![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bu kadın başına çok işler açar
Baksana etrafa kokular saçar Kendini bilenler yanından kaçar Acep ne olacak hallerin senin |
Bu kadının şimdi bitlidir başı
Baksana doksana dayanmış yaşı Yüz botoks yaptırsan düzelmez kaşı Acep ne olacak hallerin senin |
Kardeşim vallahi acıdım sana
Yengeyi çevirmeyelim yine aslana Sürdürelim kabul et bunu fizana Acep ne olacak hallerin senin |
[B][COLOR=darkorange]sivaburs hızlı bir giriş yaptın
burayı yarış pisti mi sandın yetişemiyorum hızına senin acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
Bu kadın çirkinin önde gideni
Bizi dışı yakar içi de seni Vallahi patlatır bir gün enseni Acep ne olacak hallerin senin |
[QUOTE=kronick;341422][B][COLOR=darkorange]sivaburs hızlı bir giriş yaptın
burayı yarış pisti mi sandın yetişemiyorum hızına senin acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Acıdım kronick ben kardeşime Karıştım izinsiz gönül işine Takılmaz sandallı benim peşime Takılsa iyi olacak halleri onun |
O benim narinim sarisin gülüm,
Isterim ona ugramaz ölüm, Onsuz ötmez gayri bülbülüm, Acep nere varir benim hallerim. |
[B][COLOR=darkorange]bu sarı saçlıya demedik kalmadı
galiba sandalının yürek dayanmadı sevdiğine laf ettik bize alındı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]acep nolacak halleri onun [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;341425]O benim narinim sarisin gülüm,
Isterim ona ugramaz ölüm, Onsuz ötmez gayri bülbülüm, Acep nere varir benim hallerim.[/QUOTE] Bülbülünse eğer bir ömür sussun Gülün buysa eğer açmadan solsun Dilerim teziken ölümü bulsun Nere varacağı belli sonunun |
Kronick tebrikler mesaj ikibin,
Ister golfe ister mercedese bin, Esme poyraz gibi sende biraz din, Acep ne olacak senin hallerin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:03. |
|