![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]böylesini allah düşmanıma vermesin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sözlerim allahın zoruna gitmesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen sevmişsin allah pişman etmesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;341446]Kalaylı kazana vurulmaz perçin
Yüzüne bir baksan verirsin terkin Benim sevdiğim bundan da çirkin Acep ne olacak hallerim benim:D[/QUOTE] Herkese nasip eyle yaradan, Benim asik oldugum bu saridan, Kime zarar gelir böyle karidan, Acep ne olacak hallerim benim. |
[QUOTE=kronick;341448][B][COLOR=darkorange]böylesini allah düşmanıma vermesin[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sözlerim allahın zoruna gitmesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen sevmişsin allah pişman etmesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]acep ne olacak hallerin senin [/COLOR][/B][/QUOTE] Dost ola düsman ola, Herkes yarini bula, Ben bulmusum sarimi, Sizi Mevlam kayira. |
[QUOTE=sandalli;341449]Herkese nasip eyle yaradan,
Benim asik oldugum bu saridan, Kime zarar gelir böyle karidan, Acep ne olacak hallerim benim.[/QUOTE] Vazgeçmeyeceksin bunu sevmekten Vazgeçtim kardeşim ikna etmekten Doymadan kalkarsın bunla yemekten Acep ne olacak hallerin senin |
Ellerini açıp da dön yaradana
Sarhoş etmiş seni sokmuş dumana Dilerim doğurur on çocuk sana Allah kuvvet versin kardeşim derim |
[QUOTE=sivaBURs;341451]Vazgeçmeyeceksin bunu sevmekten
Vazgeçtim kardeşim ikna etmekten Doymadan kalkarsın bunla yemekten Acep ne olacak hallerin senin[/QUOTE] Baklava yaptirdim serbeti yoktur, Herkesin sevdigi kendine hostur, Siz neler dediniz hepisi bostur, Ölürümde ayrilamam sarimdan. |
[B][COLOR=darkorange]hani saat 10 da atışma vardı
bize bugün sataşma vardı söz verenler sözünde durmadı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]benim artık takatım kalmadı [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;341455]Baklava yaptirdim serbeti yoktur,
Herkesin sevdigi kendine hostur, Siz neler dediniz hepisi bostur, Ölürümde ayrilamam sarimdan.[/QUOTE] Biz bişey demedik sen işine bak Kainat güzeli mi bir eşine bak Ağzını açıpta kök dişine bak Dişleri dökülmüş hayırlı olsun |
Ben övmedim övmem kendimi,
Cok ac kaldik yedik tek simidi, Senin söyledigin lafmidir simdi, Sevmeyi ögrenip öyle gelesin. |
[QUOTE=sivaBURs;341461]Biz bişey demedik sen işine bak
Kainat güzeli mi bir eşine bak Ağzını açıpta kök dişine bak Dişleri dökülmüş hayırlı olsun[/QUOTE] Benim bir yarim var sari saclari, Yüregime deger kalem kaslari, Sen actin basima türlü isleri, Acep ne olacak hallerim benim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:56. |
|