniyor demek üsüdüm giyindim üstüme yelek oda yetmicek yanima alsammi yedek |
Didişipte durmuşlar hepsi boşu boşuna,
Yazdığınız cümleler gitmez benim hoşuma, Söyle ozanım söyle, yakışmıyor yaşına, Artık lafı bitirip, yatsanız güzel olur. [QUOTE=club7house;457820]Şu sözlerine neremle gülsem bilemedim Sen alayına giderken dönenlerden biride bendim Erkek adamlar kanatlı takım tutmaz bilmelisin Bükemediğin bileğide öpmelisin ...[/QUOTE] [B]Kartala laf söyleme, çarşı kırar belini, Öyle atıp tutma sen, keserler o dilini, Uzanıp öpüyorlar, Besiktaş´ın elini, Alemde kraliz biz, gerisi fasa fiso. [/B] |
[B]Hasan ozanım gelmiş beni solluyor:)
Bakıyorum da Beşiktaş'ı kolluyor Yalçın Göztepe yıllardır sizi sallıyor:) Süperlig'e çıksanız çok güzel olur...[/B] |
[B]Uyku girmedi kapanmıyor gözler...
Bu gönül, size sevdalıdır, özler... Ozan olmuş değişik simalar, yüzler... Her yiğidin ozanlığı, ne güzel olur...[/B] |
[B]Güzel atışmışlar yazmışlar buraya
Benim dörtlüğüde koyun sıraya Koyunlar gidiyor dağa ovaya Eti güzel yenir tuz bizim elde[/B] |
[B]Ankara'ya davet eder Deliktaş'lı Salim...
Gitmek isterim ama, yok ki gidecek halim... Oğlumun askerliğinde, kesinlikle buluşalım... Askerlerimizin ozanlığı da ne güzel olur...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;457860][B]Ankara'ya davet eder Deliktaş'lı Salim...
Gitmek isterim ama, yok ki gidecek halim... Oğlumun askerliğinde, kesinlikle buluşalım... Askerlerimizin ozanlığı da ne güzel olur...[/B][/QUOTE] [B]halin vaktin yerindedir özlemimiz derindedir sizleri göremezsek iftarımız hüzündedir bahaneye ermiyor hiç benim aklım koşarak gelirsen bilinki tokum bekliyoruz rallimi osmanı bilin başkente gelirseniz gün güzel olur[/B] |
[B]Gaz verip durma sakın...
Buluşmamız inanki yakın... Başına bir şapka takın... Kellerin parlaması ne güzel olur...[/B] |
[B]Nerden çıktı şimdi üstadım keller:)
Senin kıymetini ne bilsin eller Yoruldu kollarım tutmuyor eller Salim abi ile İftar güzel olur(Cley gibi kilo alırsınız:))...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;457864][B]Gaz verip durma sakın...
Buluşmamız inanki yakın... Başına bir şapka takın... Kellerin parlaması ne güzel olur...[/B][/QUOTE] [B]gaz vermek ne haddime sarmalar sardık rallime düşünüyor gelir aha başkentte iftar ne güzel olur[/B] |
Sivaslı fd msn e dalmış
Meydan çıraklara kalmış Herkes eline kalem almış Öğrenipde gelseler ne güzel olur :D :D:D:D Kasıla kasıla işleri bitmiş Yorulanlar çıkıp gitmiş Bana kimler laf etmiş Hadlerini bilseler negüzel olur :D:D:D |
[QUOTE=sivaslı fd;457867]Sivaslı fd msn e dalmış
Meydan çıraklara kalmış Herkes eline kalem almış Öğrenipde gelseler ne güzel olur :D :D:D:D Kasıla kasıla işleri bitmiş Yorulanlar çıkıp gitmiş Bana kimler laf etmiş Hadlerini bilseler negüzel olur :D:D:D[/QUOTE] [B]FD.atma bana hava uyumassın bugün daha iftara madımak ola sofrayı kurması ne güzel olur[/B] |
[B]Coşar Sivas ili coşar,
Müslüman camiye koşar, Salim Ankara´da yaşar, Uzak bu yaz bizim ilden. [/B] |
[QUOTE=sandalli;457876][B]Coşar Sivas ili coşar,
Müslüman camiye koşar, Salim Ankara´da yaşar, Uzak bu yaz bizim ilden. [/B][/QUOTE] [B]sandallı kaptı küreği koptu salimin yüreği dolandı beş on direği kaçar bugün bizim ilden[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457878][B]sandallı kaptı küreği
koptu salimin yüreği dolandı beş on direği kaçar bugün bizim ilden[/B][/QUOTE] [B]Mevlaya açılan kapı, İman ile dolsun yapı, Hepiniz yuttunuz hapi, Gelmiyor kaz bizim ilden. [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457870][B]FD.atma bana hava
uyumassın bugün daha iftara madımak ola sofrayı kurması ne güzel olur[/B][/QUOTE] Düştük Salim abinin diline Artık konuşur iki üç sene Yaparım madımağı yine Biraz sabretseler ne güzel olur :D |
[QUOTE=sandalli;457880][B]Mevlaya açılan kapı,
