![]() |
--->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;234515][B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]hadi süle bakim karsilik olarak ne verecen orhan
kizzz kader iyi bisey iste bari karsilik olarak :D[/CENTER][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] senin isteğin üzerine koydu resmi dikkatini çekerim o yüzden sendende bir şey bekleyecek... :D |
Re: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;234506][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bunu kabul etmiyoruz canimcigim
kameraya bakarak bir resim olsa :D yinede puhhh puhhh masallah su güzellige bak [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] E herkese laf söylüyon acaba sen niye koymauyorsun fotonu.:mad: |
Re: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=SivasLady;234502]:D ilk baktigimda daha cok resim var gibime geldi
bende diyordum :D koleksiyon gibi :p [/QUOTE] Vayy Kader ablamızda maşallah güzelmiş ama kameraya doğru bakanın isteriz. |
Re: ÜyeLerimizin ResimLeri..
İçinizde en medeni cesaret bende var tak diye yapıştırdım fotomu ekrana.
|
-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
Arkadaslar kusura bkmayin ben resmimi koymuyorum butun resimler guzel ben resmimi koysam herkez busiteye birdaha girmez sizleri dusundugum icin.
|
[QUOTE=gardasin.58;234527]Arkadaslar kusura bkmayin ben resmimi koymuyorum butun resimler guzel ben resmimi koysam herkez busiteye birdaha girmez sizleri dusundugum icin.[/QUOTE]
sen resmini koy bizim için fark etmez .:D |
Re: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=gardasin.58;234527]Arkadaslar kusura bkmayin ben resmimi koymuyorum butun resimler guzel ben resmimi koysam herkez busiteye birdaha girmez sizleri dusundugum icin.[/QUOTE]
Olsun abi ya sen .Herkes gene girer hem niye koymuyorsun ki.:confused: |
[QUOTE=Semih;234532]niye ki koysanda biez olmas benım ıçın.
sen koy koykoy bisey olmas esasdan sen koy.:D[/QUOTE] mustafa herkez senin gibi yakışıklı olsa şap diye koyar zaten :) |
[QUOTE=puar;234657]mustafa herkez senin gibi yakışıklı olsa şap diye koyar zaten :)[/QUOTE]
[B][COLOR="Cyan"]Ya o benim gibi olmasi gerek değıl yoksa oda yakışıklı sade o uttaniyor.[/COLOR][/B]:) |
-->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/2140/dsc05669kq6pe9sn9cd1.gif[/IMG][/URL]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:01. |