Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

HasreT 12.12.2009 13:00

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

evet canım bende gurbetteyim konuyu açan ben olduğuma göre ilk ben başlıyayım tanıtıma
ben yaklaşık 7 senedir bilecikteyim sivasa senede bir yada iki gidiyorum evlendiğim için geldim buralara iki yavrum var 3.5 ve 2 yaşlarında rabbim bağışlarsa tabi
işte böyle sıla özlemimi gidermek için bu siteye takılıyorum muhabbet etmek içinde bu konuyu açtım inşallah bu topikte buluşur konuşur dertleşiriz...
ayrıca sivası ve sivaslıları çok seviyorum

Dilsad Hatun 12.12.2009 14:15

Allah bagislasin ablacim , insaAllah sag saglim buyutursun ikisinide .
Bende gurbetciyim , ama keske senin gibi yakin olsam Sivas'ima ama degilim, avrupa'dan katiliyorum bende ,fransa'dan dogma buyume orasi.
Insallah ablacim muhabetimiz bol olsun.:)

doğan bulut 12.12.2009 14:33

iyi muhabbetler hanımlar

OSMAN ECE 12.12.2009 14:55

gurbet kuşu kardeşim iyi bir konu açmışınız çok güzel
sitemizden allah razı olsun bize bu güzel hımeti sunuyorlar
bir çok hemşerimle tanıştım çok güzel vakit geçiriyoruz
sizinde muhabbetiniz daim olsun allaha emanet olun

HasreT 12.12.2009 15:00

[QUOTE=Dilsad Hatun;490218]Allah bagislasin ablacim , insaAllah sag saglim buyutursun ikisinide .
Bende gurbetciyim , ama keske senin gibi yakin olsam Sivas'ima ama degilim, avrupa'dan katiliyorum bende ,fransa'dan dogma buyume orasi.
Insallah ablacim muhabetimiz bol olsun.:)[/QUOTE]

yakınım ama herzaman gitme fırsatım olmuyor burdada çok yalnızım kimsem yok hani kardeşlerimden biri olsa diyorum yine giderdim bi dertleşir gelirdim konu komşu arkadaşlar var ha bide sizler

Dilsad Hatun 12.12.2009 15:13

[QUOTE=gurbet kuşu;490230]yakınım ama herzaman gitme fırsatım olmuyor burdada çok yalnızım kimsem yok hani kardeşlerimden biri olsa diyorum yine giderdim bi dertleşir gelirdim konu komşu arkadaşlar var ha bide sizler[/QUOTE]

Hiç kimse yanliz degildir , egerki yanliz hissediyorsan Rabbin'e yönel ablacim elbet kendini daha çok iYi hissedersin. Benim'de ailem yok yanlizim ama insan dayaniyor bir sekilde .
Her zaman derdini dinleriz ablacim Allah yardimcimiz olsun.

betüs58 12.12.2009 15:21

selamünalekyüm bende betül bende gurbetteyim ablacim dogma büyüme Almanyaliyim...18 yasindayim daha ne diyim...:)hee iste suan meslek yapiorum yüskek okul yani sosyal ve saglik bölümünde...simdilik bukadar...daha fazla yorum beklioyruz..bu arada böyle bi konu acitigin icin gercekten cok tesekkürler güzel olduu...He buarada ablacim allah bagislasin evlatlarini sana ins allah anali babali büyütmeyi nasip etsin ins....

HasreT 12.12.2009 15:22

sağol canım allah raszı olsun yalnızım derken akrabalarımdan kimse yok yani
tabi ilk önce rabbim sonra eşim çocuklar
sen neden yalnızsın doğma büyüme fransada olduğunu yazmışsın sivasa gidermisin hersene

HasreT 12.12.2009 15:25

[QUOTE=betüs58;490244]selamünalekyüm bende betül bende gurbetteyim ablacim dogma büyüme Almanyaliyim...18 yasindayim daha ne diyim...:)hee iste suan meslek yapiorum yüskek okul yani sosyal ve saglik bölümünde...simdilik bukadar...daha fazla yorum beklioyruz..bu arada böyle bi konu acitigin icin gercekten cok tesekkürler güzel olduu...He buarada ablacim allah bagislasin evlatlarini sana ins allah anali babali büyütmeyi nasip etsin ins....[/QUOTE]

hoşgeldin betül
rica ederim ne demek konu benimde hoşuma gidiyor evet daha fazla katılım bekliyoruz
güzel dileklerin içinde amin kardeşim sağol
çocuklarım çok yaramaz çoooook ikiside erkek çocuğu

Dilsad Hatun 12.12.2009 15:26

[QUOTE=gurbet kuşu;490245]sağol canım allah raszı olsun yalnızım derken akrabalarımdan kimse yok yani
tabi ilk önce rabbim sonra eşim çocuklar
sen neden yalnızsın doğma büyüme fransada olduğunu yazmışsın sivasa gidermisin hersene[/QUOTE]

Evet dogma buyume FRansa , bende 18 yasindayim Betul kardesim gibi :)
Okuyorum abla insaAllah son senem, temelli donucem allahin izniyle , kader kismet yani.
Her sene gitmem 3 sene oldu sivasa gelmiyeli, cogunlukta Istanbulda kaliyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:36.