![]() |
--->: -->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=altuntas58;216372]Sizce mert5858 okuyormu okuyorsa
oğrenimini kacıncı sınıfta devam ettiriyor?[/QUOTE] ewt lise 1 e gidiyorum halis gülle and lisesindeyim sivastan katılıyorum mert5858 bi tarafa yaşınıda sıkıştırsaydın yaw :D ama tahminim üniversite 3. sınıf öğrencisisin |
--->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[B]Yok Yok Dogum Tarihim 13.08._____
Ama Almanyada Yasiyorum.[/B] |
[QUOTE=Mert5858;216375][B]Yok Yok Dogum Tarihim 13.08._____
Ama Almanyada Yasiyorum.[/B][/QUOTE] eeeeee doğum tarihin gersi ne :D lise son sınıfsın o zman |
-->: --->: En Uzun Topic Rekorunu Kıralım Hadi Site Ailesi
[QUOTE=samet yıldız;216376]eeeeee doğum tarihin gersi ne :D
lise son sınıfsın o zman[/QUOTE] Evet bencede lise son okuyor olmalı siz hangi müzik dalını seviyorsunuz? 1=Türksanat müziği 2= Türk Halk müziği 3=Türk hafif müziği 4= pop müzik 6=diğerleri |
[COLOR="Blue"]arkadaşlar moralinizi bozmuş olmuyumda, bu rekor işi biraz zor gibi bilmem. benimde üye olduğum bi site var, ordada böyle bişey var ve oradaki topic sayısı 4 gün önce '23452' di. ve tüm hızıyla artıyor. bilmem ama biraz zor olacak.[/COLOR]
|
[QUOTE=michalengelo;216379][COLOR="Blue"]arkadaşlar moralinizi bozmuş olmuyumda, bu rekor işi biraz zor gibi bilmem. benimde üye olduğum bi site var, ordada böyle bişey var ve oradaki topic sayısı 4 gün önce '23452' di. ve tüm hızıyla artıyor. bilmem ama biraz zor olacak.[/COLOR][/QUOTE]
Zor olsun güc olmasın işimizin adı ne azim her şeyi üstesinden gelir istemek yapmanın yarısı sayılır yeterki bu rekoru kırmayı iste bizim moralimz niye bozulsunki bizim kimseyle işimiz olmaz kendi sitemizde aramızda bu olayı sürdürür gideriz |
[B][QUOTE=michalengelo;216379][COLOR="Blue"]arkadaşlar moralinizi bozmuş olmuyumda, bu rekor işi biraz zor gibi bilmem. benimde üye olduğum bi site var, ordada böyle bişey var ve oradaki topic sayısı 4 gün önce '23452' di. ve tüm hızıyla artıyor. bilmem ama biraz zor olacak.[/COLOR][/QUOTE]
Gardas Ben Senin Bahsedigin Siteyi Biliyorum Ama Orda 4 Ayda O Kadar Mesaj Sayisini Buldular Biz Onlari Geceriz Sen Korkma.;););)[/B] |
[QUOTE=Mert5858;216381][B]
Gardas Ben Senin Bahsedigin Siteyi Biliyorum Ama Orda 4 Ayda O Kadar Mesaj Sayisini Buldular Biz Onlari Geceriz Sen Korkma.;););)[/B][/QUOTE] Tebrikler Mertciğim biz onları geceriz değilmi? gecmesek ne yazar mertciğim bizim sitenin bir kalitesi var kimseyle yarışmıyoruz aheste aheste götürürüz |
[B]Evet Biz Bu Rekoru Kiracagimiza Eminim Hem Öbür Sitede Birisi Vardi Günde En Az Bi 150 Mesaj Yaziyordu ( Hepsi Kendigi Okumadigi Haberler )
Cok Sacma Sapan Seyler Oluyordu. Biz Bunlari Bu Sitede Yapmamayi Calisiyoruz.[/B] |
[B]mert cok istikrarli :D becereceginden eminim :D yürü mert seni kim tutar[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:16. |