![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Benim bu gün yattığım falan yok
Kalemi kağıdı attığım falan yok Kimseyi paraya sattığım falan yok:) Teker teker gelin işte meydan:D...[/B] |
sen hazırlarsın da yemez miyim
yetenek derken metinle yalçını kastederim sen sofrayı kur hazırla ben tatlıyı alır yola düşerim :D:D |
[QUOTE=OSMAN ECE;458596]canım hoş bulduk gulüp yedi
seninle gelsin sitenin tadı biraz yapalım dedi kodu sitemizin tadı gelsin[/QUOTE] Başımızın tacısın amcacım Bilesin sonsuzdur sana saygım Seni seviyoruz olmasın kaygın Şereflendir sabahımız olsun aydın.. |
sorarım sen nerelisin
benim gibi yaralısın yıgıtosün oralısın memleketin adı gelsin |
[B]Yalçın ile benim yeteneğin adı
İkimiz olmasak olmaz sitenin tadı Gelin kuralım Türk-İslam birliğini Vasiyet etti Sivas'ın yiğit evladı...[/B] |
[QUOTE=OSMAN ECE;458602]sorarım sen nerelisin
benim gibi yaralısın yıgıtosün oralısın memleketin adı gelsin[/QUOTE] Ben Hasan Tahsin gibi izmirliyim Sana cvp verirken gecikmemeliyim Saygıda küsur etmemeliyim Babadan Zaralıyım.. |
[B]Yalçın ozan Zara'lı
Osman abi korma değil yaralı:) Çok iyidir neşelidir mutludur Ben halini hatırını soralı...[/B] |
bu işin içinde bi iş var
metin yetişmedimi laflar birden yalçına iltifat geldi yağcılarda inecek var :D:D |
vay metin can kızma hemen
deli dolu yazma hemen bu ihtiyarı üzme hemen varısan işte meydan |
[B]Beni harcarlar Ozanlar bir olmuş
Metin ozan sanardı dostu bolmuş Eski dostlar bana düşman olmuş Dostumu düşmanımı bilsem güzel olur:)...[/B] |
benim bir canım vardı oda zaralı
aşkı can yurduma girdi gireli yürek yanık cigerlerim yaralı derdimi kime söyleyim kime yanayım |
Osman amca yaklaştı sahur vakti
Sofra hazırmış çayda demlendi Davulcuda mahalleye geldi gitti Müsadenle az yokum ... |
ben seninle dostum metin
bu lafına küstüm metin hemen yagıp estin metin sana bir kem sözümmü var tamam yıgenım hayırlı sahurlar yarin buluşuruz |
[B]Yalçın birde dörtlüklerinde kafiye olsa
Davulcu sabaha kadar sizin mahallde kalsa Sizin evin önü eğer asfalt dökülmüş yolsa Gelen geçen kamyonlara bak güzel olur:)...[/B] [QUOTE=OSMAN ECE;458615]ben seninle dostum metin bu lafına küstüm metin hemen yagıp estin metin sana bir kem sözümmü var tamam yıgenım hayırlı sahurlar yarin buluşuruz[/QUOTE] [B] Osman abi sözün sana değildir Onlar başkalarına doğru meğildir:) Sen saygılı bir ozansın bellidir Tahmin ediyorum yaşın ellidir:)..[/B] |
[B]benden başka ozan yokmu
uyuyarak gezen yokmu kalkmayana kızan yokmu selam gelmez bizim ilden[/B] [B]arif ozanımda gelmez şu derdime derman olmaz ağla sızla sesin duymaz selam söylen bizim ilden[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;458667][B]benden başka ozan yokmu [/B]
[B]uyuyarak gezen yokmu[/B] [B]kalkmayana kızan yokmu [/B] [B]selam gelmez bizim ilden[/B] [B]arif ozanımda gelmez[/B] [B]şu derdime derman olmaz[/B] [B]ağla sızla sesin duymaz [/B] [B]selam söylen bizim ilden[/B][/QUOTE] Sen oldun Salim'im nöbetçi ozan Olmasın senin kafanı bozan Dağda kuzuyu kaptıran çoban Kangal çoban köpeği olur bizim ilden Gelirim ozanım aldım mesajı Dr.Hekim olam saram yaranı Ağlama sızlama yorma kafanı Bir duyan olur seni bizim ilden :) |
FD ozanı hiç anmadınızmı
Nerde bu kız diye yanmadınızmı Geleceğimi sanmadınızmı Bir anan olur bizim ilden :D |
fd ozan Sivas'a olmuş prenses
Onu gören koşuyor herkes Ozanlar yazıyor alıyor heves Prenslerde çıkar bizim ilden :) |
Prensesim bu alemde
Pek sevilirim sülalemde Boşa heveslenmesin elalemde Beyaz atlı prens çıkar bizim ilden :D |
[B]coştur ozanım coştur
bağır çağır hepsi boştur akar kızılırmak hoştur akar gelir bizim ilden[/B] |
Sivas'ın yolları bükülür gider
Aşık olan hep yürekten sever Bülbül güle küsmüş ediyor heder Trenler gelir geçer bizim ilden |
[B]bizden başka ozan yokmu
zahmet edip yazan yokmu azan yokmu sazan yokmu dolar gelir bizim ilden[/B] |
[B]Geldm baktım çıkmışsınız.
