![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivasburs kardesim nereye gittin,
Türkünün yaninda sohbet mi ettin, Biz Bize 58FM e sende mi gittin, Dinlede gel kardes güzel caliyor. |
[QUOTE=arifcoskun;341004]Sandallim bugün böyle gecelim
Ozanlar yoruldu paydos edelim Yayınımız şuan yok yanıltmayalım Yarın sekizde yine orda olalım;)[/QUOTE] Cok calistin istirahat hakkindir, Güzel günler radyo icin yakindir, Ozanlarda senin birer canindir, Simdi dinlen yarin acin radyoyu. |
[B]Sandallım beyhude beyhude konuşursun,
Sen kendini bilmezsin... Ero ya laf atar durursun Herkes bilir, sen zaten her zaman atıp tutarsın:D:D[/B] |
[QUOTE=ero;341017][B]Sandallım beyhude beyhude konuşursun,
Sen kendini bilmezsin... Ero ya laf atar durursun Herkes bilir, sen zaten her zaman atıp tutarsın:D:D[/B][/QUOTE] Bana kendin bilmez diyen, Olur olmaz laf söyleyen, Kendini ozan belleyen, Ozanligi ögrenipte gelesin. |
Iki lafi dizemem ben yanyana,
Ataya hürmet et hemde anaya, Arada istersen bakta aynaya, Sacin basin düzenleyip gelesin. |
Yorgun mu bedenin, gülmüyor yüzün,
Kirpiklerin uzun, güzeldir gözün, Sen olmasan ne kiymeti var sözün, Sazin sözün nesesisin sevdigim |
Kis gelince kar borana karisir,
Bahar gelir koyun kuzu melesir, Bayram gelir küsülüler barisir, Bayramlarin nesesisin sevdigim. |
Siladan ayrildim yanar cigerim,
Gurbet elde tek basima gezerim, Yarin hasretiyle bagrim ezerim, Acep neye varir hallerim benim. |
[B]Bu aralar ozanlar yok.
Her zaman bu ülkede sazanlar çok. Bizim bu laflara karnımız tok. Haydi Sivaslı ozanlar burayı şenlendirelim.[/B] |
Sari saclim saclarini tarama,
Ask merhemini sen sür yarama, Ben seni severim, baska arama, Sevdan ile yanar yanar aglarim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:11. |
|