![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Üzüm üzüme bakarak karardı
Salim Ozan maniler sıraladı Sandallı, fd.ozan nerde kaldı Kaçan ozan çıkmaz bizim ilden :D |
[B]Ağzınıza sağlık Hepiniz süpersin teşekkürler [/B]
|
[QUOTE=arifcoskun;457911]Üzüm üzüme bakarak karardı
Salim Ozan maniler sıraladı Sandallı, fd.ozan nerde kaldı Kaçan ozan çıkmaz bizim ilden :D[/QUOTE] [B]sandallı ozan şu an sahlanır fd ozansa birazdan bağlanır memet abimizde bizleri bulur ne güzel dağları var bizim illerin[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457913][B]sandallı ozan şu an sahlanır [/B]
[B]fd ozansa birazdan bağlanır[/B] [B]memet abimizde bizleri bulur [/B] [B]ne güzel dağları var bizim illerin[/B][/QUOTE] Sandallı ilham depolar uykuda fd ozan çamaşır asar balkonda Mehmet abi tşk. eder laptop'da Güneş birbaşka doğar bizim ilden :D |
[B]coştu ozanım coştu
kimse kalmadı koştu bize kaldı meydan boşdu yemek yolla bizim ilden[/B] [B]öğlen oldu salim ozan konuşmayla olmaz düzen yorulursan sende bazen geçermisin bizim elden................................stop[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457895][B]güzel sensin güzel fd
yemeklerin düşmüş dile sen bugün uyun yine insan çıkar bizim ilden [/B][/QUOTE] Abim iltifat etmiş bana Ne yemek yapayım akşam sana Yokki keseyim inek dana Sığır salın bizim ilden :D:D:D [QUOTE=arifcoskun;457916]Sandallı ilham depolar uykuda fd ozan çamaşır asar balkonda Mehmet abi tşk. eder laptop'da Güneş birbaşka doğar bizim ilden :D[/QUOTE] Benim işim vardı sandallıyı bilmem Nazlanırım çağrılınca hemen gelmem Çamaşır asmam yerleri silmem Hamarat çıkar bizim ilden :D:D:D |
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Abim iltifat etmiş bana
Ne yemek yapayım akşam sana Yokki keseyim inek dana Sığır salın bizim ilden :D:D:D[/FONT][/COLOR] [COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]iltifat edeyim bugünlük sana kaç çeşit yemek yapacan bana ister inek kes istersen dana :D selam gelmez bizim ilden[/FONT][/COLOR] |
[B]Ozanlar coşmuş erkenden
Severim sizleri gönülden İsteğiniz ver ise benden Getireyim size bizim elden[/B] |
[QUOTE=Cley;457948][B]Ozanlar coşmuş erkenden
Severim sizleri gönülden İsteğiniz ver ise benden Getireyim size bizim elden[/B][/QUOTE] [B]ozan dediğin erken coşar hep sev bizi sen gönülden bi çorba yap bize hemen tez gelirmi bizim elden[/B] |
Tarlalarda olurdu soğuk gözeler
İçer çalışır tekrar yine terler Dumanlı dumanlı oy bizim eller Bana bir haber edin bizim elden |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457950][B]ozan dediğin erken coşar
hep sev bizi sen gönülden bi çorba yap bize hemen tez gelirmi bizim elden[/B][/QUOTE] [B]Bilirsin cley'e tatil bugün Bu mudur bana ilk sözün Yaparsan bana bir düğün Çorban gelir bizim elden [/B] |
[QUOTE=Cley;457953][B]Bilirsin cley'e tatil bugün
Bu mudur bana ilk sözün Yaparsan bana bir düğün Çorban gelir bizim elden [/B][/QUOTE] [B]kazan getir bana para düğünler yaparım ben sana davuluyla zurnasıyla gelen olur bizim ilden [/B] |
[QUOTE=metin 0758;457822][B]
Birader zaten Yalçın gibi bir bela var başımda :) Allah aşkına şimdi birde sen çıkma bu yaşımda:) Çok fazla tuz karıştı bu gece ekmeğime aşıma Tepelerim, alt ederim sen de çıkma sakın karşıma:)[/B][/QUOTE] Ben sıramı beklerim atışmak için Yaşında ne var sanki genceciksin Aman fazla tuzlu yemek yeme İftara kadar ben susadım deme |
[B]Olsa bir kazan para
Düğünüm olur bahara Sen haber et dostlara Poşalar gelsin bizim elden[/B] |
[QUOTE=Cley;457957][B]Olsa bir kazan para
Düğünüm olur bahara Sen haber et dostlara Poşalar gelsin bizim elden[/B][/QUOTE] [B]kırk bin dolar getir bana kırk gün düğün yapayım sana coluğuyla çocuğuyla gelen olur bizim ilden [/B] |
gurbet rüzgarına takılıp
anayı gardaşı geride bırakıp sevdasını yüreğine alıp goramaz gider bizim ilden:( |
[QUOTE=goramaz;457969]gurbet rüzgarına takılıp
anayı gardaşı geride bırakıp sevdasını yüreğine alıp goramaz gider bizim ilden:([/QUOTE] [B]güle güle goramazım selam götür harbi sözün iftara kalmaz götür bizi goramaz gider bizim ilden[/B] |
[B]Kırkbin helal olsun sana
Hemen yatırdım hesabına Başlayın Sivas Halayına Yiğitler gelsin bizim elden[/B] |
[QUOTE=nas_sina;457823].... ne birbirinizi yiyorsunuz
sizin işiniz gücünüz yokmu kasım kardeşim sıra bekliyor hiç haberiniz yokmu gelir bir iki pataklarım sizi bakın ne güzel olur allah allah[/QUOTE] Helal olsun abla sana Taraf oldun benden yana Fazla dövme ne olursun Onlar lazım olur bana Abilerim atışmaya dalmış Hepisini bir heyecan salmış Kimse cevap vermeyince Çırak ozan garip kalmış.. |
