![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Eccük dinlenin sabah oldu :)
İstanbul selle doldu Gene yagmur geliyormuş Halkı yine telaş aldı :rolleyes: |
Eee fd daha daha nasılsın
Millet ozanlıkla şanla kasılsın Sen yine biraz şanlısın Metinle atışmadın :) |
[QUOTE=club7house;459901]Hocam uyanda balığa gidelim
Bu sabahı beraber aydın edelim Elimi verdim kaptırmam inş. kolumu Hangi ayağımı vereyim sağımı , solumu[/QUOTE] Tabi fazla geldi sana dört ayak :D Çok canın istiyor dayak Dövmekten beter ettik daha ne sayak? Lafı duyupta arlanmayan yüzler utansın :D:D:D Hem döver hem severim Heryerde seni överim Bilirsin seni çok severim Kıymetini bilmeyenler utansın :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459905]Tabi fazla geldi sana dört ayak :D
Çok canın istiyor dayak Dövmekten beter ettik daha ne sayak? Lafı duyupta arlanmayan yüzler utansın :D:D:D Hem döver hem severim Heryerde seni överim Bilirsin seni çok severim Kıymetini bilmeyenler utansın :D[/QUOTE] Kaynanam olsa senin gibi derdi kesin Çok cırtlak geliyor İzmire sesin Bağrış çağrış korkutmaz bizi bilesin Yüzme bilmeyen İzmir'e gelmesin :) |
[QUOTE=club7house;459908]Kaynanam olsa senin gibi derdi kesin
Çok cırtlak geliyor İzmire sesin Bağrış çağrış korkutmaz bizi bilesin Yüzme bilmeyen İzmir'e gelmesin :)[/QUOTE] İzmirde ne işim var Mersin varken Gezmek için henüz çok erken Banamı sordun abur cubur yerken Göbekli Yalçın denize girmesin :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459909]İzmirde ne işim var Mersin varken
Gezmek için henüz çok erken Banamı sordun abur cubur yerken Göbekli Yalçın denize girmesin :D[/QUOTE] İzmir varken mersin denmesi komik Abur cuburlar bizim evde sepetlik Gezmek için değil atılacaksın denize Şükür Allah'a yok fazlam filinta gibiyim |
[B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana
Laf mı atsam bıyıkları kaytana Celme taksam kafa gözle şeytana Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan dost düşmanı taşlasam HAZAN ozan gelse lafa başlasam Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459945][B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana
Laf mı atsam bıyıkları kaytana Celme taksam kafa gözle şeytana Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam Ayırmadan dost düşmanı taşlasam HAZAN ozan gelse lafa başlasam Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B][/QUOTE] Geldim ama yok bıyıklarım Akşama pirinç ayıklarım Aç karnıma sayıklarım Ben hiç susmam bu sabah :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459945][B]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/B]
[B]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/B] [B]Celme taksam kafa gözle şeytana [/B] [B]Ahkam kesmem hava atmam bu sabah [/B] [B]İnce ince atışmaya başlasam [/B] [B]Ayırmadan dost düşmanı taşlasam [/B] [B]HAZAN ozan gelse lafa başlasam [/B] [B]Herkes sussa ben hiç susmam bu sabah[/B][/QUOTE] yakaladım üç kagıtta seni işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR] |
[QUOTE=barikat58;459947]yakaladım üç kagıtta seni
işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR][/QUOTE] [B]BENİ YAKALAMA EZERİM SENİ:D KİSLİ TOPRAKLARA BELERİM SENİ OZANINA SAYGI SEVERİM SENİ BEN SEVERSEM KİMSE TUTMAZ BU SABAH [/B] |
[QUOTE=barikat58;459947]yakaladım üç kagıtta seni
işte aşagıda bak belgeleri nasıl unutursun beni daha önce yakalamıştım halbuki :D [COLOR=#800000][URL]http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=20744&siir=733626&order=tarih[/URL][/COLOR] [COLOR=#800000]Desem bir kaç yiğit çıksa meydana [/COLOR] [COLOR=#800000]Laf mı atsam bıyıkları kaytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Celme taksam kafa gözle şeytana [/COLOR] [COLOR=#800000]Ahkam keser ama çatmaz bu gece…………Hilmi YAZGI [/COLOR] [COLOR=#800000]İnce ince atışmaya başlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Ayırmadan dost[/COLOR][COLOR=#800000] düşmanı taşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Tuttuğumu hasır hasır haşlasam [/COLOR] [COLOR=#800000]Herkes susar bir taş atmaz bu gece..............Hilmi YAZGI [/COLOR][/QUOTE] .................:D:D:D:D:D:D:D.................... Salim abi sert kayaya çarpmışsın bu sefer.......... yada bu sabah :D:D:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459948][B]BENİ YAKALAMA EZERİM SENİ:D[/B]
