Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

bilalfındık 03.04.2008 01:50

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL

adislibekir 03.04.2008 11:15

[QUOTE=bilalfındık;250260]HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL[/QUOTE]

Günaydın Kurtlapalı hemşerilerim devam inşallah bugünde güzel sohbetlerimiz olacak.Bilalim benden de sana Kucak dolusu sevgiler saygılar allaha emanet ol.

abdussvs 03.04.2008 16:18

[B][I][COLOR="Red"]ANCAK GELEBİLDİK BİLGİSAYAR BAŞINA. YOKLUĞUMUZDA MUHABBETLER AYNI SEYİRDE VE YİNE TATLI ORTAMINDA DEVAM ETMİŞ. BU MUHABBET ORTAMINI DEVAM ETTİREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. BU SAYFA ARTIK SADECE KURTLAPA SAYFASI DEĞİL SEVİYELİ VE DOSTANE MUHABBET VE ARKADAŞLIKLARIN DEVAM ETTİĞİ BİR SAYFA HALİNE GELDİ. BU MUHABBET ORTAMININ GELİŞMESİNDE DE [COLOR="RoyalBlue"]ENBÜYÜK PAY TABİKİ ADISLIBEKİR'İN[/COLOR]. ONADA AYRICA TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM... [/COLOR][/I][/B]

abdussvs 03.04.2008 16:26

[QUOTE=bilalfındık;250260]HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Bilal Abi bu resim 2006 yılına ait değilmi ben öyle anımsadım. sen şimdi bunun üstüne cevap yazarsın 'Yok kardeşim 10-15 yıl öncesinin diye ama'' inanmayız haberin ola... [/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 03.04.2008 17:23

[QUOTE=abdussvs;250411][B][I][COLOR="Red"]Bilal Abi bu resim 2006 yılına ait değilmi ben öyle anımsadım. sen şimdi bunun üstüne cevap yazarsın 'Yok kardeşim 10-15 yıl öncesinin diye ama'' inanmayız haberin ola... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

yemin ederim 6 yıl öncesi kaza ğeçirmeden önce

bilalfındık 03.04.2008 17:47

TÜM KURTLAPALI HEMSERİLERİMEHAYIRLI ĞÜNLER ,,,AYRICA ---REİS,, VEBUSİTEYİ AYAKTA TUTAN ABDUS KARDEŞİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM

abdussvs 03.04.2008 17:57

[QUOTE=bilalfındık;250420]yemin ederim 6 yıl öncesi kaza ğeçirmeden önce[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi gerçekten yıllar senden fazla birşey alıp götürememiş, kim der senin için [COLOR="Blue"]''Bilal FINDIK 57 yaşında'' [/COLOR]diye deselerde bunada inanmam zaten... [/COLOR][/I][/B]

abdussvs 03.04.2008 23:37

[B][I][COLOR="Red"]Artık ayrılma vakti gelmiş dinlenmek lazım yarın daha İstanbulun iş yükünden tutup trafik çilesine ortak olacağız. Bu sayfayı ziyaret etmiş olan ve atmeye devam eden herkese iyi geceler. Mevlam Yar ve Yardımcınız olsun...[/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 03.04.2008 23:40

[QUOTE=abdussvs;250438][B][I][COLOR="Red"]Abi gerçekten yıllar senden fazla birşey alıp götürememiş, kim der senin için [COLOR="Blue"]''Bilal FINDIK 57 yaşında'' [/COLOR]diye deselerde bunada inanmam zaten... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

kardeşim napıyon ben 43 yaşındayım intiharmı ettirecen

abdussvs 04.04.2008 10:10

[QUOTE=bilalfındık;250494]kardeşim napıyon ben 43 yaşındayım intiharmı ettirecen[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]ABİ BUNE ŞİMDİDE 20 SENE EVVELKİ RESMİNİ KOYMUŞSUN KESİN 1990'LI YILLARA AİT RESİMİNDİR AMA O ZAMANDA YAKIŞIKLIYMIŞSIN...[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:18.