![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Uzadikca uzar gider bu konu,
Elbette gelecek terörün sonu, Vurup cikarmali vatandan bunu, Teröre yüz veren yüzler bozulmus.[/B] |
laf atar durursun kizlara
seversin köfteyi izgara yakarsin keyif icin cigara dirdir yapan karilarin cenesi bozulmus : ))) |
Dalgalandıralım şanlı bayrağı
Tutalım beraber kalan yaprağı Kin yetiştirmezdi vatan toprağı Toprağa döşenen büzler bozulmuş |
[B]Bin yil gecse bile kapanmaz yara,
Hep bosa gidiyor harcanan para, Bilmem bu yarayi acep kim sara, Yaralari saran bezler bozulmus.[/B] |
uzatirim baris icin elimi
gerekirse keserim su dilimi faydasi olacaksa ögrenirim fazla ilimi savasi durduran yollar bozulmus |
Birlikte savaştık bu vatan için
Can Çanakkale'de yatıyor niçin Doğmamış çocuğa elbise biçin İnsandan alınan hazlar bozulmuş |
[B][COLOR=darkorange]tatlıdilli uzatır zeytin dalı
giynimiş allı ve morlu gelin barışın tepelim horonu halaya durulan sıra bozulmuş [/COLOR][/B] |
[B]Tazele tazele yeniden cayi,
Daglari, ormani bürümüs ayi, Degismis genclerin nedense huyu, Milletin icinde özler bozulmus.[/B] |
tazedir yüregim kanar
su bögrüm durmadan yanar geride kalanlar gideni hep arar ebediyet icin verilen sözler bozulmus |
[B]Malum mekanda ağırlıyorum Rallim'i...
Ziyarete gelmiş, görmek için halimi... Besleyenler utansın, terörist haini... İdam kararı verecek yürek bozulmuş...[/B] |
degmeyin bugün su garip bana
efkarliyim cikmam önümüzdeki bahara söz vermistim iyiligim icin sana kendim icin hayal ettigim yollar bozulmus |
[QUOTE=tatli-dilli;459314]degmeyin bugün su garip bana
efkarliyim cikmam önümüzdeki bahara söz vermistim iyiligim icin sana kendim icin hayal ettigim yollar bozulmus[/QUOTE] [B]Tatli dilli döker dilden sekeri, Düzlükte yokusta döner tekeri, Nasil birakirlar böyle bekari, Güzeli görmeyen gözler bozulmus.[/B] |
[B][COLOR=darkorange]iyi ağırla misafiri bekir abi
iyi ver kahvenin demini ara sıra körükle nargilenin közünü dumansız sahaların havası bozulmuş [/COLOR][/B] |
tam yazacaktim bekir abi sana
selam söyle yanindaki candan adama (rallim'e) kurban olurum sizi veren yaradana bizi ayiran su gurbetin düzeni bozulmus |
[QUOTE=kronik;459317][B][COLOR=darkorange]iyi ağırla misafiri bekir abi
iyi ver kahvenin demini ara sıra körükle nargilenin közünü dumansız sahaların havası bozulmuş [/COLOR][/B][/QUOTE] [B] Misafirim ağırdır iyi bakarım... O'nun için özel mangal yakarım... Buyurun dostlar fala da bakarım... Kıskanan kalplerde sevgi kurumuş...[/B] |
[QUOTE=sandalli;459316][B]Tatli dilli döker dilden sekeri,
Düzlükte yokusta döner tekeri, Nasil birakirlar böyle bekari, Güzeli görmeyen gözler bozulmus.[/B][/QUOTE] kalmadi artik dilimin eski serbeti gözlerim bu aralar pek bir kederli sözlerimi sorarsan eskisindende dertli beni göremeyenlerin gözleri bozulmus |
sivaBURs kederli olmaz yarınım
Yoktur vatansever Kürt'le sorunum Terörü duymasın artık torunum Gitmiyor ki sesim bazlar bozulmuş (anladınız siz onu baz istasyonları) |
[QUOTE=tatli-dilli;459318]tam yazacaktim bekir abi sana
selam söyle yanindaki candan adama (rallim'e) kurban olurum sizi veren yaradana bizi ayiran su gurbetin düzeni bozulmus[/QUOTE] [B] Selamların en güzeli sizlerin olsun... Yüreğiniz sevinç ve mutluluk dolsun... Gurbet acısını gayet iyi bilirirm... Gurbetin çivisi çıkmış, vicdanlar bozulmuş... [/B] |
Bre Hasan Ağa, Ey Tatlı Gelin
Bu beraberliğin kıymetin bilin Bırakın efkarı azıcık gülün Gelin de yiyelim muzlar bozulmuş :) |
[B][COLOR=darkorange]yazacak sözüm unuttum
ben bende değilim kendimi unuttum karıştı hatlar çıkmaz oldu yolum eskiden bağ idim , bahçem bozulmuş[/COLOR][/B] |
hayinler dösediler yollara mayin
acep kac tana daha var hele sayin gelip kurtaracakmi seni politikaci dayin teröristlere kurulan tuzaklar bozulmus |
[B]Kronik yoluna güller dökülsün,