[B]KİSLİ TOPRAKLARA BELERİM SENİ[/B] [B]OZANINA SAYGI SEVERİM SENİ[/B] [B]BEN SEVERSEM KİMSE TUTMAZ BU SABAH [/B][/QUOTE] çalmadıgın zaman yazdıkların saçma :D bence ozanlıktan hiç laf acma kendine yaşa havada uçma seni düzde görelim bu sabah :) |
[B]ALİ dayım ozan olmuş şaşarım
bunu da bulursan bende coşarım gel kıskanma takdir et salim paşanı tanımassan tanıtırım bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459952]ALİ dayım ozan olmuş şaşarım
bunu da bulursan bende coşarım gel kıskanma takdir et salim paşanı tanımassan tanıtırım bu sabah[/QUOTE] yine çalmışın ben şaşmadım düzde yürüdüm daglar aşmadım dogru yaşayana bulaşmadım bir egrilik gördüm bu sabah |
[QUOTE=barikat58;459954]yine çalmışın ben şaşmadım
düzde yürüdüm daglar aşmadım dogru yaşayana bulaşmadım bir egrilik gördüm bu sabah[/QUOTE] [B]bu sayfa çok hafif yazamıyorum seni sevdiğimden kızamıyom ankara çok soğuk gezemiyom ötmez oldu kargalarda bu sabah [/B] |
Yükseklerden uçmayın
Orucu erken açmayın Beni görünce kaçmayın Çok formumdayım bu sabah :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459958]Yükseklerden uçmayın
Orucu erken açmayın Beni görünce kaçmayın Çok formumdayım bu sabah :D[/QUOTE] [B]ben hiç yükseklerden uçmam korkup geri geri kaçmam acıkmadan oruç açmam salim ozan coştu yine bu sabah[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459959][B]ben hiç yükseklerden uçmam
korkup geri geri kaçmam acıkmadan oruç açmam salim ozan coştu yine bu sabah[/B][/QUOTE] Ufak atta civcivler yesin Çok çıkıyor bugün sesin FD daha ne desin Salim ozan uçtu bugün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459961]Ufak atta civcivler yesin
Çok çıkıyor bugün sesin FD daha ne desin Salim ozan uçtu bugün :D[/QUOTE] [B]atma olmaz ozanların hasında barikat kaçtı bak elinde tasıyla kimse gelmez bugün benim yasıma hava attım şaka yaptım bu sabah[/B] |
Ozan demeye bin şahit ister
Marifetin nerde hani göster Yüz verince birde astar ister Tescilli ozanlar nerede bugün :D |
Salim ozan taşa tutuldun
fd ozan'la belayı buldun Varmı kurtulma umudun Sanki lafları yutar gibisin :D |
[QUOTE=arifcoskun;459966]Salim ozan taşa tutuldun
fd ozan'la belayı buldun Varmı kurtulma umudun Sanki lafları yutar gibisin :D[/QUOTE] Arif abim doğru söyler Ne eylerse güzel eyler Hadi bakalım buyrun beyler Rakip tanımıyorum ben bugün :D |
[COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]SANDALLI.da bana bakıp gülüyor
ARİF abi. puanlarımı siliyor BARİKATTA.gitmiş belge arıyor FD.bana rakip olmaz bu sabah:D[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=sivaslı fd;459968]Arif abim doğru söyler
Ne eylerse güzel eyler Hadi bakalım buyrun beyler Rakip tanımıyorum ben bugün :D[/QUOTE] Arif'e tarif gerekmez derler Güzel olanı herkes sever Okusun yazsın ozanım diyenler Rakipler fora olacak bugün :D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;459970][COLOR="DarkOliveGreen"][FONT="Arial Black"]SANDALLI.da bana bakıp gülüyor
ARİF abi. puanlarımı siliyor BARİKATTA.gitmiş belge arıyor FD.bana rakip olmaz bu sabah:D[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Ozanlarında çıkmış korsanı Aç önce tv yi izle bi borsanı Git başka yerden al arsanı Yer yok burda sana bugün :D |
[QUOTE=sivaslı fd;459975]Ozanlarında çıkmış korsanı
Aç önce tv yi izle bi borsanı Git başka yerden al arsanı Yer yok burda sana bugün :D[/QUOTE] [B]öğlen oldu gidiyorum yemek ikram ediyorum biraz uyuyup geliyorum ben yok iken beni savun bu öğlen :D[/B] |
Nöbetçi ozanlar uykuya dalmış
Salim ozan burada yalnız kalmış Çok uyumak insanlığa zararmış Uyanın ozanlar uyanın artık :) |
İşlerden başımı alamadım
iki satır yazamadım Sitede fazla kalamadım Üzüm üzüme baka baka kararır :D:D:D |
[QUOTE=sivaslı fd;460042]İşlerden başımı alamadım
