![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sataşma olamaz burada millet
Kendinizi bilin etmeyin illet Bir küçük sinekten gelir hakaret Sandallı ne olacak hallerin senin |
[B][COLOR=darkorange]sende kimseye hakaret etme[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sevgiyi saygıyı eksik etme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hepimiz eşitiz kendini farklı görme gel takıl bizimle meclisimize[/COLOR][/B] |
Ben hakaret etmem kasin gözüne,
Önem veririm dilinde ki sözüne, Hosgelenler basim gözüm üstüne, Atisip tutusmak ne güzel olur. |
[QUOTE=kronick;341470][B][COLOR=darkorange]sende kimseye hakaret etme[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sevgiyi saygıyı eksik etme[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]hepimiz eşitiz kendini farklı görme gel takıl bizimle meclisimize[/COLOR][/B][/QUOTE] Amac balik ise gel ben tutayim, Elimle kizartip sana sunayim, Yaninada bir yetmislik acayim, Gölü bulandirmak neden ola ki. Sözüm ero kardes icin. |
Haydi dostlar ben giderim buradan,
Sevgi dostluk kaybolmasin aradan, Hepinizi mesut etsin yüce Yaradan, Gece gündüz mutlu mesut olunuz. |
[B][COLOR=darkorange]sana da iyi geceler olsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]içine sevgi huzur dolsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sarı saçlı kabusun olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]belki o zaman unutursun [/COLOR][/B] |
ero bak kardesim üzme bizleri,
Ben hep sevdim sevecegim sizleri, Agzindan cikan o kötü sözleri, Unutupta gelsen olmaz mi. |
pazar günü erken kalktim,
Sagima soluma baktim, Sari saclim olmayinca, Gizliden cigara yaktim. |
Sari sacli yare gözünüz degdi,
Hastalandi sonra doktora gitti, Doktor öldü diye telefon etti, Ben yanar aglarim kara baglarim. |
[B][COLOR=darkorange]başın sağolsun abiciğim
takdir-i ilahi ne diyelim allah toprağını bol etsin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sana daha güzelini nasip etsin [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:04. |
|