Bir İki kelam yazmazmısınız. Deliktaşlı sende katılmışsın. Ne ozanlar çıkar bizim elden[/B] |
[B][COLOR=darkorange]cümlelerim spontane
kuramıyorum normal cümle bugünlerde yaptım kısa devre böyle arızalarda çıkar bizim elden [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hasan abi nüye uzaktan bakarsın yoksa bana hala kızgınmısın eğer ben varım diye yazmassan çeker giderim bizim ilden [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;458836][B][COLOR=darkorange]cümlelerim spontane
kuramıyorum normal cümle bugünlerde yaptım kısa devre böyle arızalarda çıkar bizim elden [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hasan abi nüye uzaktan bakarsın yoksa bana hala kızgınmısın eğer ben varım diye yazmassan çeker giderim bizim ilden [/COLOR][/B][/QUOTE] Avatarına koymuşsun bizim Mersini Bizdenmi çıkaracan gelip hersini Sen yaz düşünme hiç gerisini Gelirim ben bizim ilden :) ( hayırdır ya sahiden Mersin falan?) |
[B][COLOR=darkorange]ben mersin deyim bilmiyonmu
52 katı görmüyonmu sen de mi mersin desin yoksa hemşeri de çıkalım bizim elden [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;458853][B][COLOR=darkorange]ben mersin deyim bilmiyonmu
52 katı görmüyonmu sen de mi mersin desin yoksa hemşeri de çıkalım bizim elden [/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Siz zaten hemşerisiniz Sadece mersindesiniz Vallahi bir alemsiniz Şaşkın çıkar bizim elden[/B] |
Yiğidin bin okka yüreği olur
Bin okka yürek sende bulunur Konuşmasan da sesin duyulur Yaz de yazayım be Sandallı Ozan Anarım Sivas’ın son neferini Özlerim yazının her seferini Sana yan bakanın dizde ferini Çöz de çözeyim be Sandallı Ozan Bu ozan seninle muhabbet buldu Barıştırır sevgin kuzuyu kurdu Karış karış desen de vatanı yurdu Gez de gezeyim be Sandallı Ozan Görmedim sen gibi söz yazarını Bırak bana gelsin intizarını sivaBURs şuraya öz mezarını Kaz de kazayım be Sandallı Ozan |
[B][COLOR=darkorange]nerden bileyim mersin de olduğunu
farkındamısın beni kızdırdığını senin kadar ilgilenmiyorum üyelerlen laf ebesi de çıkar bizim elden [/COLOR][/B] |
[B]Yönetici değil misin
Üye ile ilgilenmelisin Anladık mekanın Mersin Asabi çıkar bizim elden[/B] |
[B]Ozanim yigitsin bulunmaz dengin,
Gönlünde ki sevda dünyadan zengin, Büyüklük gönlünde ne kadar engin, Senin yüregine kurban sandalli.[/B] |
siir yazanimda yok adima
efelenmek yakisirdi aslinda sanima helalinden bir öpücük kondur alnima hadi durma öyle uzak gel artik yanima ne alaka kel alaka iste : )) |
[B][COLOR=#ff8c00]cümlelerim spontane
kuramıyorum normal cümle bugünlerde yaptım kısa devre böyle arızalarda çıkar bizim elden [/COLOR][/B] |
ariza dedinde carpti mi piriz
cley'i de carpmis bizim filiz kardesi varmis adi yeliz biz neden herkesi kardes belleriz |
[B]Yeni bir ayak lazım bize
Bu görev düşer size Bitti artık mısra dize Bişey gelmiyor bizim elden[/B] |
[QUOTE=Cley;458872][B]Yeni bir ayak lazım bize
Bu görev düşer size Bitti artık mısra dize Bişey gelmiyor bizim elden[/B][/QUOTE] Kalmadı gönlümün efkar çekeri Ne Arabın yüzü ne Şam'ın şekeri Sen yoksan ozanın dönmez tekeri Şu derdimi bilen olmadı dostum |
[B]Sevdalar terketti tutusu dösüm,
Aksin alevlerle gözümden yasim. Allah´tan baskaya egilmez basim, Hakki yadetmeyen diller kavrulsun,[/B] |
[QUOTE=sandalli;458875][B]Sevdalar terketti tutusu dösüm,
Aksin alevlerle gözümden yasim. Allah´tan baskaya egilmez basim, Hakki yadetmeyen diller kavrulsun,[/B][/QUOTE] Sevgiden erirmiş demirle bakır Bülbül gül üstünde durmadan şakır Gül bile ardından gonca bırakır Gonca yetirmeyen güller kavrulsun |
[B]Dost olan dostundan kalamaz ayri,
Dönüpte arkama bakamam gayri, Unutmus insanlar yapmiyor hayri, Yetim oksamayan eller kavrulsun.[/B] |
[B][COLOR=darkorange]gül döktüm yollarına
sabrettim aylarca değmezmiş oysa ona cehennemde tenler kavrulsun [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:09. |
|