![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ben de tebrik ederim seni
Mesajın bulmuş bak ikibini Bize de nasibet binin birini Sağlıcakla nice mesaj yazasın |
Bu sari sacli ki beni aldatmaz,
Kafayi kaldirip yad ele bakmaz, Ben gelmeden asla yerine yatmaz, Acep ne olacak hallerim benim. |
[quote=sandalli;341428]Kronick tebrikler mesaj ikibin,
Ister golfe ister mercedese bin, Esme poyraz gibi sende biraz din, Acep ne olacak senin hallerin.[/quote] [B][COLOR=darkorange]iyiki hatırlattın değildim farkında[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]poyraz gibi esmezsem bitmiyor sataşma[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ben binerim paşa paşa palio ya [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bende bilmiyom nolacak hallerim [/COLOR][/B] |
Kronick burada yemekler yaptin,
Problem olursa sen yardim ettin, Sari sacli kizi neden hor gördün, Acep ne olacak senin hallerin. |
[quote=sandalli;341431]Bu sari sacli ki beni aldatmaz,
Kafayi kaldirip yad ele bakmaz, Ben gelmeden asla yerine yatmaz, Acep ne olacak hallerim benim.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"] bu sarı istesede seni aldatamaz zira hiç bir erkek yan gözle bakmaz bırak yan bakmayı yanına koymaz acep nolacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;341427]Bülbülünse eğer bir ömür sussun
Gülün buysa eğer açmadan solsun Dilerim teziken ölümü bulsun Nere varacağı belli sonunun[/QUOTE] O cok güzeldir resimde öyle, Cirkin degil o gercegi söyle, Senin hic oldumu sevdigin böyle, Acep ne olacak senin hallerin. |
[QUOTE=sandalli;341431]Bu sari sacli ki beni aldatmaz,
Kafayi kaldirip yad ele bakmaz, Ben gelmeden asla yerine yatmaz, Acep ne olacak hallerim benim.[/QUOTE] Aldatması için biri çıkacak Bunda tip yok ki kimler bakacak Bir kafasız bulmuş onla yatacak Acep ne olacak hallerin senin |
Boyu kisa ama yüzü güzeldir,
Burnu büyük ama kalbi özeldir, Ben O`nu severim ezel ezeldir, Acep ne olacak benim hallerim. |
Arif abi bir söz söyle sariya,
Bunlar beni bidirdiler kagniya, Benzetirler O`nu kara kargaya, Acep ne olacak hallerim benim. |
[QUOTE=sandalli;341436]O cok güzeldir resimde öyle,
Cirkin degil o gercegi söyle, Senin hic oldumu sevdigin böyle, Acep ne olacak senin hallerin.[/QUOTE] Kalaylı kazana vurulmaz perçin Yüzüne bir baksan verirsin terkin Benim sevdiğim bundan da çirkin Acep ne olacak hallerim benim:D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:26. |
|