iki satır yazamadım Sitede fazla kalamadım Üzüm üzüme baka baka kararır :D:D:D[/QUOTE] Gece yazar günüz yatarsın Laflarınla herkese batarsın Hadi hadi beni kandıramazsın Karpuz karpuza çarparak kırılır :D:D:D |
[B]dertli ozan geldi yine
güzel sazını almış ele dolaşıyor elden ele dersini almaya gelmiş[/B] |
[QUOTE=arifcoskun;460050]Gece yazar günüz yatarsın
Laflarınla herkese batarsın Hadi hadi beni kandıramazsın Karpuz karpuza çarparak kırılır :D:D:D[/QUOTE] Kendini sanıyor Orhan Pamuk Yazdıklarının hepsi yamuk Sanki bizim gözümüz yumuk Gördüm diyen göz yalan söyler :D |
[B]hani nerde ozanlar
aramızı bozanlar geldim yine burdayım çarpışalım hodri meydan[/B] |
[QUOTE=sivaslı fd;460077]Kendini sanıyor Orhan Pamuk
Yazdıklarının hepsi yamuk Sanki bizim gözümüz yumuk Gördüm diyen göz yalan söyler :D[/QUOTE] Zoru görünce numara yaparsın fd ne lafı atar atar kaçarsın Gece ona gündüz bana çatarsın Söylesene sen ne ayaksınnn :D |
[QUOTE=arifcoskun;460006]Nöbetçi ozanlar uykuya dalmış
Salim ozan burada yalnız kalmış Çok uyumak insanlığa zararmış Uyanın ozanlar uyanın artık :)[/QUOTE] [B]atışalım diye sahah eyledik:D geceki sıramızı biz devrettik:D alanı acemi ozonlara bıraktık:D bize kaçtı diyen diller utansın:D[/B] |
[B]hani hiç ozan kalmamış yine
bende gider isem üzülür düne şarkı söyler oldum dertli bülbüle Gelmezsen hoşuma gitmez bu akşam[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;460109][B]hani nerde ozanlar
aramızı bozanlar geldim yine burdayım çarpışalım hodri meydan[/B][/QUOTE] [B]çirkin geldi atışmaya siteye deliktaşlı ağam nerde ayak ver hele geceyi devrettik sabah eyledik sıra acemi ozanları yenmeye:D[/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;460141][B]hani hiç ozan kalmamış yine bende gider isem üzülür düne şarkı söyler oldum dertli bülbüle Gelmezsen hoşuma gitmez bu akşam[/B][/QUOTE] [B]dertli bülbül ne ötersin sılada delik taşlım sitem etme gün bata şarkını dinleriz sen hele bir başla ne güzel memleketim türküsü[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460139][B]atışalım diye sahah eyledik:D[/B]
[B]geceki sıramızı biz devrettik:D[/B] [B]alanı acemi ozonlara bıraktık:D[/B] [B]bize kaçtı diyen diller utansın:D[/B][/QUOTE] Sabahcı gececi bizim ozanlar Uykuya dalanda ne çok horlar Kendini usta ozan sananlar Gelmiş te bana ahkam keser :D |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460143][B]çirkin geldi atışmaya siteye
deliktaşlı ağam nerde ayak ver hele geceyi devrettik sabah eyledik sıra acemi ozanları yenmeye:D[/B] [B]dertli bülbül ne ötersin sılada delik taşlım sitem etme gün bata şarkını dinleriz sen hele bir başla ne güzel memleketim türküsü[/B][/QUOTE] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]çirkin kız diyorlar bak oda gelmiş atışma başlamış çaylar demlenmiş bu günün sonunda beynim yorulmuş hiç kimseyi kimse ütmez bu akşam [/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=arifcoskun;460149]Sabahcı gececi bizim ozanlar
Uykuya dalanda ne çok horlar Kendini usta ozan sananlar Gelmiş te bana ahkam keser :D[/QUOTE] [B]arif ozananım kusur ettim zaarım:D uykuda bir yere kadar affına sığınayım çirkin kim ozanlık kim zaarım sana kusur eden diller utansın:D[/B] [QUOTE=deliktaşlısalim;460153][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]çirkin kız diyorlar bak oda gelmiş atışma başlamış çaylar demlenmiş bu günün sonunda beynim yorulmuş hiç kimseyi kimse ütmez bu akşam [/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]çirkinlik mizacım kendim değilim:D ama ozalığımı laf söyletmeyim:D Kangalda aşık olmayan varmı sorarım:D deliktaşlım kim kimi üter hele bakalım:D[/B] |
[QUOTE=ÇİRKİN KIZ58;460159][B]arif ozananım kusur ettim zaarım:D
uykuda bir yere kadar affına sığınayım çirkin kim ozanlık kim zaarım sana kusur eden diller utansın:D[/B] [B]çirkinlik mizacım kendim değilim:D ama ozalığımı laf söyletmeyim:D Kangalda aşık olmayan varmı sorarım:D deliktaşlım kim kimi üter hele bakalım:D[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]size çirkin dermiyim ben uzakdasınız hele durun kural yoksa beni vurun efkar bastı bak bu akşam[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:16. |
|