Sana kem bakanin gözü sökülsün, Cal bir davul zurna halay cekilsin, Türküler degismis, sazlar bozulmus.[/B] |
[B]Ankaradan Sivasa olsun selamlar
Bekir abi de mangal gibi yürek var Recep abi de belki orda sabahlar Bizleri ayıran vicdan bozulmuş [/B] |
gelmiyor icimden dinlemek türkü
giyinemem hayvandan yapilan kürkü cözüdümü ne bu aksam dilim kendimi kontrol ettigim ayarim bozulmus |
[B][COLOR=darkorange]çalsamda dinlemiyorsun ki
ne dolaplar çeviriyorsun ki senin işlere akıl ermiyor ki akıllar donmuş,sırlar bozulmuş[/COLOR][/B] |
tektir hedefimiz sasilmaz
bu yollar sehit verilmeden ulasilmaz sorunlar konusmadan asilmaz savasa hayir diyen vicdanlar bozulmus |
[B]Ozanlar ben yokken ne güzel çarpışır
Metin ozan herzaman ki gibi Cley ile kapışır:) Cley'de nereye giderse Metin peşine yapışır:) Cley ve Salim abi hariç Ankara bozulmuş:)...[/B] |
[B]Dolapla, sandikla olmaz hic isim,
Bir sevda ugruna yaniyor dösüm, Kararir hayaller, kabusdur düsüm, Yüregimde yanan közler bozulmus.[/B] |
[QUOTE=Cley;459332][B]Ankaradan Sivasa olsun selamlar
Bekir abi de mangal gibi yürek var Recep abi de belki orda sabahlar Bizleri ayıran vicdan bozulmuş [/B][/QUOTE] [B]Haklısın be Muhammedim, Cleyim... Vakit geç oldu, evime gitmek isterim... Sabahlatmasa sa sahurlatır, Bekiri'im... Çabuk geçen zamanda, saatler bozulmuş...[COLOR="Silver"](Rallim58:))[/COLOR] [/B] |
[B][COLOR=darkorange]bitmek bilmez senin gönül işin
bilirim sarıdır senin tercihin gözleri eladır sevdiğin kişinin dullar geleli aşklar bozuldu [/COLOR][/B] |
saridir sandallinin dengi
bilinmez gözlerinin rengi aradigi belkide farkli bir sevgi onlari kavusturan eller bozulmus |
[B]Yine yaptık geceyi burda
Dj bana küsmüş radyoda Herkes dansta oyunda Radyoda düzen bozulmuş[/B] |
[B]Bir ask bulamadim, mecnuna döndüm,
Alev alev yandim, birgünde söndüm, Ne kendimi bildim, ne bende bendim, Icimde saklanan özler bozulmus.[/B] |
[B]Okuyor ozanlar, arifcoskun, Cley ile sandalli...
Teşekkür gönderir sadece kronik ve tatli-dilli... Kaçmak isterim buradan, kıralım uykunun beli... Uykusuz geçen gecelerde, günler bozulmuş... [COLOR="Silver"](Rallim58) :) [/COLOR][/B] |
kadin demem eli degmemis olan hamura
sevinmek gerek son günlerde yagan yagmura bereket versinki batmadik bugün camura sel felaketinin vurdugu evler bozulmus |
[B][COLOR=darkorange]ne yazmış cley oraya[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]seçemedim biri tercüme etsin bana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]körmü oldum işime mi gelmedi aceba[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]galiba benim monitör bozulmuş :D[/COLOR][/B] |
[B]Tercümeye gerek yok herşey ortada
Oynak şeyler çal oynasınlar ortada Radyoda sahipsiz kaldım öyle ortada Görmek istemeyen gözler bozulmuş[/B] |
[QUOTE=kronik;459358][B][COLOR=darkorange]ne yazmış cley oraya[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]seçemedim biri tercüme etsin bana[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]körmü oldum işime mi gelmedi aceba[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]galiba benim monitör bozulmuş :D[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Cley bir şey yazmadı, düzgün oku... Sen git de bana kışlık kaşkol doku... Orlon isteme benden, bilmezmisin varı yoku... Monitör sağlam sendeki farlar bozulmuş...:D [COLOR="Silver"](Rallim58) [/COLOR][/B] |
sitenizde yeniyim
ufacıkta dilliyim :D eğer kabul ederseniz ozanların acemisiyim :) |
[QUOTE=Cley;459362][B]Tercümeye gerek yok herşey ortada
Oynak şeyler çal oynasınlar ortada Radyoda sahipsiz kaldım öyle ortada Görmek istemeyen gözler bozulmuş[/B][/QUOTE] [B]Beş saat bekledim çalmadı türkü, Cley dj sende farkettin farkı, Eylemek gerekti radyodan terki, Radyoda söylenen sözler bozulmuş. :( [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:19. |
|