![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hanovver de vuruldum ben sariya,
Kimseler gelipte girmez araya, Ne beye yar olur nede agaya, Biz bize böyle yasar gideriz. |
[B]Sandalli abimiz aşık olmuş.
Gönlünü bir sarıya vurmuş. Bu arada Siteyide unutmuş :) Ah sandalli abi ahhh :D[/B] |
Sweet korkudan mi gelmen buraya,
Buyur gel bir selam ver sende sariya, Ne balini yedik, ne de yarandik ariya, Ozanlar olmadan nese vermez sazimiz. |
[B][COLOR=darkorange]allahına yakın olsun bana uzak
bu yaratığın değmemiş saçına tarak kısırım olsada onlarca tabak birini bile vermem ikram olarak [/COLOR][/B] |
Virus girdi benim kirik sazima,
Hazan düstü agustosta yazima, Kiran geldi ördegime kazima, Acep ne olacak benim hallerim. |
[QUOTE=kronick;341400][B][COLOR=darkorange]allahına yakın olsun bana uzak
bu yaratığın değmemiş saçına tarak kısırım olsada onlarca tabak birini bile vermem ikram olarak [/COLOR][/B][/QUOTE] Allah yaratti cirkin mi dedin, Kisirlari sen yalniz mi yedin, Sari saclimi neden sevmedin, Ettigin yanina kalmaz ki bacim. |
[B][COLOR=darkorange]bu sarı daha çok işler açar başına
çok çoraplar örer daha başına bu muydu öldüğün gözüne kaşına acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;341405][B][COLOR=darkorange]bu sarı daha çok işler açar başına
çok çoraplar örer daha başına bu muydu öldüğün gözüne kaşına acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Sari sacli neler acti basima, Vurulmusum kirpigine kasina, Daha yeni girdi yirmi yasina, Acep neye varir hallerim benim. |
[B][COLOR="red"]Ö[/COLOR]zünle yüreğiyle biz biriz
[COLOR="red"]N[/COLOR]e yapsak ne etsekde biz yiğidoyuz [COLOR="red"]E[/COLOR]ski dostları çok severiz [COLOR="Red"]R[/COLOR]üştünü ispatlayanla biz güreşiriz.....[/B] |
Vay sandallı kardeşim nedir bu sarı
Yav Bulamadın mı bir güzel karı Bununla kimsenin geçmez efkarı Acep ne olacak hallerin senin |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:54. |
|