![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]eloooooooo
tahmini yine unutmussun yaaaa ??? benden sonra kesin eyuphan gelir..miiii acaba???? [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]ben gelsem canim :)
benden sonrada yine sen gelsen ;)[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]oda olur canim
hosgeldin nerelerde kaldin ne getirdin eccük acikir gibi oldum :) benden sonra yine sen gel ve yiyecek bisiler getir olmazmi :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]geldim canim :)
yemek yok dügüne gidecegim ne giysem diye düsünüyorum ama milka schokolade var :D sen gel simdi sen ne pisirdin :)[/B] |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
O kadar yazı okudum beni kimse çağırmamış.
Demekki beni çağırmayanı bende çağırmayacağım :D |
[QUOTE=EyüphanAydın;329281]O kadar yazı okudum beni kimse çağırmamış.
Demekki beni çağırmayanı bende çağırmayacağım :D[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][CENTER][I][B]hadiii beee sende ben cagirdim gelmedin inat ettinde bi "buyur sweet abla birseymi diyon" demedin[/B][/I][/CENTER][/COLOR] [QUOTE=SivasLady;329278][B]geldim canim :) yemek yok dügüne gidecegim ne giysem diye düsünüyorum ama milka schokolade var :D sen gel simdi sen ne pisirdin :)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bende pek emin degilim giii ne pisirecegimden mantimi yapsam yoksa sulu köftemi daha kararsizim eger sulu köfte yaparsam kabak kizartacagim eger manti yaparsam firinda patates, mantar, kus basi et.... emin degilim yani anlican bu arada eyuphan gelir kesin yine [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[B]Saol abla ya,sende olmasan bizi kimse hatırlamıyacak :)
Bundan sonra hep sen gel :D Ablaların bir tanesi Sweetgirl ablam gelsin :D[/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ahhada geldimmm :)
ya ben ne pisirecegime karar veremedim bide sen sülesene ne pisirim??? hadi eyuphan sen gelde süle bana :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=Sweetgirl;329290][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ahhada geldimmm :)
ya ben ne pisirecegime karar veremedim bide sen sülesene ne pisirim??? hadi eyuphan sen gelde süle bana :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Abla akşamdan sabaha kadar burdasın tabi bişey pişiremessin :) -Köfte -Patetes Kızartması -Çoban Salatası -Kola :D iyi gider |
[B]Benden sonra bay Sivas'lı gelsin yani Sivas'lı bir hemşerim..........[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:35. |
|