Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35975)

madımak_58 10.08.2010 13:22

Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[QUOTE=AKÇA;570025]buyrun birde madımak çıktı üstünüzemi alındınız...kimlerin hayır diye meydanlarda bağırdığını görüyoruz siz hangisindensiniz söyleyin bilelim [B]sözüm dağdakilerin yandaşları içindir[/B]...[/QUOTE]

[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Madımak'ta çıkar,Abircan'da çıkar,Tayfun'da çıkar,Arif'te çıkar,çıkar da çıkar...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Demek sözünüz dağdakilerin yandaşları için.O halde bir kez daha ve bir kez daha okuyun o hoşgörü akan mesajınızı![/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[QUOTE=AKÇA;570003]ABİRCAN EFENDİ...
ölü olsam mezardan hortlar evet derim bu pakete..!
dağa çıkmakla sadece terörist yada vatan haini olunmaz [B]bu referandumda hayır diyenlerde bir ********[/B][/QUOTE]

[B][I][SIZE=3][COLOR=magenta]Nasıl,çok hoş değil mi?[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

abircan 10.08.2010 13:22

iki makale okuyunca dünyası karışan o çokk önemli fikirlerin nasıl sahibi oluverdiniz arkadaşlar, niye siliniyor benim alıntılarım lütfen arkadaşlar herkes görüşünü onun bunun üstüne bina ediyor bende aynı şekilde yaptım tek tek sıralanmış görüşleri getirdim niye karşı çıkıyorsun yayınlanmasına 2 sayfalık makale lütfen geri konsun yerine yok ne manası var adam kadın herne ise ban a bıçaklı saldırı tehdidinde bulunuyor bir laf yok niye çünkü arkladaş hem müslüman hem sünni hemde memelketteki herşeyin tapusu onun üstünde benim beyniminde galiba, yürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü aysima leadri akça vs vsvsvsvsss
hepiniz tarih sayfasında vesairesinizz beeeee
***************varsa fikirle karşı koyun bıçaklı saldırı tehdidiyle değil,

Salim58 10.08.2010 13:24

[I][B]Lütfen hitap şekilleriniz düzgün olsun ...Birbirinizi kırıcı üzücü mesajlardan kaçının bu tür mesajlar siliniyor Bilginize.[/B][/I]

abircan 10.08.2010 13:29

adamın sırtını verdiği satılmış akp dağdakini törenle indirir onlar satılık kiralık beyinlileri biran için bile düşünmeden bize terörist der, devlete millete 5 kuruşluk faydası olmamış tek kuruş vergi vermemişler hepsi sadaka parasıyla servet yapmışların sözüyle seni beni kavgaya düşürüler, bu kadar kolay bu kadar ucuz olmayın arkadaşlar

ŞAHBEY 10.08.2010 13:31

ABİRCAN sana yazacak söz tükendi bir bıçaktan hemde sanal alemde bir bayandan korkan bir adama ben niye nefesimi tükettim yazık bana eyvah bana benim karşımda mangal yürekli adam isterdim tühki ne tüh

LaEdri 10.08.2010 13:32

Abircan hangi cümleleri yazdığını,ne kadar iğrenç yazılar kopyla yapıştır yaptığını sen de biliyorsun.Silinmese idi herkes görürdü ya neyse!Senin yaptığın fikir belirtmek değil resmen sövmek,çamura bulamak.Yok satılmış,yok kiralıkmış,yok bilmem neymi...Bu ne ucuz bir uslup yahu!

abircan 10.08.2010 13:36

20 yıldır sivasın bir sokağına ne bir aşık veysel nebir pirsultan adını bile layık görmemiş milli görüş akp çizgisi mi demokrat olacak güldürmeyin bizi beee
bırakın meydanı sokağına bile bir aşık veysel adını vermeyenler hoşgörüden demokrasiden kardeşlikten bahsetmesin
aysima 58 o bıçaklı uyarınız inanın beni hiç korkutmadıda kadın olarak bile şiddeti düşünüyor ve çağrıştırıyor olmanız beni bu memleket adın akaygılandırdı, hemde çocuk annesi olan birinden
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek mi niyetiniz yoksa ana ç korumacı tavrınımız mı yoksa sizinkilerin neleri bile yapabileceklerini bildiğiniz muktedirlik korkusumudur bunu size söyleten nmerak ettim doğrusu

LaEdri 10.08.2010 13:38

Abircan..
Bu referandumdan evet oyu çıkacak,AKP yine iktidar olacak..CHP bizim ömrümüzün yetmeyeceği süre içinde iktidar olamayacak.Boşa üslup bozma bari..:)

abircan 10.08.2010 13:39

[QUOTE=AKÇA;570038]ABİRCAN sana yazacak söz tükendi bir bıçaktan hemde sanal alemde bir bayandan korkan bir adama ben niye nefesimi tükettim yazık bana eyvah bana benim karşımda mangal yürekli adam isterdim tühki ne tüh[/QUOTE]

korkan yok aslanım kurdum yiğidom korkan yokda bir çocuk anası kadının bile bunu dillendiriyor olması çok manidar bu kadar şefkat ve sevgi bahsinden sonra engin hoşgörü havuzunda kulaç atarken çok anlamlıııı

Arif Coşkun 10.08.2010 13:43

Konu konusundan uzaklaştığından bir sürelğine kapatılmıştır.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07.