![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
[QUOTE=arifcoskun;490340]Urumçi-Kıbrıslı alemsiniz ya birinirize dersmi veriyosunuz, yarınki ödevi aksatmayın puanınızı kırarım ona göre :D[/QUOTE]
edeple tartışmak edeb göstergesidir arif beğ ;) |
[QUOTE=Urumçi;490624]edeple tartışmak edeb göstergesidir arif beğ ;)[/QUOTE]
Keşke herkes sizin gibi olsa, bu ülke işte şimdi bulunduğu konumdan çok daha ileride olacağı kaçınılmaz olurdu ;) Böyle medenice bir ortam örneği gösterdiğiniz için her ikinizde kutlarım. |
geleceğin ikdidarını buğün tandoğan meydanı gösterdi
|
[B]Bu gün secim olsa en azından A KE PE ye oy vermezdim[/B]
|
[QUOTE=barikat58;490070][I][B]Sivas için önceliğim Bbp o gelmezse Saadet o gelmezse mhp o gelmezse akp gelsin ama inş chp gelmesin[/B][/I][/QUOTE]
sayın yönetici şu kelime tahrik edici değilmi benim buna istinaden cevaplarımı silmişiniz adeta provakatörlük yaparak ortamı geren bir mesajı neden silmezsiniz. O partiyi tutan seven taraftarlarına bir saygısızlık değilmi bu? O halde bende bu mesajın tersini yazıyorum bu arkadaşın hoşuna giderse. Sivas için önceliğim, CHP o gelmezse MHP o gelmezse Saadet o gelmezse AKP ama BBP hiç gelmesin |
[B]Arkadaşlar sakin olun yahu. Tamam herkesin temennileri var biliyoruz...
Barikat Kürt Açılımına yandaş değilsen ikinci sıraya Saadet'i niye koydun ki, onlar tarafı bu açılımın :) Benim şu şeraitte de Temennim o ki AKP bu vatanın tüm erklerini ele geçirmiş bir haldedir, bu sebeple iktidara AKP gelmesinde kim gelirse gelsin... Artık bunu diyecek duruma geldik. Ancak Dünki Tandoğan Mitinginde gördüğüm bir şey vardı o meydanda Alevisi, Kürdü, Çerkezi, Lazı, Sunnisi, Hacı Bektaşı, Dersane öğrencisiyle velisi, Şehit aileleri, Gazi dedeleri, Bektaşi Dedeleri kısacası 7'den 70'e herkes vardı ve herkes Ne Mutlu Türk'üm Diyene diye haykırdı ardından da Tekbir nidalarıyla... Ben ülkücüyüm eyvallah, mhp'ye oy veriyorum ama bu ruha partisel olarak bakmamak gerek, bu türlü oyunlara karşı artık dur diyen anadolu'nun kuvai milliye ruhudur... Saygılar...[/B] |
sivas ovası bozkurtların yuvası
|
..........Saadet Partisi..........
|
[B]Ben bu başlıkta Saadet Partisi'ni ilk defa görüyorum o yüzden dayanamayıp soracağım arkadaşa.
Neden Saadet Nihat Beğ?[/B] |
Ben parti olarak ve siyaset olarak konuya girmeyeceğim,
girmekte istemiyorum ama yalnış anlaşılmazsa şu yorumu yapacağım, Numan kurtulmuş bence siyasetin yeni ve yükselen değeri. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:51. |