[QUOTE=Kasım Öktem;457956]Ben sıramı beklerim atışmak için
Yaşında ne var sanki genceciksin Aman fazla tuzlu yemek yeme İftara kadar ben susadım deme[/QUOTE] [B]atış koçum atış bugün ilhamım var durma sakın bayrama al bi çift potin uğrarsan gel bizim ilden[/B] |
[QUOTE=goramaz;457969]gurbet rüzgarına takılıp
anayı gardaşı geride bırakıp sevdasını yüreğine alıp goramaz gider bizim ilden:([/QUOTE] Uğurlar olsun goramaz hoca Hayırlısıyla gidesin okuluna Arada,sırada uğra buraya goramaz gitmesin bizim elden |
[B]Yolun açık olsun goramaz
Gurbet ana baba tanımaz Ordan da bize şiir yaz Sana dualar bizim elden[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;457982][B]atış koçum atış bugün
ilhamım var durma sakın bayrama al bi çift potin uğrarsan gel bizim ilden[/B][/QUOTE] Atışalım neden olmasın İlhamın boşa zay olmasın Param olsa almazmıydım.. Fakirliğin gözü kör olsun |
Çoşmuş ozanlarım coşmuş,
Sazları elinde koşmuş, Yalan dünya inan boşmuş, Ozan çıkar bizim ilden. |
[B] bugün coştum bak ben niye
tüm ozanlar toplanmış yine çokmu acıktınız söyleyin hele yemekler hazır bizim ilde [/B] |
[B]Sandalli´yim geldim işten,
Aşk düsmüyor yanan döşten, Selam olsun dosttan, eşten, Gardaş gelir bizim ilden. [/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;458001][B] bugün coştum bak ben niye
tüm ozanlar toplanmış yine çokmu acıktınız söyleyin hele yemekler hazır bizim ilde [/B][/QUOTE] Coştun gören sanır kızılırmak Sivaslının kanında var ozan olmak Sorma abi nasıl da acıktım Olsa da yesek bi madımak |
[B]Cley´im ozanın hası,
Sertçe vurur tele bazı, Alalım mı alman kızı, Ucuz gelir bizim ilden. [/B] |
[B]ben yaşlıyam çok yoruldum
derin deryalara daldım tüm gençlere selam saldım gelen varmı bizim ilden[/B] |
[B]Yurdum kaldı karlı dağın ardında,
Dostlarımın hepsi kendi derdinde, Medet olmaz yaban elin merdinde, Yiğidin hasını bul bizim ilden. [/B] |
[QUOTE=sandalli;458005][B]Cley´im ozanın hası,[/B]
[B]Sertçe vurur tele bazı,[/B] [B]Alalım mı alman kızı,[/B] [B]Ucuz gelir bizim ilden. [/B][/QUOTE] Cley'im olur bazen Muhammed Ozandır yüreği dolu merhamet Alman kızı cley'e olmaz kısmet Yakışır ozan cley'e bizim elden :D |
[QUOTE=arifcoskun;458014]Cley'im olur bazen Muhammed
Ozandır yüreği dolu merhamet Alman kızı cley'e olmaz kısmet Yakışır ozan cley'e bizim elden :D[/QUOTE] [B]Alman kızı uymaz bana Helal olsun abi sana Bir dahaki ramazana Yiğide lazım bizim elden[/B] |
[B]salim ozan geldi yine
nere gitti ozanlar hele gelin bakayım göreyim hele akşam olur bizim ilden [/B] |
[B][COLOR=darkorange]salim abide ozan olmuş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sazın teline vurmuş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yazdıkları da ne hoşmuş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]böylesi de çıkar bizim ilden :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;458078][B][COLOR=darkorange]salim abide ozan olmuş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sazın teline vurmuş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yazdıkları da ne hoşmuş[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]böylesi de çıkar bizim ilden :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]ozanın hası gelmiş çokta güzel yemek yaparmış benim tarihlere bakarmış usta çıkar bizim ilden[/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben değilim ozanın hası[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]gümüştendir çorbamın tası damaklarda kalır yemeğimin tadı yemeklerin sultanı çıkar bizim ilden [/COLOR][/B] |
[B]olmaz yemeğin hası
çorba yapsan olur razı çalamamki dertli sazı aşık çıkar bizim ilden[/B] |
[QUOTE=kronik;458085][B][COLOR=darkorange]ben değilim ozanın hası[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]gümüştendir çorbamın tası damaklarda kalır yemeğimin tadı yemeklerin sultanı çıkar bizim ilden [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Sen buranın sultanısın Herkes seni kıskansın Benim için bir başkasın Başka sen çıkmaz bizim ilden[/B] |
[B]cley ozan yine gelmiş
çorbaları tasta koymuş pilavı evde unutmuş garson çıkar bizim ilden[/B] |
[QUOTE=Cley;458090][B]Sen buranın sultanısın[/B]
[B]Herkes seni kıskansın[/B] [B]Benim için bir başkasın[/B] [B]Başka sen çıkmaz bizim ilden[/B][/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]kaşlarının karası[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]gözlerinin yakması[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kilom kilonun yarısı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]heybetli yiğitler çıkar bizim ilden [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:18. |
|