İman ile dolsun yapı, Hepiniz yuttunuz hapi, Gelmiyor kaz bizim ilden. [/B][/QUOTE] [B]sözlerin çağırdı beni Ama tanımam ki ben seni Deli olmamak eldemi haber verin bizim ilden[/B] [QUOTE=sivaslı fd;457881]Düştük Salim abinin diline Artık konuşur iki üç sene Yaparım madımağı yine Biraz sabretseler ne güzel olur :D[/QUOTE] [B]FD.yapar bak madımak içinde bir tutam ot yok çemeni yok salçası yok bunları unutmasa ne güzel olur[/B] |
[B]Salim kardeş gelmez gece,
Feyza olur halin nice, Şiirleri hece hece, Ne olur yaz bizim ilden. [/B] |
[B]ozan salim uyur şimdi
arif ozan gelir şimdi ben çekemem bunca derdi coşarak gel bizim ilden[/B] |
[B]Arif ozan gelsin hele,
Terkediyor bile bile, Ozanlarin yüzü güle, Koşarak gel bizim ilden.[/B] |
Ozanlar günaydın size
Halleriniz nasıl nice Gidiyoruz gündüz gece Ozan çıkar bizim ilden |
[QUOTE=arifcoskun;457888]Ozanlar günaydın size
Halleriniz nasıl nice Gidiyoruz gündüz gece Ozan çıkar bizim ilden[/QUOTE] [B]günaydın arif ozanım geç kalmışsın ben sezerim cezan neyse hemen keseyim güzel çıkar bizim ilden[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457890][B]günaydın arif ozanım[/B]
[B]geç kalmışsın ben sezerim[/B] [B]cezan neyse hemen keseyim[/B] [B]güzel çıkar bizim ilden[/B][/QUOTE] Günlerden pazar Salim ozan Geçti zaman oldu hazan Sevmek suçsa cezam idam Çok aşık çıkar bizim ilden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457890][B]günaydın arif ozanım
geç kalmışsın ben sezerim cezan neyse hemen keseyim güzel çıkar bizim ilden[/B][/QUOTE] Salim abi iyi laf eder Güzel derken beni kasteder Sandallı adamı hasta eder Tabip salın bizim ilden :D |
[QUOTE=sivaslı fd;457893]Salim abi iyi laf eder
Güzel derken beni kasteder Sandallı adamı hasta eder Tabip salın bizim ilden :D[/QUOTE] [B]güzel sensin güzel fd yemeklerin düşmüş dile sen bugün uyun yine insan çıkar bizim ilden [/B] |
[QUOTE=sandalli;457887][B]Arif ozan gelsin hele,[/B]
[B]Terkediyor bile bile,[/B] [B]Ozanlarin yüzü güle,[/B] [B]Koşarak gel bizim ilden.[/B][/QUOTE] Arif candır gelir size Olmasın birşeyde hile Olsamda çok uzak ilde Yiğit çıkar bizim ilden |
[B]kalmadı salim ozanın feri
yoruldukça siler teri düşündükçe gelir geri selam getir bizim ilden[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;457897]Arif candır gelir size
Olmasın birşeyde hile Olsamda çok uzak ilde Yiğit çıkar bizim ilden[/QUOTE] arif abi söyler sözü doğruluktur işi gücü incitmeden hiçbir gönlü insan çıkar bizim ilden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457899][B]kalmadı salim ozanın feri[/B]
[B]yoruldukça siler teri[/B] [B]düşündükçe gelir geri[/B] [B]selam getir bizim ilden[/B][/QUOTE] Bu kadar yorma bedeni Söyle kim aşık etti seni Atadan gelir hep geni Mert çıkar bizim ilden |
[QUOTE=arifcoskun;457901]Bu kadar yorma bedeni
Söyle kim aşık etti seni Atadan gelir hep geni Mert çıkar bizim ilden[/QUOTE] [B]söyle ozanım söyle dert tüketti beni böyle uzaklarda yaban elde hasret kokar bizim ilden[/B] |
[QUOTE=goramaz;457900]arif abi söyler sözü
doğruluktur işi gücü incitmeden hiçbir gönlü insan çıkar bizim ilden[/QUOTE] Goramaz hocam övme beni Bilirsin insanı özden seveni Anlatırsın herkes dinler seni Büyük hoca çıkar bizim ilden |
arif abi övme beni
severim candan seveni edebi yırtmayan herkesi seven çıkar bizim ilden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457902][B]söyle ozanım söyle [/B]
[B]dert tüketti beni böyle[/B] [B]uzaklarda yaban elde[/B] [B]hasret kokar bizim ilden[/B][/QUOTE] Söylerim ozanım kendi halimce Dostları düşünürüm halleri nice Dert zordur bitsin gönlünce Çok göç eden olur bizim ilden |
[QUOTE=arifcoskun;457908]Söylerim ozanım kendi halimce
Dostları düşünürüm halleri nice Dert zordur bitsin gönlünce Çok göç eden olur bizim ilden[/QUOTE] [B]ilham geldi bugün bana uyusammı biraz daha bekleki akşam ola su getirin bizim ilden[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:28. |
|