![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sivaBURs;341715]Dostun dosta olmaz kem sözü derler
Kem söz söyleyeni sözle döverler Bilmeyenler insanı bizle severler Arif Abi aşıkların başıdır bilin[/quote] Dost dostun halinden anlar demişler Bizde kem göz düşman başına derler İnsanı sevmektir bizdeki ilkeler sivasburs ve sandallı güzelliği sever |
Kart tavugu yolmak zordur,
Cirkin olanlar gözlere hordur, Arif abi gibi iyisi yoktur, Üsadim, hocam, Arif abimiz. |
SivaBurs kardesim takmis gözlügü,
Elinde yoktur bir Türkce sözlügü, Daglari, yokusu, hemde düzlügü, Asip gider o yigitlerin aslani. |
Dostu olmaz ince hesap yapanin,
Allah`i birakip kula tapanin, Yuvasi mi olur yuva yikanin, Ozanin sözünde bulunmaz hile. |
Hayırdır Arif abi çok aranmışsın
Polis tarafından yakalanmışsın Sandallı kardeşimden şakalanmışsın Adın yakışmış gazetelere |
Arif abi düstü polis eline,
Allah sabir versin abi diline, Kapilmis O da askin seline, Acep ne olacak O nun halleri. |
Yarin olsun yine gidem sariya,
Gül ile sümbülü dizem siraya, Kimseler girmesin O`nla araya, Kabrinin basinda aglayam duram. |
Sarı aldı senin aklın başından
Ne medet umarsın mezar taşından Sil kurtul artık şu gözyaşından Yenisini bulalım sana kardeşim |
[B][COLOR=#ff8c00]hamsi yaptım tavada
doyamadım tadına bi de fındık yedik çayıla allahım versin olmayanlara [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;341763][B][COLOR=#ff8c00]hamsi yaptım tavada
doyamadım tadına bi de fındık yedik çayıla allahım versin olmayanlara [/COLOR][/B][/QUOTE] Hamsiyi pisirdin mi, Hepsini asirdin mi, Kilciklari ayirip ta, Limonu unuttun mu. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:22. |
|