![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;341603]Haydi gelin agalarim beylerim,
Sari saclim öldü artik neylerim, Cenaze masrafi, kefen parasi, Bu kadar parayi nerden öderim.[/QUOTE] Satılır mı duygular hiç perakende Sevenin gözünde olur hep perde Sevdiğin cenazesi kalır mı yerde Buluruz bir yolunu üzülme sen kardeşim |
Yine kis geldi sogudu hava,
Bu yalnizlik zor geliyor bana, Oturup yalvarsam Mevlaya, Sari saclim geri gelirmi ola. |
Altin yere düsmekle olmazmis pul,
Sari saclim öldü ben kaldim dul, Bana yardim etmez mi bir tane kul, Ben yanar aglarim, kara baglarim. |
[quote=sandalli;341629]Altin yere düsmekle olmazmis pul,
Sari saclim öldü ben kaldim dul, Bana yardim etmez mi bir tane kul, Ben yanar aglarim, kara baglarim.[/quote] Arif derki hayat sen ne acısın İyiye değilde kötüye baş tacısın Bu hasta kalbim kimden ilacın alsın İstemem namert hırkası onda kalsın |
[QUOTE=arifcoskun;341636]Arif derki hayat sen ne acısın
İyiye değilde kötüye baş tacısın Bu hasta kalbim kimden ilacın alsın İstemem namert hırkası onda kalsın[/QUOTE] Arif abi desme sende yarami, Aldirdim elimden nazli yarimi, O`nsuz yasayamam artik yarini, Ben yanar aglarim, kara baglarim. |
Sarkilar nese vermez oldular,
Ozanlar sohbete gelmez oldular, Selamim sabahim almaz oldular, Buyrun gelin dostlar vakit gecmeden. |
Hayran oldum mezarinin tasina,
Hergün gelip bakarim ben basina, Kimse bakmaz gözlerimin yasina, Ben yanar aglarim kara baglarim. |
[quote=sandalli;341654]Hayran oldum mezarinin tasina,
Hergün gelip bakarim ben basina, Kimse bakmaz gözlerimin yasina, Ben yanar aglarim kara baglarim.[/quote] Sevdim amma sevilmedim bir türlü Telli gelin tez doldurur güğümü Bir dostum vardı oda Gürün'lü Göremedim içimi yas bürüdü |
Sari saclim helva yapim adina,
Tatli olmus yakisiyor sanina, Gelmek istemiyorum ben yanina, Sen bensiz orada yanar aglarsin. |
[QUOTE=sandalli;341689]Sari saclim helva yapim adina,
Tatli olmus yakisiyor sanina, Gelmek istemiyorum ben yanina, Sen bensiz orada yanar aglarsin.[/QUOTE] Cenazeyi kaldırdık daha ağlarsın Ne diye başına kara bağlarsın Bu şeytan tüyüyle çok kalp dağlarsın Üzülme kardeşim unut sarıyı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:57. |
|